VIDEO: Tohle je bezprostřední reakce Alexe Pereiry na odvetu. Jak se porve s dlouhou cestou a shazováním?

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 1 000 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Pro Alexe Pereiru a Jiřího Procházku byla zpráva o odvetě stejně nečekaná jako pro fanoušky. O tom svědčí i Poatanova bezprostřední reakce, kterou můžete vidět ve videu níže.

Alex Pereira Foto: Luke Hales / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP / Profimedia

Poatan: Je to velká příležitost

Že změna hlavního zápasu UFC 303 zaskočila fanoušky, je věc jedna, druhá věc je ale, jaké pocity z tak bleskového povolání do akce měli aktéři náhradního duelu Jiří Procházka a Alex Pereira.

První jmenovaný o odvetu s Poatanem hodně stál a fakt, že k ní dojde dříve, než se očekávalo, BJP nejspíš přijal s velkou radostí. Jak na tom ale byl jeho protivník Alex Pereira, o jehož postoji k dalšímu zápasu s Jirkou se hojně spekulovalo? Vsaďte si na svého favorita a získejte registrační bonus.

Zaregistruj se online a vsaď si u Chance

„Původně jsem chtěl bojovat v srpnu, ale musím využít příležitosti se ukázat, budu v pohodě. Trénuju. Mám před sebou dva týdny,“ řekl Alex v reakci na zápas. „Je to super pro mě, pro organizaci, všichni jsou šťastní. Myslím, že fanoušci mají radost, vědí, že jakmile vkročím do klece, nechám tam krev.

Teď jsem v Austrálii a ti, kdo mě sledují, vědí, že pořád dřu, jsem tomu hodně oddaný. Musel jsem si dát pauzu kvůli prstům, které jsem si zranil v posledním zápase, ale teď už jsem zas v pohodě, připravený do boje. Je pro mě velká příležitost být na kartě turnaje ve Vegas,“ dodal Poatan.

sipka Kurzy a tip: UFC 303: Pereira vs. Procházka 2

Dlouhá cesta z Austrálie do Vegas

Alexovi je nevýhodou jeho současný pobyt v Austrálii, odkud ho čeká dlouhá cesta do Vegas. „Samozřejmě, kdyby to bylo naplánované, bylo by to lepší. Není to ideální, ale není to pro mě žádná novinka, v podobných situacích už jsem byl,“ podotkl Poatan.

„První zápas jsem měl s Israelem v Číně, nikdo to netuší, ale tehdy jsem během jednoho měsíce jel do Číny dvakrát, udělal jsem nějaké rozhovory, fotky, další den jsem odjel,“ prozradil Pereira.

„Po třiceti dnech jsem tam jel znova kvůli zápasu, shazoval jsem a měl jsem před sebou tři zastávky do cílové destinace, což mě dost vyčerpalo, ale shodil jsem, splnil všechny své povinnosti, nastoupil a vyhrál,“ zavzpomínal Alex.

sipka Čtěte také: Jiří Procházka popisuje obligátní kolečko rituálů a povinností. Rutinu tentokrát nabourá jedna novinka

Bleskové shazování

Dalším strašákem short notice zápasů je váha a oba bojovníci mají na shazování pouhých patnáct dnů. „Musím shodit ještě deset kilo. Na to jsem zvyklý. V téhle kategorii je pro mě patnáct dnů v pohodě, to je ideální doba na to nastavit si jídelníček. Už teď jím dobře, ale ještě pořád to není úplně stoprocentní. Napravím to, v těchhle dvou týdnech si upravím i jídelníček i trénink,“ řekl Alex Pereira.

Podívejte se, jak Alex reagoval, když se dozvěděl o odvetě s Procházkou:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Chance

CHANCE - získej 200 Kč ZDARMA

Využij skvělé nabídky sázkových příležitostí - zaregistruj se snadno online a získej bonus 200 Kč zadarmo.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Chance

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.