David Dvořák přibližuje svou budoucnost. Ve hře není ani zdaleka jen MMA. Jaké jsou možnosti?

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

David Dvořák se dobrovolně rozhodl opustit nejprestižnější světovou organizaci UFC. Jak teď jeden z nejlepších zápasníků Česka vidí svou budoucnost? A podle čeho se bude rozhodovat, kam dál?

David Dvořák Foto: Profimedia

Rizin, OKTAGON nebo volná noha?

David Dvořák se rozhodl po mnoha zdravotních peripetiích rozvázat spolupráci s nejprestižnější MMA organizací UFC. Nejlepší česká muší váha prozradila, že ho z organizace „vyhnal“ někdy až bezohledný přístup matchmakerů a byť svého působení v UFC nelituje a je toho spousta dobrého, co se organizaci nedá upřít, rozhodl se jít o dům dál. Kam teď bude směřovat jeho kariéra?

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Možností se samozřejmě nabízí celá řada, ačkoli ne v každé organizaci je Davidova divize. Ve hře jsou nicméně přinejmenším OKTAGON či japonský Rizin, Dvořák by se však ani nebál být „na volné noze“. V plánu je ale také získat boxerskou licenci.

„Než budu polemizovat nad Rizinem a OKTAGONem a dalšíma, tak je několik scénářů: Ono se může stát to, že nás osloví Rizin, OKTAGON, KSW a další, který řeknou ‚hele my tě upíšeme na nějakou dobu‘, jenže se může stát, že ani jedna z těch nabídek nebude taková, kterou my bysme chtěli,“ uvažoval David v rozhovoru pro iSport.cz.

„Takže může nastat scénář, že nepodepíšem nikoho a do konce roku můžu chodit single fighty po různejch lokálních akcích,“ prozradil svou vizi Dvořák. „Zároveň už pracujeme na tom, abych získal profesionální boxerskou licenci.

Když budu mít pauzu mezi zápasama, budu zdravej a bude se mi chtít, tak bych si chtěl dát i nějaký zápas v boxu, takže teoreticky tady můžu dalších šest měsíců zápasit všude možně, po jednotlivých zápasech a pak by se vidělo,“ dodal.

Není ale tajemstvím, že Davida Dvořáka lákaly zápasy bez rukavic a to stále platí. „Jedna z organizací, kterou jsme nezmínili a já ji hrozně moc chci oslovit, je bare knuckle z Ameriky,“ prohlásil Dvořák.

Kam se budou ubírat další kroky Davida Dvořáka, určí mnoho faktorů. Je očividné, že Davida hodně láká box, ideálně bez rukavic, dalším faktorem jsou ale i partneři a podmínky, které organizace nabídnou.

Z Davidových slov vyznívá, že by se mu nejvíce zamlouval scénář single fightů jak v MMA, tak boxu anebo taková smlouva, která by mu dovolovala zápasit i jinde. Svou roli ale samozřejmě hrajou i peníze. Uvidíme tedy, která z variant se nakonec stane realitou.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online a sleduj streamy živě na Betano TV

BETANO – získej zdarma 350 Kč za registraci

Dokonči snadnou a rychlou online registraci. Získej 350 Kč zdarma za ověření účtu a sleduj livestreamy 1. fotbalové ligy zdarma.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka (UFC 303)

Jiří Procházka analyzuje svoje chyby v odvetě s Pereirou. „Nechal jsem ho ten zápas vést,“ říká BJP

Jiří Procházka si bohužel z odvety s Alexem Pereirou odnesl druhou porážku.⚡ Co se nepovedlo a jak moc výsledek duelu ovlivnilo video z...

Mise Davida Dvořáka v UFC je u konce

Oficiálně: David Dvořák končí v UFC! Kudy teď povedou jeho další kariérní kroky?

Vzhledem k jeho zdravotnímu stavu se o tom mluvilo již delší dobu.☝ Rozhodnutí opustit nejlepší světovou MMA organizaci předcházely dlouhé...

Mach Muradov a Ondřej Novotný

Muradov už zná detaily své první OKTAGON bitvy. Co by na případný titulový duel říkal šampion Kincl?

Mach Muradov je nově součástí stáje OKTAGONu a fanoušci se nemohou dočkat jeho první bitvy.💪 Její detaily už Mach Muradov zná.