Clash 10 má nabitou kartu, Bejr ale nedorazil. „Jsi větší nula, než jsem myslel!“ řekl promotér Le Sy

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář MerkurXtip

50 free spinů zdarma + 200 Kč ke vkladu

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Závěrečný turnaj Clash of the Stars proběhne skutečně ve stylu, jak by řekl nedávno propuštěný Jarda Kotlár. I ten je součástí karty turnaje a s ním se chystá s organizací rozloučit celá řada dalších. Očekávaný Aleš Bejr ale nepřišel. Kompletní kartu události najdete v článku.

Tomáš Le Sy na úvodní tiskovce Foto: Clash of the Stars

Bejr vs. Le Sy nebude

Zdálo se, že se v rámci desítky konečně dočkáme dlouho diskutovaného duelu mezi Alešem Bejrem a Tomášem Linh Le Sym. Aleš Bejr ale na úvodní tiskovou konferenci nepřišel, čímž z dohody v podstatě vycouval. „Čekal jsem až do konce dnešní tiskovky, doufal jsem, že tu budu sedět už ne v roli promotéra, ale v roli bojovníka, že budeme promovat můj zápas s Alešem Bejrem, ale není tomu tak,“ pronesl promotér Clashe v živém vysílání. Vsaďte si na bojové sporty a získejte registrační bonus.

Zaregistruj se online a vsaď si u Chance

„Ani nakonec, jak on to má rád s velkým dramatickým nástupem, nedorazil. Vypadá to, že se tomu zápasu fakt chce vyhnout, že ho nechce, že měl jen plnou hubu keců, že všechna ta napadení, všechny ty kecy, všechny ty sra*ky, co dělal, nevedly nikam.

Aleš tu není, nevím, kde je, pos*al se, všichni to ví, i ty to víš, Aleši, nechávám tě za sebou, škoda. Je to škoda. Jsi větší nula, než jsem si myslel,“ dodal na závěr tiskovky promotér Tomáš Linh Le Sy.

Clash 10 má i tak nabitou kartu

Organizace Clash of the Stars představila kartu desátého turnaje, který proběhne už 23. listopadu v Brně. Jakub Jíra a Tomáš Linh Le Sy během první tiskové konference k události představili celou řadu nových akvizic, druhá půlka karty je ale plná známých tváří a duelů, které chtějí fanoušci bezpochyby vidět.

O hlavním zápase Karlos Benda vs. Jaromír Soukup už se nějakou dobu ví, karta desátého turnaje Clashe ale nabídne mnohem víc. Pomalu rovnou z věznice se do bizarní stáje navrátil Jarda Kotlár, kterého po pobytu za mřížemi prověří Jan Rybka.

Uvidíme celou řadu profesionálních duelů. Alex Cverna se konečně dočká zápasu s Václavem „Babou Jagou“ Mikuláškem, o kterého si už dlouho říkal. Zajímavou podívanou by mohl nabídnout také souboj jeho přemožitele Sandra Jandejska a Reného Blahovského.

Ti si to rozdají v duelu pod pravidly MMA, kterým je první jmenovaný v podstatě nepolíbený. Tenhle formát zápasu má ale jasný důvod: vítěz tohohle souboje si to v budoucnu rozdá pod stejnými pravidly s Filipem Grznárem o šampionský pás.

Znovu také budeme moci sledovat i bomby pokořitele Tadeáše Růžičky Josefa „Tysona“ Škopa. Proti tomu do klece nastoupí nováček organizace boxer Denis Drbal. Na kompletní kartu se můžete podívat zde:

Clash of the Stars 10 – fight card
Box Karlos Benda vs Jaromír Soukup
2 vs. 2 Datel a Matěj Valáškovi vs Král Pablo a David Čonny
MMA Jan Rybka vs Jarda Kotlár
MMA Snejks vs Marek Podnikatel
Box v malých rukavicích 75 Kg Josef „Tyson“ Škop vs Denis Drbal
Box v malých rukavicích 120 Kg Alex Cverna vs Václav „Baba Jaga“ Mikulášek
MMA 94 Kg Sandro Jandejsek vs René „Rendys“ Blahovský
K-1 Habibi vs Veronika Zajícová
Duel David a goliáš Daniel Kladoš vs Rošťák Svobík
MMA 120 Kg Kluk s kamením vs Standa Lukeš
MMA Adam Langley vs Pepa Zajíček
MMA Icko vs Soyeros
MMA Justin Case vs Masaryk
MMA King Kong vs Zdeněk Pupar Podraný
MMA Petr Reif vs Adam Security

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Chance

CHANCE – získej 200 Kč ZDARMA

Využij skvělé nabídky sázkových příležitostí – zaregistruj se snadno online a získej bonus 200 Kč zadarmo.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Chance

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Clash of the Stars 10: Tomáš Le Sy, Jaromír Soukup

Kdy a kde bude Clash of the Stars 10: datum, místo, zápasy, vstupenky a live stream

Jubilejní turnaj Clash of the Stars 10 ✔️ již zná svůj termín a místo konání. V tomto článku najdete datum i aktuální informace o...

Martin Kocián

Martin Kocián prozradil, kdy bude mít další zápas. Na Clash of the Stars 10 to ale nebude

Martin Kocián se stává pomalu nedílnou součástí Clash of the Stars⭐, bývalý člen populární české skupiny teď prozradil, kdy se znovu objeví...

Jarda Kotlár

Jarda Kotlár ve vězení přišel o zuby. „Zlomili mě, prvních čtrnáct dnů bylo peklo na zemi,“ říká

Jarda Kotlár se nedávno vrátil na svobodu.🎆 Vězení mu prý hodně dalo, ale i vzalo. Jak se hvězda Clashe popasovala s drsnou realitou za...