Box na LOH Paříž: Kontroverzní Khelifová v boji o medaile – kdy a proti komu zápasí?

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář MerkurXtip

50 free spinů zdarma + 200 Kč ke vkladu

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Hojně diskutovaná boxerka Imane Khelifová je na dobré cestě získat na letošních letních hrách zlato. Už brzy ji čeká semifinále. Kdy a s kým se alžírská sportovkyně utká o kovy v Paříži?

Iman Khelif Foto: Mehmet Murat Onel / ANADOLU / Anadolu via AFP / Profimedia

Získá Imane Khelifová zlato? Medaile OH, další soupeřky a výsledky

Alžírskou boxerku Imane Khelifová čeká na letošních letních hrách v Paříži semifinálový zápas. Přestože se sportovkyně potýká zároveň s nepříjemnou kontroverzí, sebevědomě míří na vrchol. Koho a kdy musí porazit, aby obsadila nejvyšší stupeň vítězů? Vsaďte si na svou favoritku a získejte registrační bonus.

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Imane Khelifová si vítězstvím nad Maďarkou Hamori zajistila postup do semifinále a tedy i jisté umístění o medaili. V semifinálovém duelu s boxerkou Janjaem Suwannapheng Khelifová zvítězila jasně na body a v Paříži bude boxovat o zlato. Finále je na programu 9. 8.

Suwannapheng získala v roce 2023 například medaili v ženském boxu na světovém šampionátu AIBA. Thajka, která v civilu slouží v thajském královském letectvu (RTAF) v hodnosti vedoucí letkyně, porazila obě předchozí soupeřky 4-1. Na Khelifovou ovšem nestačila.

FINÁLE ŽENSKÉHO BOXU DO 66 KG NA LOH 2024
9. 8. 2024 (22:50) Yang Liu vs Imane Khelifová (body)
SEMIFINÁLE ŽENSKÉHO BOXU DO 66 KG NA LOH 2024
6. 8. 2024 (22:34) Janjaem Suwannapheng vs Imane Khelifová (body)
6. 8. 2024 (22:50) Chen Nien Chin vs Yang Liu (body)

Khelifová (Imán Chalíf - Khelif box) na LOH v Paříži 2024

Prvního srpna ve svém úvodním zápase olympiády Imane Khelifová porazila Italku Angelu Carini, která po šestačtyřiceti vteřinách souboj vzdala. Podle jejích slov větší bolest nikdy nezažila, a tak raději takzvaně hodila ručník do ringu. Kolem zápasu pak ale vznikla velká kontroverze a duel vyvolal spoustu otázek a vášnivých reakcí (více se dočtete níže).

Třetího srpna pak v rámci čtvrtfinále Khelifová porazila maďarskou boxerku Annu Luca Hamori. Po jednoznačném vítězství nad maďarskou bojovnicí tentokrát slzela Khelifová, která byla ze své dominantní výhry dojatá.

Imane Khelifová na LOH 2024 v Paříži kurzy

Česká sázková kancelář Betano vypsala kurzy na celkové vítězství v ženském boxu (do 66 Kg) na LOH v Paříži. Sledování olympijských soubojů si tak můžete zpestřit. Jestliže nemáte u sázkovky účet, postačí vám jen pár minut k registraci, která s sebou nese i registrační bonus, jenž lze využít na první sázky. Favoritkou v této kategorii je právě Imane Khelifová s kurzem 1.12.

Kurzy ženský box Betano

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Imane Khelif vs. Angela Carini a kontroverze na LOH 2024

Imane Khelifová sice šplhá vzhůru směrem k olympijskému zlatu a je možné, že se proslaví coby další držitelka nejcennějšího olympijského kovu, ve známost ale vešla už mnohem dříve. Celý svět na ni upřel pozornost po souboji s Italkou Angelou Carini.

Ta po pouhých 46 vteřinách zápas ukončila s tím, že větší bolest v životě necítila a že není s to pokračovat. Bezprostředně zpráva o plačící Italce zaplavila celý internet a strhla se mela. Část veřejnosti totiž Khelifová mylně považovala na muže, situace je ale složitější. Imane Khelif je žena, avšak s typicky mužským chromozomem XY.

Že jde o nelehkou situaci dokazuje i fakt, že Khelifová byla vyřazena ze světového šampionátu, jelikož neprošla testosteronovými a genderovými testy, které vznikly pod hlavičkou Mezinárodní boxerské asociace (IBA). Mezinárodní olympijský výbor ale v případě letošních olympijských her rozhodl opačně.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online a sleduj streamy živě na Betano TV

BETANO – získej zdarma 350 Kč za registraci

Dokonči snadnou a rychlou online registraci. Získej 350 Kč zdarma za ověření účtu a sleduj livestreamy 1. fotbalové ligy zdarma.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tadeáš Růžička

Tadeáš Růžička si stýská nad těžkými časy a znovu slibuje nápravu. Lidé se zlobí: Ryzí sebelítost! říkají

Tadeáš Růžička znovu slibuje nápravu. Jeho reakce ale spoustu lidí spíše popuzuje.⚡🔥 Co je podle nich na Růžičkově příspěvku špatně?

Tomáš Le Sy má v těchto dnech plnou hlavu starostí

Promotér Tomáš Le Sy reaguje na aktuální nepříjemnou situaci. Jaká opatření Clash chystá?

Závažnou dohru má pro organizaci Clash of the Stars úvodní tisková konference k nadcházejícímu galavečeru. Tomáš Le Sy poskytl našemu webu...

Karlos Vémola a Attila Végh se domluvili na trilogii

Potvrzeno! Karlos Vémola se potřetí utká s Attilou Véghem, oznámila organizace OKTAGON MMA

Necelé dva měsíce po odvetě zápasu století mezi Karlosem Vémolou a Attilou Véghem je jasné, že tento souboj legend napíše třetí dějství....