UFC Vegas 94: Lucie Pudilová vs. Luana Carolina - analýza zápasu, tip a výsledky

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Českou zápasnici Lucii Pudilovou čeká další bitva v organizaci UFC. V kleci změří síly s Brazilkou Luanou Carolinou, proti které bude odvracet třetí porážku v řadě. V článku najdete analýzu zápasu, tip, aktuální kurzy a návod, jak sledovat live stream zdarma na Tipsport TV.

Lucie Pudilová vs Luana Carolina Foto: Profimedia

Hodnocení turnaje UFC Vegas 94: 9/10

  • Datum a místo konání: 20. července 2024 ve 23:00 h, UFC Apex, Las Vegas, Nevada, USA
  • Nabídka sázek: Na všechny zápasy si vsadíte u Tipsportu

Kdy a kde bude turnaj UFC Vegas 94? Lucie Pudilová nastoupí proti Luane Caroline

Další turnaj organizace UFC najdete i pod názvem UFC on ESPN 60 a uskuteční se v Las Vegas v noci ze soboty 20. července na neděli 21. července. Začátek turnaje je naplánovaný na sobotu večer 23:00 českého času. Zápas české fighterky přijde na řadu jako druhý v pořadí.

V hlavním zápase se představí dvě brazilské zápasnice, bývalá titulová vyzyvatelka UFC ve slámové váze Amanda Lemos a bývalá šampionka Invicta FC ve slámové váze Virna Jandiroba. České diváky bude nejvíc zajímat zápas Lucie Pudilové, která se porve s Brazilkou Luanou Carolinou. Sledujte UFC Vegas 94 zdarma živě na Tipsport TV

MMA - sleduj průběh zápasu zde

UFC Vegas 94: Lucie Pudilová vs. Luana Carolina – analýza, kurzy a tip

Lucie Pudilová je legendou česko-slovenské ženské MMA scény, jako první Češka se dostala do UFC v roce 2017 a působila zde do roku 2020. Potom působila v tuzemské organizaci Oktagon MMA a do UFC se dokázala opět vrátit v roce 2022 a působí zde dodnes. Pudilová má na svém kontě 15 výher a 9 proher v profesionálních MMA zápasech. Je držitelkou fialového pásu v jiu-jitsu a doteď aktivně zápasí i v grapplingu.

Pudilová se do UFC vrátila v srpnu 2022, kdy zvítězila nad Číňankou Yanan Wu ve druhém kole na TKO. Poslední dva fighty ji ale nevyšly podle představ. Prohrála totiž jak zápas v dubnu 2023 s Joselyne Edwards, byť po velice sporném verdiktu rozhodčích na split decision, tak poslední zápas v listopadu 2023 s Ailinou Perez. Rodačka z Příbrami nebyla během své kariéry ještě nikdy knokautována a v rámci UFC má bilanci zápasů 3 výhry a 7 proher.

BILANCE
LUCIE PUDILOVÁ LUANA CAROLINA
14–9–0 10–4
3 KO/TKO,
2 submise,
9 body
3 KO/TKO,
1 sumbise,
6 body
0 KO/TKO,
1 submise,
8 body
1 KO/TKO,
1 submise
2 body
30 let, 173 cm 31 let, 168 cm

Proti české zápasnici se do klece postaví Brazilka Luana Carolina, která má na svém kontě 10 výher a 4 prohry. Rodačka ze Sao Paulo se v roce 2018 zúčastnila Dana White's Contender Series Brazil 3, kde se utkala s krajankou Mabelly Limou. Zápas vyhrála jednomyslným rozhodnutím, čímž získala smlouvu s UFC.

V organizaci UFC má Carolina bilanci zápasů 5 výher a 3 prohry. Komplexní bojovnice vlastní modrý pás v muay thai i v jiu-jitsu. Poslední zápas měla v únoru tohoto roku s Litevkou Juliji Stoliarenko, kterou ukončila ve 3. kole na TKO.

TIP: Pudilová vyhraje v kurzu 1,87 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu

V současnosti je kurz poměrně vyrovnaný a můžeme očekávat skvělý zápas dvou komplexních bojovnic. Věřme, že se Lucie po dvou prohraných fightech dostane rychle do zápasu a podaří se jí konečně zvítězit.

KURZY TIPSPORT: PUDILOVÁ vs. CAROLINA
Lucie Pudilová Luana Carolina
1,87 1,85

UFC Vegas 94 (UFC on ESPN 60): fight card, zápasy a výsledky

Očekávaným hlavním soubojem v ženské slámové váze je duel mezi bývalou vyzyvatelkou UFC Amandou Lemos a bývalou šampionkou Invicta FC ve slámové váze Virnou Jandirobou. V tabulce níže najdete kompletní fight card.

UFC VEGAS 94: PROGRAM A VÝSLEDKY
Hlavní karta
Strawweight Amanda Lemos vs. Virna Jandiroba
(submise, 2. kolo)
Featherweight Steve Garcia (TKO, 1. kolo) vs. Seung Woo Choi
Lightweigh Kurt Holobaugh (body) vs. Kaynan Kruschewsky
Flyweight Bruno Gustavo da Silva
(TKO, 2.kolo)
vs. Cody Durden
Featherweight Doo Ho Choi (TKO, 2. kolo) vs. Bill Algeo
Featherweight Hyder Amil (TKO, 1. kolo) vs. Lee Jeong-Yeong
Prelims
Bantamweight Brian Kelleher vs. Cody Gibson
(submise, 1. kolo)
Flyweight Miranda Maverick (body) vs. Dione Barbosa
Lightweight Loik Radzhabov vs. Trey Ogden (body)
Bantamweight Luana Carolina (body) vs. Lucie Pudilová
Heavyweight Mohammed Usman vs. Thomas Petersen (body)

Jak sledovat UFC Vegas 94 s Lucií Pudilovou v livestreamu živě? Tipsport TV

Sázková společnost Tipsport přináší livestream turnaje UFC Vegas 94 na Tipsport TV. Všichni zákazníci, kteří jsou již zaregistrovaní a posledních 30 dnech před zápasem vsadí tiket alespoň za 30 Kč získají přenos zápasů zdarma.

Noví zákazníci se mohou zaregistrovat u Tipsportu a získat všechny sportovní přenosy na 7 dní zdarma. Zápas Lucie Pudilové s Luanou Carolinou by se měl vysílat kolem 23:30. Poslední zápas Pudilové si můžete připomenout v tomto videu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Paczuski vs. Humburger

KSW 96: Humburger vs. Paczuski – datum, kurzy, livestream a sázkový tip

Na KSW 96 si český zápasník Dominik Humburger odbouchá už 5️⃣. zápas v polské organizaci.💪 Kde sledovat jeho zápas a celý turnaj, se...

Ronald Paradeiser

OKTAGON 59: Bratislava – datum, kurzy, program, online livestream a výsledky

Organizace Oktagon MMA 💎 se vrací na Slovensko s turnajem pod otevřeným nebem Oktagon 59. Fight card a kompletní informace najdete v...

Rony Paradeiser na Oktagonu 59 Bratislava

ROZHOVOR: „Byla by pro mě velká čest zvítězit nad Torresem,“ říká Rony Paradeiser

Rony Paradeiser v rozhovoru prozradil, jak mu jde příprava na zápas, shazovaní váhy a jakou taktiku má připravenou na Španěla Daniela...