KSW 96: Humburger vs. Paczuski – datum, kurzy, livestream a sázkový tip

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář MerkurXtip

Ke vkladu až 200 Kč + 50 free spinů zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Na 96. turnaji KSW bude k vidění celkem devět duelů včetně souboje Radoslawa Paczuski a českého zápasníka Dominika Humburgera, který si v polské organizaci odbouchá už pátý zápas. Jaké další souboje karta nabídne a kde turnaj sledovat, se dočtete v článku.

sipka Aktualizováno: Dominik Humburger nakonec ze zdravotních důvodů nenastoupí. V souboji s Paczuskim ho nahradí Kacper Karski.

DATUM A INFO
KURZY A TIPLIVESTREAM
KARTA A VÝSLEDKY

Paczuski vs. Humburger Foto: Facebook/KSW

Hodnocení turnaje KSW 96: 9,4/10

  • Datum a místo: 20. 7. 2024 (19:00) ATLAS ARENA, LODŽ, POLSKO
  • Nabídka sázek: Sázkové kanceláře vypsaly kurzy na všechny zápasy turnaje

KSW 96: Humburger vs. Paczuski – datum, místo a další info

Polská organizace KSW uvede svůj šestadevadesátý turnaj, kde se mimo jiné znovu, již popáté představí český fighter Dominik Humburger (8-1). Kromě toho ale uvidíme také hlavní titulový zápas o pás střední váhy mezi Pawlem Pawlakem (23-4-1) a Damianem Janikowskim (10-5). Klikněte zde a sledujte KSW 96 živě.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Vedle titulové bitvy a pro českého fanouška atraktivního duelu Dominika Humburgera galavečer nabídne dalších sedm zápasů. Mezi nimi nastoupí i bojovník, jehož mohou čeští fanoušci znát z turnaje kontroverzní organizace Red Face – Polák Denis Gorniak (6-1).

📅 KDY 20. 7. 2024 (19:00)
🚩 KDE ATLAS ARENA, LODŽ, POLSKO
👊 ČAS ZÁPASU DOMINIKA HUMBURGERA cca 21:00
🤼 KARTA a VÝSLEDKY najdete ZDE
📺 LIVESTREAM Tipsport TV, Voyo, PPV

KSW 96 (2024): Paczuski vs. Humburger – bilance, kurzy, analýza a tip

Dominik Humburger je vojákem z povolání a v armádě funguje mimo jiné coby instruktor boje zblízka. „Hambáč“ má sice hodně nabitý rozvrh, ale jak MMA, tak armáda byly jeho snem.

Humburger v současné době bojuje pod organizacemi RFA a KSW a donedávna si udržoval neposkvrněnou vítěznou bilanci. Ve hře dokonce byla i účast v Dana White´s Contender Series, které nakonec stála v cestě smlouva s KSW, je to ale podle všeho jen otázka času, kdy na spojení s ligou mistrů MMA dojde.

Tipsport bonus

Dominik si svůj první profi zápas odbouchal v květnu 2021, kdy si hned připsal první ukončení před limitem, když soupeře porazil v prvním kole TKO. Podobného výsledku Humburger dosáhl i v dalších čtyřech zápasech, kdy protivníky ukončil TKO buď v prvním, nebo druhém kole. Takhle porazil mimo jiné i Milana Ďatelinku.

Změna přišla až v roce 2023 s druhým zápasem v polské KSW, kdy si Dominik vybojoval své první vítězství na body. Hned poté si ale v rámci turnaje RFA 11 připsal v duelu s Robertem Maciejowskim další vítězství TKO.

Minulý rok v září Humburger poprvé okusil prohru. Polský zápasník Michal Michalski českého bijce porazil na body. V dalším turnaji KSW 91 v Liberci si Dominik spravil chuť, když porazil Adriana Dudka ve druhém kole TKO.

BILANCE
Dominik Humburger
Radoslaw Paczuski
8 výher 5 výher
Výhry KO/TKO: 7 Výhry KO/TKO: 4
Výhry na submisi: 0 Výhry na submisi: 0
Výhry na body: 1 Výhry na body: 1
1 prohra 2 prohry
Prohry KO/TKO: 0 Prohry KO/TKO: 1
Prohry na submisi: 0 Prohry na submisi: 0
Prohry na body: 1 Prohry na body: 1
Kurzy Tipsport Kurzy Tipsport
2.05 1.72

Než se polský bojovník Radoslaw Paczuski dostal k MMA, věnoval se kickboxu. Server Tapology uvádí šest profi kickboxerských zápasů, přičemž ze všech odešel Paczuski coby vítěz.

Svou MMA kariéru Paczuski započal v roce 2019 a po třech výhrách v roce 2022 podepsal smlouvu s KSW, kde si v debutovém zápase připsal další výhru. I druhý zápas v polské organizaci byl pro Paczuskiho vítězný, a navíc se mu podařilo Angličana Jasona Radcliffa ukončit v prvním kole KO.

V lednu 2023 ale Paczuski utrpěl svou první prohru. Tomasz Romanowski ho v těsném zápase pokořil s výsledkem split decision. Neslavně dopadl i Paczuskiho poslední souboj v KSW s bývalým šampionem Michalem Materlou, který Paczuskiho poslal k zemi hned v prvním kole a ukončil ho KO.

Oba bojovníci jsou výborní postojáři, a přestože působivější bilanci má na první pohled Humburger, sázkové kanceláře favorizují spíše jeho polského protivníka. Ten má za sebou zkušené borce, jako je například zmíněný Materla. Český bojovník má nicméně velmi slušné šance polského zápasníka pokořit.

TIP: Dominik Humburger vyhraje v kurzu 2.05 ➯ Vsadit a sledovat u Tipsportu ZDE

tip na sázku

KSW 96: Pawlak vs. Janikowski 2 – program, karta, zápasy a výsledky

Kartu zdobí také dva ženské zápasy. V muší váze se utkají Karolina Owczarz (5-3) a Sandra Succar (4-1). V duelu před hlavním zápasem si to ve slámové váze už podruhé rozdají Ewelina Wozniak (8-2) a Maria Silva (10-1), které se spolu v kleci potkaly už v březnu 2022, kdy Silva nasadila Wozniak ve třetím kole RNC. Na kompletní kartu se podívejte zde:

KSW 96 – FIGHT CARD
Title fight middleweight Pawel Pawlak vs Damian Janikowski
Strawweight Ewelina Wozniak vs Maria Silva
Middleweight Radoslaw Paczuski vs Dominik Humburger
Flyweight Karolina Owczar vs Sandra Succar
Lightweight Maciej Kazieczko vs Ahmed Abdulkadirov
Lightweight Bartlomiej Kopera vs Dawid Smielowski
Heavyweight Marek Samociuk vs Denis Gorniak
Featherweight Michal Domin vs Isai Ramos
Lightweight Hugo Deux vs Nicolae Bivol

kurzy aktuální k 16. 7. 20234(14:00)

KSW 96 livestream – cena PPV, živý přenos online na Tipsportu, živě v TV a na Voyo

Živý přenos bude možné sledovat skrze livestream sázkové kanceláře Tipsport. Jestliže u sázkovky zatím nemáte účet, nevadí, registrace zabere sotva pár minut a každý nový uživatel se navíc může těšit na speciální registrační bonus v hodnotě 300 Kč, který lze rovnou využít na první sázky.

Sledovat livestream na Tipsportu můžou samozřejmě i stávající uživatelé, má to jen jednu podmínku – pro spuštění přímého přenosu je nutné učinit v posledních sedmi dnech před turnajem sázku v hodnotě alespoň 30 Kč.

sipka Další info najdete zde: Jak sledovat KSW livestreamy zdarma? Živě na Tipsport TV

Přímý přenos nabídne také platforma Voyo a program Nova Sport 1. Další možností je pak zakoupení oficiálního pay-per-view na stránkách kswtv.com. Cena jednoho PPV je 55 PLN (tedy cca 326 Kč), pokud si zakoupíte členství na jeden měsíc, a 44 PLN (260 Kč) měsíčně, jestliže si chcete službu předplácet po celý rok.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣ Kde sledovat turnaj KSW 96?

Turnaj můžete sledovat skrze livestream sázkové kanceláře Tipsport. Podrobnosti se dozvíte v článku.

2️⃣ Zápasí v KSW 96 nějaký Čech?

Na turnaji KSW 96 se představí český bojovník Dominik Humburger. Více o turnaji KSW 96 se dozvíte v článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ronald Paradeiser

OKTAGON 59: Bratislava – datum, kurzy, program, online livestream a výsledky

Organizace Oktagon MMA 💎 se vrací na Slovensko s turnajem pod otevřeným nebem Oktagon 59. Fight card a kompletní informace najdete v...

Jake Paul

Box: Jake Paul vs. Mike Perry – datum, kurzy, karta, livestream online

Už zanedlouho budeme svědky duelu mezi Jakem Paulem a Mikem Perrym.👊🥊 Kde a kdy se zápas koná a kde bitvu sledovat živě, se dozvíte v...

Conor McGregor a Dana White

Kdy bude zápas Conor McGregor vs. Michael Chandler? Aktuální informace

Téma návratu Conora McGregora do klece UFC by vydalo na celovečerní film. Comeback slavného Ira je opředený mnoha zápletkami. Uvidíme ho...