UFC Fight Night: Burns vs. Brady – info, karta, sázkový tip a livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Sobotní UFC Fight Night 242 přinese kartu nabitou skvělými zápasy. V hlavním fightu uvidíte Gilberta Burnse a Seana Bradyho. V článku najdete vše o zápasech, bilancích, kurzech i livestreamu.

Karta
Gilbert Burns vs. Sean Brady

Livestream

Gilbert Burns vs Sean Brady - UFC Fight Night 242 Foto: ČTK / AP / Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire

Hodnocení turnaje UFC Fight Night: Burns vs. Brady: 8,9/10

  • datum: 8. září 2024 (01:00 SEČ)
  • místo: UFC Apex v Las Vegas v Nevadě, USA
  • nabídka sázek: sázkové kanceláře vypsaly kurzy na všechny zápasy turnaje

UFC Fight Night: Burns vs. Brady – kde a kdy bude turnaj, místo a čas

Další turnaj organizace UFC se bude konat tento víkend v noci ze soboty 7. září na neděli 8. září 2024 a zápasy můžete sledovat od 01:00 SEČ. Turnaj se uskuteční v UFC Apex v Las Vegas v Nevadě. Vsaďte si na zápasy UFC Fight Night 242 a získejte registrační bonus zdarma.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Můžete se těšit na vyhrocený hlavný zápas mezi bývalým vyzyvatelem šampiona welterové váhy Gilbertem Burnsem a Seanem Bradym. Na diváky čeká zajímavý ženský zápas dvou Brazilek v muší divizi.

Do klece se proti sobě postaví bývalá šampionka UFC slamové váhy Jéssica Andrade a Natália Silva, která se na podzim 2022 utkala s českou zápasnicí Terezou Bledou, kterou v kleci vůbec nešetřila a zápas musel ukončit doktor. Silva si připsala vítězství na TKO a první bonus večera v UFC.

UFC Fight Night 242: Burns vs. Brady
🕑KDY 8. září 2024 (01:00 SEČ)
📍KDE UFC Apex v Las Vegas v Nevadě, USA
✏️KARTA program a výsledky
▶️LIVESTREAM TV Tipsport

UFC Fight Night 242 Burns vs. Brady – bilance, kurzy, analýza a tip

V hlavním zápase uvidíte Brazilce Gilberta Burnse, který je komplexním zápasníkem a na svém kontě má 22 výher a 7 proher v profesionálních MMA zápasech. Burns začínal jako dítě s brazilským Jiu-Jitsu, ve kterém dosáhl později velkých úspěchů a stal se šampionem IBJJF World Jiu-Jitsu Champion (gi and no-gi), CBJJ Brazilian Champion, UAEJJF World Pro Champion.

Gilbert má mladšího bratra Herberta, který je také profesionálním MMA zápasníkem v organizaci UFC. Svou přezdívku “Durinho” získal Brazilec již jako dítě, když spolu s bratrem začal trénovat Jiu-Jitsu. Herbert získal přezdívku “Todo-Duro”, což znamená drsňák. Gilbertova přezdívka znamená “malý drsňák”.

V roce 2012 začal “Durinho” se svou profesionální MMA kariérou a v roce 2014 debutoval v organizaci UFC. Burns má ortodoxní styl boje, je perfektní grappler, ale poradí si i v postoji. V roce 2021 se popral o titul šampiona welterové divize s nigerijským fighterem Kamaru Usmanem, který Burnse porazil na TKO ve třetím kole.

Poslední zápas měl Gilbert v březnu tohoto roku na turnaji UFC 299 s Jackem Della Maddalena, který Brazilce knokautoval ve třetím kole. Pro Burnse to byla druhá prohra v řadě, proto si teď bude chtít spravit chuť v zápase s Bradym.

BILANCE
GILBERT BURNS SEAN BRADY
22 výher 16 výher
Výhry KO/TKO: 8 Výhry KO/TKO: 3
Výhry na submisi: 9 Výhry na submisi: 5
Výhry na body: 7 Výhry na body: 8
7 proher 1 prohra
Prohry KO/TKO: 3 Prohry KO/TKO: 1
Prohry na submisi: 0 Prohry na submisi: 0
Prohry na body: 4 Prohry na body: 0
Kurzy Tipsport Kurzy Tipsport
2,38 1.53

kurzy aktuální k 6. 9. 2024 (10:00)

Do klece proti Burnsovi se postaví jedenatřicetiletý americký zápasník Sean Brady, který má bilanci profesionálních zápasů 16 výher a jenom jednu prohru. Brady je skvělý grappler a má černý pás v brazilském Jiu-Jitsu.

Američan měl svůj první profesionální MMA zápas v roce 2014 a zápasil v organizaci CFFC. V říjnu 2019 debutoval v organizaci UFC v zápase s Courtem McGeem, nad kterým zvítězil na body. V UFC absolvoval zatím sedm zápasů a z toho si připsal 6 výher.

Poslední zápas měl Brady v prosinci 2023 s Kelvinem Gastelumem, kterého porazil na submisi, a za svůj výkon získal cenu za výkon večera. Fanoušci se mohou těšit na zápas dvou kvalitních grapplerů.

TIP: Brady vyhraje v kurzu 1,53 sipkaVsadit a sledovat u Tipsportu ZDE

  • Papírovým favoritem zápasu je Američan Sean Brady, který tři ze svých soupeřů ukončil na KO nebo TKO a dalších 5 na submisi. Brady je o sedm let mladší než Burns a momentálně je ve skvělé formě, což dokázal ve svém posledním zápase. Brazilec bude pro Bradyho určitě oříšek, avšak mohl by nad ním zvítězit na body.
KURZY TIPSPORT: BURNS vs. BRADY
Gilbert Burns Sean Brady
2,38 1,53

UFC Fight Night Burns vs. Brady – karta, zápasy a výsledky

UFC Fight Night 242 přinese kartu nabitou skvělými zápasy, a i když se několik zápasů zrušilo, diváci dostanou plnohodnotnou náhradu. Původně byl na turnaj naplánován zápas v pérové váze mezi Calvinem Kattarem a Kylem Nelsonem. Avšak Kattar ze zápasu z neznámých důvodů odstoupil a nahradil ho Steve Garcia.

Kanaďan Kyle Nelson má bilanci zápasů 16 výher, 5 proher a 1 remízu. Bývalý šampion pérové váhy organizace Elite 1 MMA ukončil 6 ze svých soupeřů knokautem a 4 na submisi. Nelson vlastní hnědý pás v brazilském Jiu-Jitsu a svůj poslední zápas měl v březnu tohoto roku s Billem Algeou, kterého ukončil na TKO.

Místo Kattara bude Kanaďanovi čelit Steve Garcia, který má za sebou zkušenosti z prestižní organizace Bellator. V UFC působí od srpna roku 2020 a poslední zápas měl v červenci 2024 s korejským bojovníkem Seung Woo Choiem, kterého ukončil na TKO v prvním kole zápasu, a získal cenu za výkon večera.

UFC Fight Night: Burns vs. Brady
HLAVNÍ KARTA
Welterweight Gilbert Burns vs. Sean Brady (Body)
Women's Flyweight Jéssica Andrade vs. Natália Silva (Body)
Featherweight Steve Garcia
(TKO, 1. kolo)
vs. Kyle Nelson
Bantamweight Matt Schnell vs. Cody Durden
(Submisia, 2. kolo)
Lightweight Trevor Peek vs. Yanal Ashmouz (Body)
PRELIMINARY CARD
Lightweight Rong Zhu vs. Chris Padilla
(TKO, 2.kolo)
Featherweight Isaac Dulgarian
(Submisia, 2. kolo)
vs. Brendon Marotte
Flyweight Felipe dos Santos vs. André Lima (Body)
Featherweight Yi Zha vs. Gabriel Santos (Body)
Women's Strawweight Jaqueline Amorim
(Submisia, 1. kolo)
vs. Vanessa Demopoulos
Middleweight Andre Petroski (Body) vs. Dylan Budka
Featherweight Žygimantas Ramaška vs. Nathan Fletcher
(Submisia, 2. kolo)

Kde živě sledovat UFC Fight Night: Burns vs. Brady? Přímý přenos (live stream) na TV Tipsport

Sázková kancelář Tipsport přináší pro své zákazníky možnost sledovat livestream zápasů turnaje UFC Burns vs. Brady zdarma na TV Tipsport. Stačí vsadit v posledních 7 dnech tiket alespoň za 30 Kč a můžete sledovat livestream zdarma.

Další variantou sledování zápasů je zakoupení oficiálního UFC Fight Passu. Přímý přenos můžete sledovat i na sportovním kanálu Nova Sport 6 nebo na streamovací platformě Voyo, na které si můžete pustit turnaj i ze záznamu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣ Kde se koná turnaj UFC Fight Night: Burns vs. Brady?

UFC Fight Night: Burns vs. Brady se odehraje v UFC Apex v Las Vegas v Nevadě.

2️⃣ Kde sledovat turnaj UFC Fight Night 242?

Turnaj UFC Fight Night 242 můžete sledovat skrze livestream sázkové kanceláře Tipsport. Více o možnostech sledování turnaje se dozvíte v článku.

3️⃣ Bojuje na turnaji UFC Fight Night: Burns vs. Brady nějaký Čech?

Na turnaji UFC Fight Night: Burns vs. Brady nebude zápasit žádný český fighter.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Shaaban vs. Enz

V Oberhausenu se dějí věci! Drsné ráno pro OKTAGON 60: poplach, evakuace a rvačka při vážení

Zápasníci OKTAGONu 60 a vedení organizace měli dost rušné ráno.⚡ Z postele je vyhnal poplach a vážení se také neobešlo bez pozdvižení...

Ivan Buchinger

„Všechno se změnilo, chci jít o titul,“ říká s novým odhodláním Buchinger. „S Ronym dokážu vyhrát!“

Ivana Buchingera čeká o víkendu bitva v Oberhausenu a Buki se do boje chystá s velkým odhodláním.💪 Připustil, že jeho plány do budoucna se...

Mach Muradov má vážný problém

Muradov má vážný problém! Podle Ministerstva vnitra představuje pro stát bezpečnostní riziko

Makhmud Muradov bude muset definitivně opustit Českou republiku. Uzbecký rodák neuspěl se svou žalobou u soudu. Čeho se podle všeho...