„Všechno se změnilo, chci jít o titul,“ říká s novým odhodláním Buchinger. „S Ronym dokážu vyhrát!“

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Ivana Buchingera čeká o víkendu bitva v Oberhausenu a do boje se chystá s velkým odhodláním. V žilách mu proudí nová síla a Buki prozradil, že má v plánu ještě dokázat velké věci.

Ivan Buchinger Foto: OKTAGON MMA

Bukiho plány do budoucna

Když Ivan Buchinger vstupoval minulé léto po více než roční odmlce zpátky do klece, nejednou pronesl, že už je starý a že už žádné velké ambice nemá. Teď, před duelem s Lom-Alim Eskievem ale Buki mluví o nové motivaci a plánech dojít si ještě jednou pro titul. A nově nabyté odhodlání mu čiší z očí. Vsaďte si na OKTAGON 60 a získejte bonus za registraci.

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

„Povídal jsem, že jsem starý, že už nechci, ale teď se všechno změnilo. Můžu říct, že teď jsem nabral takovou novou sílu, že fakt jdu do toho zápasu s tím, že chci vyhrát, chci se posouvat ještě dál,“ prozradil Buki v pořadu Na dohled.

„Já si myslím, že pokud Eskieva porazím, tak budu muset jít zase o pás. Teď je šampionem Rony, já říkal, že už s nim nikdy nechci zápasit, ale nechci to nechat tak, že mě porazil,“ přiznal Ivan Buchinger.

Kromě nápravy toho, co se v minulosti nepovedlo, by byl Buki rád znovu součástí milionové pyramidy Tipsport Gamechager. „Šance, že se vrátím do Gamechangeru je obrovská, jen nejdřív musím tenhle zápas, co je přede mnou,“ pronesl Buki.

Bude reparát s Ronym?

Svou poslední prohru si Buki připsal se současným šampionem lehké váhy Ronym Paradeiserem. Právě tahle porážka Buchingera tíží hodně, protože je přesvědčený, že mohl vyhrát.

„V Oktagonu mě mrzely všechny moje prohry. Prohrál jsem ty zápasy podle mě zbytečně. I ten poslední s Ronym jsem prohrál proto, že jsem nebyl nastavený v hlavě vůbec a ani jsem netrénoval tak, jak bych měl,“ připustil Buchinger v pořadu Cesta na OKTAGON.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Tipsportu

„S Ronym bych určitě mohl vyhrát ten zápas, co jsem ztratil v hlavě. S Keitou nevím, protože já si myslel, že není až tak dobrý, ale teď mě přesvědčil svým výkonem, že je fakt hodně šikovný,“ dodal Buki.

Buchinger se v tuto chvíli nachází na čtvrté příčce žebříčku lehké váhy OKTAGONu. Nad ním jsou kromě Ronyho ještě zmíněný Losene Keita, Mateusz Legierski či Acoidan Duque, Buki má ale k titulu velmi blízko.

Je zřejmé, že důchod rozhodně nechystá, právě naopak, a vypadá to, že bychom se mohli co nevidět dočkat odvety v novém Buchingerově pokusu získat v souboji s Paradeiserem pás šampiona.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Mach Muradov má vážný problém

Muradov má vážný problém! Podle Ministerstva vnitra představuje pro stát bezpečnostní riziko

Makhmud Muradov bude muset definitivně opustit Českou republiku. Uzbecký rodák neuspěl se svou žalobou u soudu. Čeho se podle všeho...

Oktagon 60 Oberhausen 2024 - fightcard, zápasy a výsledky

OKTAGON 60: Oberhausen – datum, kurzy, program, online livestream a výsledky

Organizace Oktagon MMA míří do německého Oberhausenu a v plánu má skvělou kartu. V hlavním zápase uvidíte slovenskou legendu Ivana...

Karlos Vémola tipuje duel Kincl vs. Engizek

Karlos Vémola nabízí objektivní názor na duel Kincl vs. Engizek. Koho Terminátor favorizuje a proč?

Karlos Vémola zná schopnosti Patrika Kincla z první ruky a dokáže je objektivně posoudit.👏 Prozradil, koho z dvojice Kincl Engizek...