V Oberhausenu se dějí věci! Drsné ráno pro OKTAGON 60: poplach, evakuace a rvačka při vážení

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Už zítra se odehraje kulatý šedesátý turnaj OKTAGONu, a to v německém Oberhausenu. Turnaji se komplikace nevyhnuly, a tentokrát byla nutná dokonce i evakuace. Co mohlo za divoké ráno a kdo rozpoutal potyčku při vážení?

Shaaban vs. Enz Foto: Youtube/OKTAGON MMA

Poplach v Oberhausenu

V Oberhausenu rozhodně žádná nuda nehrozí. O tom se přesvědčili účastníci turnaje OKTAGON 60, kteří měli přinejmenším rušné ráno. Organizace na svém instagramu sdílela video, kde členové organizace i zápasníci postávají před hotelem a čekají, až se budou moci vrátit dovnitř. Vsaďte si na zápas turnaje OKTAGON 60 a získej bonus za registraci.

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

„Takové věci se stávají! Dnes ráno vzbudil tým a bojovníky požární poplach. Naštěstí jsou všichni v bezpečí a nic se nestalo. Program turnaje bude pokračovat podle plánu. Uvidíme se v 9:00 u OFICIÁLNÍHO VÁŽENÍ na našem kanálu YouTube!“ zněl komentář OKTAGONu k příspěvku.

Divoké vážení

Ani oficiální vážení, ke kterému OKTAGON zval, neproběhlo bez problémů. Jeden ze zápasníků se rozhodl udělat brykule a zachoval se velmi podobně jako kdysi Shem Rock, když napadl Jaroslava Pokorného.

Hassan Shaaban se z nějakého důvodu vrhl na svého soupeře Kevina Enze a uštědřil mu tvrdý úder do hrudi. Shaabanův výpad byl nečekaný a zasahovat musela i ochranka. Aby udrželi oba zápasníky od sebe, muselo se mezi ně postavit hned několik lidí.

Kromě toho se našlo i pár hříšníků, co nenavážili. Mezi ty patří například Daniel Hromek, který dostal dvě hodiny na splnění limitu, a totéž se týkalo soupeře Milana Ďatelinky Jaimeho Cordera.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.