Oktagon 59 livestream: Jak a kde sledovat přímý přenos OKTAGON 59 online živě a zdarma

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Už dnes budou fanoušci bojových sportů svědky nabité karty letního turnaje v Bratislavě. Jak, kde a od kolika hodin budete moci OKTAGON 59 sledovat, se dočtete v článku.

Ronald Rony Paradeiser Foto: OKTAGON MMA

OKTAGON 59: Paradeiser vs. Torres: místo, čas a livestream zdarma

Dnes se mají všichni fanoušci MMA a bojových sportů opět na co těšit. Tentokrát bude dějištěm unikátního letního turnaje Bratislava, kde se chystá bojovat na dvacet zápasníků. Karta turnaje je pro české a slovenské diváky extrémně atraktivní a mnozí ji dokonce nazývají jednou z nejlepších v historii OKTAGONu. Klikněte zde a sledujte živý přenos OKTAGON 59: Paradeiser vs. Torres zdarma.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Tenhle turnaj provází jedna důležitá organizační změna. Místo obvyklé šesté hodiny večerní se bratislavský turnaj chystá odstartovat už v 17.00. Skvěle sestavenou startovku zahájí ženský duel Smolková vs. Dukič a pak budou následovat jména jako Ďatelinka, Roušal, Kníže, Buchinger, Michailidis, Keita, Paradeiser a mnoho dalších.

Kde sledovat přímý přenos OKTAGON 59: Paradeiser vs. Torres? Livestream online zdarma na TV Tipsport

Ptáte se, kde epickou kartu turnaje OKTAGON 59 sledovat zdarma? Jak je tomu už zvykem, livestream nabídne sázková kancelář Tipsport. Zápasy turnaje může sledovat každý registrovaný uživatel, který v posledních sedmi dnech před turnajem učinil sázku v minimální hodnotě 30 Kč.

Zařídit si livestream zdarma můžou ale i ti z vás, kdo u sázkovky zatím účet nemají. Na jeho založení postačí jen pár minut a každý nově registrovaný uživatel si navíc přijde na skvělý registrační bonus 300 Kč, který lze rovnou využít na první sázky.

sipka Přečtěte si podrobný návod, jak se registrovat u sázkové kanceláře Tipsport

Jak sledovat online živě turnaj OKTAGON 59: PPV na oktagon.tv a cena přenosu

Další možností, jak sledovat celý turnaj OKTAGON 59 a nepřijít o jedinou vteřinu vysílání, je přímý přenos organizace OKTAGON MMA. Tento oficiální livestream vám nabídne ničím nerušenou podívanou za doslova pár stovek korun.

V tomto případě pak máte dvě možnosti, můžete si zvolit měsíční předplatné v hodnotě 74 Kč či roční v hodnotě 886 Kč, které nabízí řadu výhod navíc, nebo jednorázové zhlédnutí, tedy PPV. Jeho cena v předprodeji je 319 Kč, v den turnaje se ovšem obvykle zvyšuje na 400 Kč.

Tipsport bonus

OKTAGON 59 v TV. Přímý přenos na O2 TV na Premier Sport 4

Jestliže máte naladěný program Premier Sport 4, máte vyhráno. Tato stanice se chystá vysílat nejen samotný turnaj, ale také spoustu bonusového materiálu. Veškerý program na tomto kanálu se totiž věnuje právě OKTAGONu a v 17 hodin by tu měl živě běžet bratislavský turnaj.

sipka Vsaďte si na svého favorita a získejte registrační bonus zdarma.

Jestliže nejste předplatiteli O2 TV a rádi byste využili livestreamu programu Premier Sport 4, nemusíte si zoufat. Přímý přenos může sledovat každý, kdo si ho zakoupí na stránkách oktagon.premiersport.cz.

Oktagon 59 free prelims – zápas zdarma na Youtube

Turnaje OKTAGONu obvykle nabízí jeden free prelims zápas, který lze sledovat zdarma na YouTube. Karta je ale tentokrát nabitá tak zvučnými jmény, že na free prelims zápas nezbylo místo. OKTAGON ale patří mezi ty organizace, které nedlouho po turnaji zveřejňují záznamy zápasů, a tak se kanál organizace určitě vyplatí sledovat i tak.

sipka Podívejte se na kompletní kartu turnaje OKTAGON 59, kurzy a další info

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣ Kdy a kde sledovat OKTAGON 59 dnes živě?

Turnaj OKTAGON 59 můžete sledovat skrze livestream sázkové kanceláře Tipsport zdarma. Podrobné info najdete v článku.

2️⃣ V kolik začíná OKTAGON 59?

Turnaj OKTAGON 59 tentokrát odstartuje o hodinu dříve, než je u organizace zvykem, tedy v 17:00. Další info o turnaji najdete v článku.

3️⃣Bude OKTAGON 59 v TV?

Přímý přenos turnaje bude vysílat program Premier Sport 4.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ronald Paradeiser

OKTAGON 59: Bratislava – datum, kurzy, program, online livestream a výsledky

Organizace Oktagon MMA 💎 se vrací na Slovensko s turnajem pod otevřeným nebem Oktagon 59. Fight card a kompletní informace najdete v...

Lucia Szabova - Oktagon 59 Bratislava

Slovenská zápasnice Lucia Szabová změří síly s Aitanou Álvarez na turnaji Oktagon 59

Na turnaji Oktagon 59 v Bratislavě se představí v MMA neporažená slovenská zápasnice Lucia Szabová 🧡. V kleci se utká se Španělkou Aitanou...

Ivan Buchinger

Ivan Buchinger přiznal, čemu by se po konci kariéry nebránil. Zápasnická hrdost by šla prý stranou

Ivan Buchinger ještě kariéru nekončí, ale jak sám řekl, moc už nezbývá. Oblíbený zápasník OKTAGONu připustil, že by se v budoucnu lecčemu...