Ivan Buchinger přiznal, čemu by se po konci kariéry nebránil. Zápasnická hrdost by šla prý stranou

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Ivan Buchinger ještě kariéru nekončí, ale jak sám řekl, moc už nezbývá. Oblíbený zápasník OKTAGONu připustil, že si dovede představit své budoucí já v jiné, dobře známé organizaci.

Ivan Buchinger Foto: Oktagon MMA

Co bude Buki dělat v MMA důchodu?

Ivana Buchingera (42-9) co nevidět čeká zápas s polským bijcem Lukaszem Rajewskim. Slovenský bojovník, jehož mnozí už teď nazývají legendou, se netají tím, že je nucený pracovat, což se odráží i na přípravě. Přinejmenším tomu tak bylo v případě zápasu s Ronym Paradeiserem, který pro Bukiho dopadl smolně.

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Jak sám Buchinger říká, už to zkrátka není, co bývalo, a konec kariéry se nezadržitelně blíží. A co potom? Slovenský bijec připustil, že by se nebránil nabídce z organizace, kterou vedení jeho současného působiště zrovna dvakrát nemusí.

„Hrdost bojovníka by mi to nedovolila tak před deseti lety. Teď už je jiná doba,“ odpověděl Buki v rozhovoru pro Šport_sk na otázku, zda si dovede představit, že by v budoucnu přijal nabídku od Clash of the Stars. „Určitě, myslím si, že určitě ano, protože v dnešní době nemusíš být dobrý bojovník, stačí být dobrý herec a můžeš se posouvat dopředu,“ zhodnotil Buki.

„A vzhledem k tomu, že ti lidi dostávají lepší peníze v Clashi než v OKTAGONu, to mluví samo za sebe,“ pronesl Buchinger. „Celý život jsem trénoval a vyhrával jsem všelijaké pásy a tam ti lidi bojovým sportem vydělají víc peněz než já, což je těžké pochopit.“

Tipsport bonus

„Myslím si, že odkaz legendy se nikdy neztratí, ale určitě by mi dali nějakou nálepku, ale peníze jsou peníze,“ řekl Buki, který zároveň prohlásil, že si ale ani v takovéto organizaci nedovede představit, že by nastoupil proti amatérovi. „Vím, že tam jsou už i profesionální zápasníci, tak bych šel raději s profíkem.“

sipka Čtěte také: Rony Paradeiser prozrazuje svou vizi zápasu s Torresem. Šampion má jasno i ohledně rivala Keity

Byť se tak může zdát, Ivan Buchinger není žádným fanouškem Clash of the Stars, dokonce prý neviděl jediný zápas a v některých ohledech má na organizaci podobný pohled jako vedení OKTAGONu. „To je katastrofa, že přijdou lidi bůhví odkud a mají větší jméno než někteří MMA bojovníci,“ prohlásil Buki.

Ať už čeká Bukiho jakákoli budoucnost, v tuto chvíli se soustředí na svůj aktuální zápas, který ho čeká už tuto sobotu v rámci letního turnaje v Bratislavě OKTAGON 59. S Polákem Lukaszem Rajewskim se utká v rezervním zápase pyramidy Tipsport Gamechanger.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ronald Paradeiser

OKTAGON 59: Bratislava – datum, kurzy, program, online livestream a výsledky

Organizace Oktagon MMA 💎 se vrací na Slovensko s turnajem pod otevřeným nebem Oktagon 59. Fight card a kompletní informace najdete v...

Jonas Magard s promotéry OKTAGONu

Ondřej Novotný se vyjadřuje k Magardově výzvě Sivákovi ná zápas v Clashi. Dánského Žraloka trest nemine

Jonas Magard bojuje pod střechou OKTAGON MMA, očividně by ale neváhal odskočit si i do Clash of the Stars.⚡Ondřej Novotný prozradil, co teď...

Tipsport Gamechanger Challenge

Tipujte zdarma výsledky v Tipsport Gamechanger Challenge: další kolo již tuto sobotu!

Sobotní turnaj Oktagon 59 v Bratislavě si můžete zpestřit tipovací soutěží, kterou si pro fanoušky připravila organizace Oktagon MMA ve...