Ondřej Novotný se vyjadřuje k Magardově výzvě Sivákovi ná zápas v Clashi. Dánského Žraloka trest nemine

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář MerkurXtip

50 free spinů zdarma + 200 Kč ke vkladu

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Dánský Žralok Jonas Magard bojuje pod střechou OKTAGON MMA, očividně by ale neváhal odskočit si i do Clash of the Stars. To se ale samozřejmě moc nezamlouvá promotérům žluto-černé organizace. Jak se k celé věci staví Ondřej Novotný?

Jonas Magard s promotéry OKTAGONu Foto: OKTAGON MMA

Trestu se Jonas nevyhne

Jonas Magard, akvizice největší tuzemské MMA organizace, si v roce 2022 pod střechou OKTAGONu střihl souboj pod pravidly Undergroundu s elitním českým zápasníkem Václavem Sivákem. Dánský Žralok a někdejší nositel pásu bantamové váhy tehdy utrpěl prohru, se kterou se dodnes špatně smiřuje.

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Siváka by si rád podal v odvetě, a to zřejmě nehledě na to, kde by k tomu došlo. To ukázal poté, co organizace Clash of the Stars oznámila, že ve svých řadách přivítá právě Siváka.

Tomu je ale v organizaci pořádající především bizarní zápasy více než těžké najít soupeře, a tak Clash na sociálních sítích zveřejnil anketu, v níž měli fanoušci hlasovat o Vaškově soupeři. Na to konto se ozval právě Jonas Magard.

Není tajemstvím, že promotér OKTAGONu Ondřej Novotný není zrovna příznivcem organizací jako  Clash of the Stars, a jak se zdá, tahle skutečnost už se doslova propsala do smluv zápasníků. „Já jsem říkal: No, tak na to je sazebník ve smlouvě, tak mu to pošlete,“ popsal Novotný v MMA letem světem svou reakci na Magardovu výzvu.

„Jonas je živel a dělá věci, který se mi samozřejmě nelíběj, tohle je jedna z nich, určitě, absolutně mimo, neloajální. On je impulzivní, takže zase někde něco viděl, něco ho dojalo, nas*alo a tak dál a tak něco udělal,“ pronesl promotér OKTAGONu.

„Jeho manažer se mi k tomu nějakým způsobem vyjádřil. Já jsem říkal: Kámo, není u nás čtrnáct dní i s cestou, chce být světovej, tak co si myslí, že se dá všechno přejít? Nedá. Ale jde to mimo mě, pro mě to byla tříminutová informace, nezvedl se mi tep ani o jedno bití,“ prozradil.

„U Jonase mě to zas tolik neštve, vím, s kým dealuju a Jonas je jeden problém denně,“ připustil Novotný. „Pochvalu za to nedostal, dostane za to samozřejmě vystavenou pokutu za porušení smlouvy, takže si myslím, že ten trest je jasnej a jdeme dál,“ dodal.

Jonase v každém případě čeká už tuto sobotu zápas na bratislavské Summer Party. V rámci letního turnaje OKTAGON 59 si to dánský Žralok rozdá s kanadským bijcem Joshem Hillem (22-6).

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Rony Paradeiser

Rony Paradeiser prozrazuje svou vizi zápasu s Torresem. Šampion má jasno i ohledně rivala Keity

Už v sobotu Ronalda Paradeisera čeká další výzva na cestě k vrcholu pyramidy Tipsport Gamechanger.🏆💪 Co Rony na Torrese chystá?

Ronald Paradeiser

OKTAGON 59: Bratislava – datum, kurzy, program, online livestream a výsledky

Organizace Oktagon MMA 💎 se vrací na Slovensko s turnajem pod otevřeným nebem Oktagon 59. Fight card a kompletní informace najdete v...

Tipsport Gamechanger Challenge

Tipujte zdarma výsledky v Tipsport Gamechanger Challenge: další kolo již tuto sobotu!

Sobotní turnaj Oktagon 59 v Bratislavě si můžete zpestřit tipovací soutěží, kterou si pro fanoušky připravila organizace Oktagon MMA ve...