Kde sledovat Oktagon Brno livestream dnes ▶️ živý přenos online i v TV

V Brně se dnes uskuteční fantasticky obsazený turnaj Oktagon 61, který by si neměl nechat ujít žádný fanoušek MMA. Kde sledovat zápasy živě online zdarma? Poradíme vám v článku.

Sledujte OKTAGON 61 v Brně na Tipsport TV Foto: Tipsport

Jak sledovat Oktagon 61 Brno živě zdarma? Livestream info

Dnešní Oktagon 61 v Brně je zárukou skvělé sportovní zábavy. Největšími taháky jsou semifinálové zápasy pyramidy Tipsport Gamechanger či očekávané návraty Macha Muradova a Lucie Pudilové. Jak však prohlásil promotér Ondřej Novotný, celá karta nemá slabé místo, takže si galavečer nenechte ujít v přímém přenosu už od samotného začátku. Sledujte zápasy Oktagon 61 živě zdarma ZDE.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Oktagon živě dnes: Muradov, Pudilová, Keita, Kalašnik, Lengál, Roušal a další

Hokejová Winning Group Arena v Brně se v sobotu večer přemění na gladiátorské bojiště. V záři reflektorů se na turnaji Oktagon 61 představí domácí borci Andrej Kalašnik, Radek Roušal nebo Vlado Lengál. Po štaci v UFC se do černo-žluté organizace vrací Makhmud Muradov a Lucie Pudilová.

Mimořádně atraktivní podívanou slibují také zápasy Tipsport Gamechangeru. Úřadující šampion lehké váhy Rony Paradeiser změří síly se španělským toreadorem Acoidanem Duquem. O místenku ve finále si to rozdají i v Oktagonu neporažení Losene Keita a Mateusz Legierski. Speciálně v tomto zápase doporučujeme příliš nemrkat, protože tu knockout může přijít v každé vteřině.

Všechny zápasy ostře sledovaného turnaje můžete sledovat na Tipsport TV s bonusem 300 Kč za registraci zdarma. Tu zvládnete jednoduše online na pár kliknutí i na vašem mobilu a pak už vám nic nebrání v tom sledovat zápasy živě a třeba si díky registračnímu bonusu vsadit na svoje favority.

Oktagon 61 živě u Tipsportu

Oktagon 61 kde sledovat live stream na Tipsport TV

Po dokončení registrace můžete zápasy Oktagon 61 živě sledovat v mobilní aplikaci i přímo na webu Tipsportu. Jednotlivé souboje najdete v sekci LIVE, kde kliknete na konkrétní sport, turnaj a zápas a živý přenos spustíte přes ikonu "play".

Sledování Oktagon turnaje skrze Tipsport TV má hned několik výhod. Nejenže ušetříte peníze za nákup PPV, ale zároveň si na mobilu můžete roztáhnout obraz na celou šířku displeje. Během probíhajícího souboje máte navíc dokonalý přehled o všech live kurzech, takže můžete ihned reagovat na vývoj v kleci.

Je na Tipsport TV Oktagon zdarma?

Nově zaregistrovaní uživatelé získají kromě možnosti sledovat turnaj Oktagon 61 zdarma i zmíněný registrační bonus 300 Kč. Ten vám bude připsán ve formě Netů, avšak za ně lze normálně vsázet a případná výhra vám bude připsána na konto v korunách.

Pokud již u Tipsportu účet máte, pak musíte pro spuštění live streamu splnit podmínku vsazeného tiketu alespoň za 30 Kč v posledních 7 dnech.

Oktagon PPV cena na oktagon.tv

Dražší variantou pro sledování turnaje Oktagon 61 v Brně je nákup pay-per-view (PPV) na oktagon.tv. Dnes Oktagon PPV vychází na 399 Kč a pokud si zde budete chtít přehrát zápasy zpětně, můžete tak učinit po dobu 7 dní.

Oktagon živý přenos v televizi

Některé z vás možná bude také zajímat informace, že si můžete pustit Oktagon v televizi. Přímý přenos aktuálního galavečeru v Brně je nutné si zakoupit u svého poskytovatele internetové televize. Cena je zde v tomto případě totožná jako u PPV, tedy 399 Kč. Živý přenos je následně k dispozici na stanici Premier Sport Extra HD.

Pokud vás nejvíce oslovila možnost podívat se na MMA zápasy živě na Tipsport TV, rozhodně nešlápnete vedle. Přenos zde běží plynule, jen si vždy musíte rozkliknout aktuální zápas.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Oktagon 61 zdarma na YouTube: Oktagon live stream free (video, záznam)

Zdarma Oktagon 61 live stream najdete také na oficiálním YouTube kanálu organizace OKTAGON MMA. Tradičně se to ovšem týká pouze prvního duelu na kartě – tzv. Free prelims. Turnaj v Brně odstartuje souboj nové české akvizice Jana Stanovského s Glebem Shadrinim.

Po tomto zápase již musíte využít některou z výše uvedených možností livestreamu. Na YouTube se s odstupem několika dnů či týdnů můžete podívat také na záznam zápasů.


1️⃣ Kde sledovat Oktagon live stream zdarma na mobilu?

Celý turnaj Oktagon 61 vysílá živě Tipsport TV. Všechny zápasy zde můžete sledovat na mobilu ve velmi dobré kvalitě. Více informací najdete v článku.

2️⃣ Kolik stojí PPV Oktagon online?

V sobotu je cena PPV na turnaj Oktagon 61 tradičně vyšší. Přenos je k dispozici na oktagon.tv a přesné informace o ceně vám přinášíme uvnitř článku.

3️⃣ V kolik zápasí Mach Muradov dnes na turnaji Oktagon 61 v Brně?

Makhmud Muradov se dnes představí v OKTAGON MMA po 5 letech. Jeho zápas se Scottem Askhamem by měl přijít na řadu okolo 23:00. Kde sledovat přímý přenos se dozvíte v článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Lucie Pudilova - Oktagon 61 Brno

Lucie Pudilová hlásí návrat do Oktagonu. V sobotu se porve s Norkou Cecilií Bolander

Lucie Pudilová míří do organizace Oktagon ❤️ a v sobotu ji čeká zápas na turnaji v Brně. Bývalá zápasnice UFC se postaví proti Norce...

Ondřej Novotný a Makhmud Muradov

OKTAGON 61: Makhmud Muradov vs. Scott Askham – kurzy, sázkový tip, aktuální info

Mach Muradov je po 5 letech zpátky v organizaci OKTAGON MMA.⚔️ Při svém ostře sledovaném comebacku změří síly se Scottem Askhamem....