Francis Ngannou dnes zabojuje o titul PFL. Podívejte se, kde sledovat zápas živě online

Bývalý šampion těžké váhy UFC Francis Ngannou se vrací do MMA klece. Už dnes ho čeká titulová bitva v organizaci PFL, kde vyzve Renana Ferreiru. Zápas můžete sledovat živě v livestreamu na Tipsport TV.

Zápasník Francis Ngannou na tiskové konferenci Foto: ČTK / AP / Zac Goodwin

PFL Rijád: Francis Ngannou vs. Renan Ferreira o titul těžké váhy – aktuální info, kurzy a livestream

Od boxu zpět k MMA. Kamerunsko-francouzský Predátor Francis Ngannou se dnes okolo půlnoci pokusí získat šampionský pás těžké váhy organizace PFL. V cestě mu stojí Brazilec Renan Ferreira, který se aktuálně veze na vítězné vlně 4 zápasů v řadě. Kdo v souboji elitních knokauterů bude slavit vítězství? Sledujte zápas živě v livestreamu na Tipsport TV.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Francis Ngannou živě na Tipsport TV: Získejte bonus za registraci a sledujte zápas zdarma

Fanoušky MMA jistě potěší informace, že dnešní fight card PFL v Rijádu nabídne exkluzivně v livestreamu Tipsport TV. Pokud u této sázkové kanceláře ještě nemáte založený účet, můžete se do toho pustit snadno kliknutím na přiložený banner.

Za snadnou online registraci navíc získáte bonus 300 Kč. Ten vám bude obratem připsán na herní konto ve formě Netů a můžete si tak rovnou vsadit na vašeho favorita. Případná výhra vám bude připsána v korunách.

Vsaďte si u Tipsportu s bonusem 300 Kč

Sázková analýza a tip Ngannou vs. Ferreira

Francis Ngannou se vrací do ostrého MMA zápasu po roce a 9 měsících. Naposledy, ještě v organizaci UFC, porazil Ciryla Ganeho a obhájil titul těžké váhy. Jenže krátce na to se s nejslavnější světovou MMA organizací ve zlém rozešel a podepsal lukrativní kontrakt v PFL.

Navzdory luxusním podmínkám se ovšem Ngannou rozhodl pro překvapivý krok a odskočil si do světového boxu. Ve svém prvním zápase vyzval fenomenálního Tysona Furyho a při své premiéře v ringu nebyl daleko od šokující výhry. Ngannou dokázal ve 3. kole Brita poslat k zemi, nakonec ale těsně prohrál na body.

Velkou lekci mu mezi šestnácti provazy udělil začátkem letošního roku Anthony Joshua. Bývalý světový šampion těžké váhy brutálně Ngannoua knokautoval ve 2. kole a jasně ukázal rozdíl mezi MMA a boxem. To však nebyla ani zdaleka jeho největší prohra, protože letos v létě Ngannou za velice smutných okolností přišel o syna.

Nyní je na programu jeho odložený debut v PFL, ve kterém se může stát šampionem. Otázkou ale zůstává, do jaké míry se události z letošního roku propíšou do jeho sportovní formy i mentálního rozpoložení.

Připomeňme si, že v UFC Ngannou platil za stroj na knockouty, což v posledních letech pocítili například Stipe Miocic, Jairzinho Rozenstruik nebo Junior Dos Santos a další. Síla úderů, jakou má Ngannou, speciálně v malých rukavicích, je všeobecně dobře známá. Tvrdé ukončení bude od první vteřiny viset ve vzduchu i tentokrát.

BILANCE
FRANCIS NGANNOU RENAN FERREIRA
17–3 13–3–3 NC
12x KO/TKO,
4x submise,
1x body
11x KO/TKO,
1x submise,
1x body
0x KO/TKO,
0x submise,
3x body
1x KO/TKO,
1x submise.
0x body, 1x diskv.
38 let,  193 cm 34 let, 203 cm

Renan Ferreira působí v organizaci PFL už od roku 2021 a zdejší podmínky mu evidentně sedí. Rodák z Rio de Janeira zde odzápasil už 11 duelů a hned v 7 případech odcházel jako vítěz. Naposledy si dokonce letos v únoru vyšlápl na legendárního Ryana Badera, kterého tvrdě ukončil už po 21 vteřinách zápasu. Nad síly Ferreiry byl v roce 2022 pouze Ante Delija (TKO).

Zajímavostí je, že hned 3 zápasy Renana Ferreiry byly v PFL zpětně vyhodnoceny jako No Contest. Rizvan Kuniev byl pozitivně testován na anabolické steroidy, Klidson Abreu zase na přítomnost drog v těle. Premiérový zápas Ferreiry s Fabriciem Werdumem byl jako zápas bez výsledku označen poté, co video záběr zpětně odhalil Ferreirovo klepání ve škrecení triangle choke, čehož si během zápasu hlavní rozhodčí nevšiml a Werdum se svým protestem uspěl.

Obrovitý Renan Fereira je rozhodně adekvátním titulovým vyzyvatelem a Francise Ngannoua nečeká vůbec nic jednoduchého. Ngannou je velkým kurzovým favoritem, avšak pokud rádi lovíte vysoké kurzy, tady bychom se klidně mohli dočkat velkého překvapení.

Ferreira si v poslední době udržoval zápasové tempo a vzhledem k posledním výhrám má potřebné sebevědomí. Ngannou naopak zaznamenal drtivé sportovní i životní porážky a jeho současná forma je velkou neznámou. Titulový zápas tvrdých těžkotonážníků by se měl rozhodovat v úvodních kolech zápasu.

TIP: Ferreira vyhraje, v kurzu 2,86 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu ZDE

Tip Ngannou vs Ferreira

Kde sledovat Ngannou vs. Ferreira live stream zdarma? Živý přenos na Tipsport TV

Na zápasy PFL v Rijádu se můžete dnes podívat hned několika způsoby. Výhodou sledování livestreamu na Tipsport TV je mimo jiné dokonalý přehled o všech LIVE kurzech během zápolení v kleci, takže můžete včas reagovat na vývoj případnou sázkou v reálném čase. Obraz si navíc můžete roztáhnout na celou šířku displeje vašeho mobilního zařízení.

Přímý přenos v televizi najdete od 22:00 na placené stanici Nova Sport 1 a službě VOYO. K dispozici je také možnost sledovat turnaj na platformě DAZN.

Turnaj PFL Superfight dnes - Rijád Ngannou vs. Ferreira: karta (fight card) a výsledky

Kompletní program zápasů dnešního PFL turnaje v Rijádu v Saúdské Arábii, kde uvidíme hned 3 titulové zápasy, najdete v přiložené tabulce. Zároveň zde najdete i výsledky všech duelů, včetně způsobu ukončení.

PFL Super Fights: Battle of the Giants
Hlavní karta
Heavyweight title fight 5x5 Francis Ngannou vs. Renan Ferreira
Featherweight title fight 5x5
Cris Cyborg vs. Larrisa Pacheco
Middleweight title fight 5x5
Johnny Eblen vs. Fabian Edwards
Featherweight
Husein Kadimagomaev vs. Zafar Mohsen
Lightweight
AJ McKee Jr. vs. Paul Hughes
Prelims
Bantamweight Raufeon Stots vs. Marcos Breno
Lightweight Makkasharip Zaynukov vs. Dedrek Sanders
Featherweight
Ibragim Ibragimov vs. Nacho Campos
Featherweight Tariq Ismail vs. Taha Bendaoud

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu


Hodnocení turnaje PFL SUPER FIGHTS RIJÁD: 9,3/10

  • Datum a místo konání: Sobota, 19. října 2024 od 19:30 (SEČ), Rijád, SAE
  • Nabídka sázek: Kurzy na všechny zápasy najdete u Tipsportu

1️⃣ V kolik hodin dnes zápasí Ngannou o titul PFL?

Francis Ngannou se dnes utká u titul PFL s Renanem Ferreirou. Hlavní zápasy turnaje v Rijádu se uskuteční okolo 23:30. Sázkový tip i analýzu najdete uvnitř článku.

2️⃣ Je možné sledovat zápas Ferreira vs. Ngannou online zdarma?

Zápas Ngannou vs. Ferreira vysílá živě Tipsport TV. Bližší informace o čase, kurzech a přímém přenosu najdete uvnitř článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Francis Ngannou

Francis Ngannou popisuje srdcervoucí detaily úmrtí syna. Navzdory okolnostem už brzy chystá návrat

Je to jen několik měsíců, co bývalý šampion těžké váhy Francis Ngannou oznámil světu smutnou zprávu. Co přesně se jeho patnáctiměsíčnímu...

Martínek vs. Vojčák

KSW 99 Martínek vs. Vojčák: info, karta, kurzy, sázkový tip, kde sledovat

Čeká nás další turnaj polské organizace KSW tentokrát z většiny v režii českých bojovníků.💪 Kartu zápasů a další info o události najdete v...

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.