Francis Ngannou popisuje srdcervoucí detaily úmrtí syna. Navzdory okolnostem už brzy chystá návrat

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář MerkurXtip

50 free spinů zdarma + 200 Kč ke vkladu

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Jsou to tři měsíce, co Francis Ngannou oznámil světu smutnou zprávu. Bývalý šampion těžké váhy prozradil, co přesně k tragickému úmrtí jeho patnáctiměsíčního syna vedlo.

Francis Ngannou Foto: Fayez Nureldine / AFP / AFP / Profimedia

Ngannou: Strašně to bolí

Je to sotva tři měsíce, co svět bojových sportů obletěla srdcervoucí zpráva. Francis Ngannou tehdy oznámil tragické úmrtí svého syna. I navzdory přetrvávající bolesti se bojovník pomalu vrací do veřejného života a otevřeně popsal, co se vlastně stalo.

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

„Měl nějakou vrozenou deformaci na mozku, což jsme nevěděli,“ řekl Ngannou. „Dvakrát omdlel. Poprvé to bylo v Kamerunu, kdy jsme ho odvezli do nemocnice. Nic tam nenašli. Podruhé to bylo v Saúdské Arábii, znovu jsme ho vzali do nemocnice. Provedli spoustu vyšetření, nic nezjistili,“ prozradil Ngannou v podcastu Joea Rogana.

„Udělali EEG, ale už neudělali tomografii ani magnetickou rezonanci, protože jejich závěr byl, že má oteklé plíce. To mělo být to, co mu tlačilo na hrudník a bránilo mu v dýchání a vytvořilo to tu věc.

Po všech těch vyšetřeních mu dali nějaké léky s tím, že se brzy uzdraví. Není se čeho bát. Protože zpočátku uvažovali i o astma. Dali ho na dýchací přístroje a potom, po nějakých testech, ho od něj odpojili, což mi dodalo důvěru, že bude v pořádku,“ přiznal Ngannou.

Ngannou byl přesvědčený, že jeho syn se z toho dostane a tak odjel na plánovanou přípravu do Dubaje. Pociťoval prý úlevu, protože měl za to, že se věci vrátí k normálu, pak mu ale volal jeho bratr, aby mu oznámil, že jeho syn je znovu v nemocnici a je na tom špatně.

Hovor poté na moment vypadl, a když se mu bratrovi podařilo znovu dovolat, náhodou slyšel, jak zdravotní sestra jeho bratrovi oznamuje zprávu o úmrtí jeho syna. „Strašně to bolí,“ pronesl Ngannou, který přiznal, že v první chvíli významu těch slov nemohl uvěřit.

„Vrátíte se do bytu a vidíte všechny jeho hračky, věci, se kterými si hrál, ale on už tam není a už nikdy nebude,“ řekl Ngannou. „Když se vás zeptají, co chcete nebo co vás může potěšit, nevíte. Není to nic. Je to opravdu o tom, čelit tomu každý den, brát to postupně,“ dodal.

Zpátky do boje

Navzdory okolnostem se Ngannou pomalu vrací k běžnému životu a plánuje se také vrátit ke své zápasnické kariéře. Před všemi těmito událostmi podepsal velmi lukrativní smlouvu v PFL, kde by chtěl v říjnu debutovat.

Sleduj náš profil na Instagramu

Ngannoua jsme naposledy viděli v boxerském zápase s Anthonym Joshuou, teď chce ale rozhodně souboj v MMA,  a dokonce už má vyhlídlého soupeře. „Myslím, že Renan Ferreira je ten pravý,“ řekl Ngannou. „Říkám o něm lidem už skoro dva roky. Je velmi atletický. Rychlé ruce, kolena, velmi atletický. Myslím, že to bude on,“ prozradil.

Jednání s Ferreirou podle všeho skutečně probíhají a Ngannou prozradil, že pravděpodobné je, že se jejich zápas uskuteční 19. října v Saudské Arábii, nic ale zatím není oficiálně potvrzeno. Ngannou se nicméně dle smlouvy musí vrátit do konce letošního roku.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online a sleduj streamy živě na Betano TV

BETANO – získej zdarma 350 Kč za registraci

Dokonči snadnou a rychlou online registraci. Získej 350 Kč zdarma za ověření účtu a sleduj livestreamy 1. fotbalové ligy zdarma.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Artur Omarov

Kdy zápasí řecko-římský zápasník Artur Omarov na LOH v Paříži 2024? Harmonogram a přímý přenos

Na Letních olympijských hrách v Paříži se představí i dagestánský zápasník s českým občanstvím a srdcem Artur Omarov.🤼‍♂️ Kdy a kde ho...

Tadeáš Mawar Růžička

VIDEO: Málem tekla krev! Růžička a Sivák na sebe náhodou narazili a bylo zle. Teď se přestřelují na sítích

Brzy bychom se mohli dočkat kýženého duelu Sivák vs. Růžička. Pánové si už teď ale nemůžou přijít na jméno.⚡ Dokonce jeden druhého nesnesou...

Lukáš Krpálek a David Klammert

Judo: Letní olympijské hry 2024 – Kdy zápasí Krpálek, Klammert a Zachová? Program a výsledky

Na LOH 2024 ve Francii se pozornost českých fanoušků hodně upíná k judu 🥋, kde o cenné kovy zabojuje trojlístek českých reprezentantů ve...