Vytoužená odveta o titul je tady! V kolik hodin zápasí Procházka vs Pereira na UFC 303?

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Jiří Procházka a s ním celé Česko netrpělivě vyhlíží odvetu o titul s Alexem Pereirou na UFC 303 v Las Vegas. Kdy Procházka vběhne do klece? Podívejte se na informace o časovém posunu v tomto článku.

sipka AKTUALIZOVÁNO: Alex Pereira brutálně ukončil Jiří Procházku ve 2. kole

Alex Pereira a Jiří Procházka Foto:ČTK / AP / Steve Marcus

Kdy bude Procházka dnes – Hlavní zápas UFC 303 Las Vegas (datum a přesný čas?)

Brzké nedělní ráno se ponese ve znamení velké sportovní události. MMA bojovník Jiří Procházka se v hlavním zápase UFC 303 podruhé v kariéře postaví Alexi Pereirovi z Brazílie. Procházka s Pereirou půjdou do akce odhadem v neděli 30. 6. okolo 6:30 našeho času. Stane se BJP znovu šampionem UFC? Vsaďte si na Jiřího Procházku s bonusem 300 Kč za registraci ZDE

Bonus u Fortuny

Jiří Procházka další zápas UFC – speciální sázky u Fortuny

Bezprostředně po kontroverzním ukončení prvního vzájemného duelu si Jiří Procházka odvetu s Alexem Pereirou velmi přál. K titulové šanci se ale musel propracovat skrze srbského válečníka, kterého svérázný samuraj ukončil TKO ve 2. kole.

Alex Pereira byl ve svém posledním zápase ještě přesvědčivější. Na UFC 300 totiž s přehledem obhájil titul proti Jamahalu Hillovi KO v 1. kole. Odveta s Procházkou sice dlouho nebyla hlavním tématem, po odstoupení Conora McGregora ovšem Dana White narychlo domluvil zápas, který je pro českého fanouška více než adekvátní náhradou.

Fortuna u příležitosti odvety Pereiry s Procházkou vypsala celou řadu kurzů, včetně oblíbených speciálních sázek. V nabídce tak v tuto chvíli najdete například kurzy na to, že:

  • Procházka vyhraje technikou loket z otočky v kurzu 10,00
  • Procházka vyhraje na submisi ve 2. nebo 3. kole v kurzu 16,00
  • Procházka vyhraje technikou naskočené koleno v kurzu 15,00
  • Pereira vyhraje KO/TKO v 1. kole v kurzu 6,00 a mnoho dalšího

Přestože měli oba bojovníci extrémně krátkou dobu na přípravu (2 týdny), zvládli oficiální váhu jako praví šampioni bez sebemenších problémů. Závěrečný pohled do očí na staredownu byl doslova elektrizující, o průběhu samotného duelu toho ale příliš nenapověděl.

Jiří Procházka zápas čas – kdy bude hlavní souboj o titul UFC?

Přesný čas očekávané bitvy o pás šampiona polotěžké váhy se bude odvíjet od předchozích zápasů, rozhovorů a reklamních vstupů. Orientačně se dá počítat s časem okolo 6:30 v neděli ráno, raději si ale přenos nalaďte o něco dříve, ať o tuto očekávanou bitvu nepřijdete.

Zápas Procházka vs. Pereira 2 live můžete sledovat online na Tipsport TV

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA – získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Kde a kdy je zápas UFC Jiří Procházka vs Pereira?

Jiří Procházka se postaví do titulové odvety s Alexem Pereirou na turnaji UFC 303 v Las Vegas. Přesný čas se bude odvíjet od několika faktorů. Podrobnosti se dočtete uvnitř článku.

2️⃣ V kolik hodin bojuje Procházka s Pereirou?

Zápasový čas Procházka vs. Pereira 2 je složité s přesností určit. V kolik hodin by mohl přijít na řadu hlavní souboj o titul na UFC 303 si můžete přečíst v článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka jde do boje o titul UFC

Vyzvedněte si bonus 500 Kč za registraci u Sazkabet a vsaďte si na zápas Jiřího Procházky

Odveta Procházka vs. Pereira na UFC 303 se nezadržitelně blíží. Přemýšlíte, jakou sázkou si zpestřit tuto očekávanou bitvu? 💎 Zkuste trefit...

Pokus o submisi v podání Alexe Pereiry

Submise v zápase Pereira – Procházka? MerkurXtip nabízí mimořádně vysoké kurzy

V tomto článku se zaměříme na to, jaká je pravděpodobnost, že bychom se v hlavním zápase UFC 303 Pereira vs. Procházka 2 mohli dočkat...

Jiří Procházka

„Překvapilo mě, že tu odvetu přijal,“ připouští Procházka. Hrál v tom roli vysoký honorář?

Jiří Procházka se už co nevidět znovu utká o pás polotěžké váhy.🏆 Že se tak brzy dočkal nové titulové šance, ho překvapilo. Co za tím...