„Překvapilo mě, že tu odvetu přijal,“ připouští Procházka. Hrál v tom roli vysoký honorář?

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Jiří Procházka se už co nevidět znovu utká o pás polotěžké váhy. On sám měl v hlavě odvetu už dlouho, že se ale dočkal nové titulové šance tak brzy a že na odvetu kývl Alex Pereira, ho prý překvapilo.

Jiří Procházka Foto: Profimedia

Pereirovo ano bylo překvapením

Jiří Procházka stál o odvetu s Alexem Pereirou bezprostředně po jejich prvním zápase a dal tenhle záměr jasně najevo. Přesto i jeho překvapila rychlost, s jakou se odvety nakonec dočkal. Vsaďte si na odvetu Pereira vs. Procházka 2 a získejte registrační bonus.

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Svůj podíl na tom má zčásti Conor McGregor, který se před svým návratem do klece zranil a event UFC 303 tak přišel o headliner, zčásti pak organizace, kterou napadlo tuhle díru zalepit právě rematchem mezi Procházkou a Pereirou, poslední slovo měl ale přece jen Poatan, který se zprvu na odvetu moc netvářil.

Jiří Procházka uvedl, že o druhém zápase v poslední době debatovali a připadala v úvahu buď na srpnový turnaj v Austrálii, nebo na říjnový v Abú Dhabí, že se všechno semele takhle rychle, však nikdo nečekal. A už vůbec ne Procházka, který přiznal, že ho Pereirův souhlas překvapil.

„Trochu mě to překvapilo, určitě ano,“ řekl Procházka v pořadu The MMA Hour. „Protože mě nenapadá, co ho přimělo říct ano, jestli peníze, nebo něco jiného, ale kdybych měl soudit podle komunikace se mnou ze strany UFC... dali mi lepší podmínky – nechci být konkrétní, ale jednali jsme o lepších penězích. Takže nevím, jak to bylo s Alexem,“ polemizoval Procházka.

„Když jsem ten zápas přijímal, o těch penězích ani o ničem jiném jsem nevěděl, takže pro mě to není až tak důležité, hlavní je získat titul a přivézt ho zpátky do Česka,“ dodal Procházka.

sipka Přečtěte si, kde sledovat přímý přenos odvety: UFC 303: Alex Pereira vs. Jiří Procházka 2 – datum a čas, kurzy, kde zápas sledovat online

Je velmi pravděpodobné, že v Pereirově rozhodnutí hrál primární roli honorář. Přece jen oba zápasníci vytrhli organizaci velký trn z paty, a tak je určitě na místě je za to odměnit. Ať už je to ale jakkoli, pro fanoušky je důležitý výsledek a jak odvetná bitva dopadne, se dozvíme už tuto sobotu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA – získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Alex Pereira

VIDEO: Tohle je bezprostřední reakce Alexe Pereiry na odvetu. Jak se porve s dlouhou cestou a shazováním?

Pro Pereiru s Procházkou byla zpráva o odvetě stejně nečekaná jako pro fanoušky.🤼‍♂️ O tom svědčí i Pereirova reakce, kterou můžete vidět v...

Jiří Procházka v souboji s Alexem Pereirou

UFC 303: Alex Pereira vs. Jiří Procházka 2 – datum a čas, kurzy, kde zápas sledovat online

Nejlepší český MMA zápasník Jiří Procházka ❤️ má před sebou titulovou odvetu s Brazilcem Alexem Pereirou. Kompletní informace vám přinášíme...

Jiřího Procházku čeká odvetná bitva

Tomáš Le Sy tipuje odvetu Procházka vs. Pereira 2. Bude to divočina! říká promotér Clash of the Stars

Jiří Procházka se znovu chystá do bitvy s Alexem Pereirou.⚡ Jak tahle narychlo ušitá odveta dopadne? Svůj tip má i promotér Tomáš Linh Le...