Tomáš Le Sy tipuje odvetu Procházka vs. Pereira 2. Bude to divočina! říká promotér Clash of the Stars

Jiří Procházka se znovu chystá do bitvy s Alexem Pereirou. Jak tahle narychlo ušitá odveta dopadne? Svůj tip má i bývalý bojovník OKTAGONu a současný promotér Clash of the Stars Tomáš Linh Le Sy.

Jiřího Procházku čeká odvetná bitva Foto: Carmen Mandato / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP / Profimedia

Procházkova výhoda? Neustálá kondice

Už v sobotu nás čeká vypjatá odveta Jiřího Procházky a Alexe Pereiry. Oba borci přijali tento zápas na short notice a o to bude souboj o pás polotěžké váhy napínavější. Jak moc se bude odvetný zápas lišit od toho prvního? A jak velké šance má Jirka na vítězství? Svůj názor nabídl bývalý bojovník OKTAGONu a současný promotér Clash of the Stars Tomáš Linh Le Sy. Vsaďte si na zápas Procházka vs. Pereira 2 a získejte registrační bonus zdarma.

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

„Jirka má výhodu v tom, že trénuje pořád, takže je pořád v kondici, on nemusí ty zápasy odmítat a přijímat podle toho, v jaké je kondici nebo jestli to udýchá, věřím, že on by ten zápas udýchal i zítra,“ řekl Tomáš Linh Le Sy v podcastu To nemá kam.

„Váhově je na tom taky vždycky dobře, ačkoli vypadá obrovský, široký, vysoký, tak on není nějak těžká polotěžká váha a on podle mě má kolem sta kilo, běžně. To znamená těch pár kilo během těch pár týdnu, de facto týdne může zhubnout úplně v klidu, aniž by ho to nějak omezilo a trápilo,“ vysvětlil promotér Clash of the Stars.

„Takže se může soustředit na tu hlavu, srovnat si myšlenky, dát si nějaký gameplan a nabudit toho ducha, tu hlavu na ten zápas a na tu výhru. Taktiku je těžké nějak plánovat nebo nastavit, během dvou týdnů do sebe vštěpit něco konkrétního, ale mají jeden zápas za sebou, takže se můžou podívat, co bylo špatně, co bylo dobře.

Calf kicky, které Pereira trefoval, těm se musí Jirka vyhýbat. Ten jeho široký postoj trošku vybízí k těm calf kickům, špatně se brání, když stojíš trošku bokem a ještě široko, ale věřím, že to vychytá. Jirka bojuje z obou guardů, dokáže knockoutovat z obou gaurdů, takže to třeba může být cesta k vítězství,“ dodal Tomáš Linh Le Sy.

Tomáš Le Sy: Bude to divočina

Tomáš je sám bývalým profesionálním zápasníkem, a tak dokáže i u ostatních bojovníků zhodnotit silné a slabé stránky. Navzdory chybám, kterých se BJP dopustil v předchozím zápasu s Alexem Pereirou, však ve výhru Jiřího Procházky věří.

„Já Jirkovi věřím, protože i v tom prvním zápase tahal dlouhou dobu za delší konec provazu, měl navrch, to první kolo vyhrál, myslím si, i v tom druhém tlačil a trefoval dobré údery,“ zamyslel se Le Sy.

„Pak ho Pereira načapal na ten jeho klasický levý hák, který prostě má vražedný, takže doufám, že si z toho Jirka vzal ponaučení a nějakým způsobem tu taktiku a ten svůj pohyb upravil tak, aby se tomu levému háku vyhýbal,“ pronesl promotér.

sipka Kde sledovat odvetu se dozvíte zde: UFC 303: Alex Pereira vs. Jiří Procházka 2 – datum a čas, kurzy, kde zápas sledovat online

„Bude to divočina, jako každý Jirkův zápas, ty ruce dole a inkasované a rozdávané údery, které Jirka vždycky doručí, jsou divácky velmi atraktivní a koukatelné. Já se moc těším, držím Jirkovi palce a doufám, že vyhraje,“ dodal Le Sy.

Jestli pás polotěžké váhy poputuje znovu do České republiky, se dozvíme už tuto sobotu během turnaj UFC 303: Pereira vs. Procházka 2.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA – získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka v souboji s Alexem Pereirou

UFC 303: Alex Pereira vs. Jiří Procházka 2 – datum a čas, kurzy, kde zápas sledovat online

Nejlepší český MMA zápasník Jiří Procházka ❤️ má před sebou titulovou odvetu s Brazilcem Alexem Pereirou. Kompletní informace vám přinášíme...

Alex Pereira

VIDEO: Tohle je bezprostřední reakce Alexe Pereiry na odvetu. Jak se porve s dlouhou cestou a shazováním?

Pro Pereiru s Procházkou byla zpráva o odvetě stejně nečekaná jako pro fanoušky.🤼‍♂️ O tom svědčí i Pereirova reakce, kterou můžete vidět v...

Jiří Procházka

Jiří Procházka popisuje obligátní kolečko rituálů a povinností. Rutinu tentokrát nabourá jedna novinka

UFC si pro fanoušky Jiřího Procházky připravilo milé překvapení. Jirka znovu zabojuje o pás.💪 Jak vypadají jeho dny před odjezdem do Vegas...