VIDEO: Jake Paul chce okusit Pereirovu levačku. Poatan ohromil překvapivou reakcí. Co na to fanoušci?

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Sotva si Jake Paul urval další vítězství, už vyhlíží, s kým by mohl změřit síly a samozřejmě ani jemu neunikla výrazně zářící hvězda Alexe Pereiry. Poatan má sice vyzyvatelů nad hlavu, ale na Paulovu výzvu reagoval velmi překvapivě.

Jake Paul Foto: Julio Aguilar / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP / Profimedia

Uvidíme boxerský duel Paul vs. Pereira?

V sobotu Jake Paul porazil Mikea Perryho, totéž se chystá udělat s legendárním Mikem Tysonem a v hlavě už má dalšího potenciálního soupeře, jehož skalp by si rád přidal na vítězný řetízek. Není jím nikdo jiný než šampion polotěžké váhy UFC Alex Pereira, jehož hvězda teď září tak, že to nelze přehlédnout.

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Pereira také neustále vyhlíží nové výzvy a jednou z nich je právě boxerský zápas, který by si rád v budoucnu zkusil. Na to okamžitě reagoval Paul, jenž se pasoval do role krále téhle disciplíny.

Nešlo ale jen tak o nějaký výkřik do tmy na sítích, Jake Paul bezprostředně po zápase s Perrym zvedl sluchátko a zavolal přes facetime Pereirovi a jeho manažerovi, aby výzvu předal „osobně“.

„Alexi Pereiro, říkal jsi, že chceš boxovat, já jsem tady král,“ křičel Paul uprostřed ringu. „Pojď sem, můžeme to uskutečnit. Chci tě, Alexi Pereiro. Právě jsem porazil šampiona BKFC. Porazil jsem několik šampionů UFC. Říkal jsi, že chceš boxovat. Alexi Pereiro, pojďme to po Mikeu Tysonovi zrealizovat.“

„Jdeme na to,“ odpověděl překvapivě Alex Pereira. „Chama.“ V takovém případě by nicméně musel Pereira rozvázat spolupráci s UFC nebo by ho musel Dana White pro tuhle příležitost uvolnit a obě možnosti se v tuhle chvíli zdají nepravděpodobné.

White pravděpodobně nebude chtít riskovat pověst jednoho ze svých nejlepších bojovníků, který v tuhle chvíli aspiruje na krále P4P žebříčku, a rozvazovat smlouvu s UFC na samém vrcholu kariéry kvůli jednomu zápasu by se rovnalo šílenství.

Podobný názor na věc mají i fanoušci, kteří komentovali Pereirův příspěvek s výzvou na instagramu. Část z nich by ráda tenhle duel viděla, další část ale považuje tuhle výzvu za irelevantní a zbytečnou, byť někteří v tom příležitost vidí pro Poatana vydělat takzvané „easy money“. Další považují Paulovu výzvu vyloženě za dobrý vtip.

V každém případě těžko říct, jak Pereira svou překvapivou odpověď mínil. Snad to bylo myšlené tak, že tenhle duel se hned tak neupeče, ale oba borci si dali jakýsi příslib do budoucna, že jednou, za jiných okolností, si to spolu nakonec střihnou.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online a sleduj streamy živě na Betano TV

BETANO – získej zdarma 350 Kč za registraci

Dokonči snadnou a rychlou online registraci. Získej 350 Kč zdarma za ověření účtu a sleduj livestreamy 1. fotbalové ligy zdarma.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Makhmud Muradov už zná soupeře pro svůj návrat do OKTAGON MMA

Mach Muradov zná soupeře a datum pro svůj návrat do Oktagon MMA. Tohle bude velká výzva!

Žádný lehký soupeř na rozjezd.☝ Makhmud Muradov se při svém návratu do klece OKTAGON MMA střetne s pořádně zvučným jménem. Více se dočtete...

Karlos Vémola se možná brzy vrátí do klece

Nečekané prohlášení Karlose Vémoly! Tahle výzva ho může dostat do klece ještě letos

Karlos Terminátor Vémola obdržel v Bratislavě hodně nečekanou a ostrou výzvu. Vše teď závisí na rozhodnutí Attily Végha. Podrobnosti si...

Oslavné gesto Milana Ďatelinky

Milan Ďatelinka předvedl návrat z říše snů! KO po 14 vteřinách odnesl Ondřej Raška

Někdejší titulový vyzyvatel Oktagonu Milan Ďatelinka se v Bratislavě blýskl parádním knockoutem. Stačilo mu na to přitom jen 14 sekund....