ROZHOVOR: „Vždy chci vyhrát před limitem,“ říká slovenská zápasnice Lucia Szabová

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

V MMA neporažená slovenská zápasnice Lucia Szabová se po porodu vrátila do klece na březnovém turnaji Oktagon 55. Svou soupeřku porazila na armbar a získala i bonus večera. V sobotu 20. července ji uvidíme na bratislavském turnaji Oktagon 59, ve kterém se v kleci utká se Španělkou Aitanou Álvarez.

Lucia Szabová - Silent Killer - exkluzivní rozhovor před zápasem na turnaji Oktagon 59 Foto: OKTAGON MMA

Čeká vás zápas se Španělkou Aitanou Álvarez. Máte nakoukané některé její zápasy? Máte připravenou strategii do zápasu?

Ano, viděla jsem některé její zápasy, přijde mi, že je komplexní, střída pozice, umí pracovat i na pletivu. I kdybych měla strategii, tak ji asi neprozradím. Já se většinou snažím reagovat na tu soupeřku a vyhodnocovat to podle situace.

Je fajn mít něco připravené, co bych chtěla udělat, to mám připravené vždycky, ale že bych se toho úplně držela, tak to ne. Spíš se snažím reagovat a být uvolněná. Co tam bude sedět, tak to tam pošlu. V těch zápasech dám do toho většinou všechno a nějak se úplně nešetřím a vždy chci prostě vyhrát před limitem.

sipka Tipujte na zápasy Oktagonu 59 a získejte registrační bonus zdarma

Jak vám jde příprava na zápas?

Už jsme v podstatě na konci přípravy, myslím si, že splnila to, co splnit měla. Dostala jsem se do dobré formy, natrénovala jsem v podstatě to, co jsem natrénovat chtěla a už to chce jen ukázat v tom zápase. Já se cítím dobře připravená i mentálně, i fyzicky. Už se těším, že je poslední týden, protože dvoufázové tréninky jsou masakr teď na závěr bez těch sacharidů.

Dneska se stalo, že syn měl vysoké horečky a musela jsem zrušit tréninky, ale byla jsem ráda, že jsem s ním dnes doma a odpočinula jsem si od těch tréninků, protože fakt to tělo nemá takovou energii během té diety a ten závěr je fakt náročný.

Na co jste se v přípravě soustředila?

Tím, že je ta soupeřka komplexní a je thaiboxerka, tak jsem se snažila dělat víceméně všechno, zdokonalovat se na zemi, pracovat víc i v klinči, ale není nějaká jedna věc, na kterou jsem se soustředila. Snažila jsem se rozvíjet ve všech směrech.

▪️ Kompletní informace o turnaji Oktagon 59 najdete v našem článku

Lucia Silent Killer Szabova
FOTO: OKTAGON MMA

Jak se vám daří skloubit mateřské povinnosti s tréninky?

Daří se mi to díky tomu, že můj partner má flexibilní pracovní čas, protože je trenér a umíme se sladit a domluvit si ty tréninky tak, abychom se mohli prostřídat u syna. A když se nám to nějakým způsobem kryje, tak máme tu možnost, že nám moji rodiče nebo Andrejova máma může pomoct. A prostě se to daří, protože jsme si to tak nastavili a jsem za to moc vděčná.

V jednom rozhovoru jste řekla, že máte pocit, jako kdybyste po porodu začínala od začátku. Jak to vnímáte teď s odstupem času?

V podstatě jsem začínala od začátku, protože do formy se člověk nedostane po porodu za dva týdny po nějaké dvouleté pauze téměř. Bylo to náročné a měla jsem pocit, že jsem si to musela vydřít od začátku až sem, kde jsem teď a v jaké jsem formě. Myslím si, že jsem i v lepší formě, než jsem byla předtím. Mám pocit, že jsem ušla veliký kus cesty, a doufám, že to v zápase i zúročím.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tereza Bledá

Tereza Bledá se chystá na třetí bitvu v UFC. „Tu hru chci diktovat já,“ hlásí elitní zápasnice

Tereza Bledá se v srpnu po roční pauze znovu chystá do boje.💪 Jak je na tom po zdravotní stránce, jak jde příprava a jak se těší do...

Lucia Szabová a její radost po vyhraném zápase

Lucia Szabová – životopis a zápasy MMA bojovnice

Věčně usměvavá ❤️ slovenská zápasnice Lucia Szabová je mistryní své země v thajském boxu ⚡ a jednou z nejtalentovanějších MMA bojovnic...

Petr Monster Kníže

Oktagon 59: Radovan Úškrt vs. Petr Monster Kníže – analýza, kurzy, tip a live stream

Na bratislavském turnaji Oktagon 59 pod otevřeným nebem ☀️ dojde i na zajímavý česko-slovenský souboj. Veterán Petr Monster Kníže se...