RFA x IAF Sivák vs. Stoykov: info, čas zápasu, bilance, kde sledovat živě

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář MerkurXtip

50 free spinů zdarma + 200 Kč ke vkladu

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

V sobotu se odehraje speciální titulová noc organizací RFA a IAF. Kromě soubojů o pás uvidíme také duel neporaženého Václava Siváka. Veškeré info najdete v článku.

sipka AKTUALIZOVÁNO: Václav Sivák porazil Konstantina Stoykova ve 2. kole na KO. Rozhodující úder zasadil Bad Boy svému soupeři na levý spodek a tento tvrdý hák na játra Stoykov již nebyl schopen rozdýchat. Sivák si tak připsal jubilejní 30. profesionální výhru.

Sivák vs. Stoykov Foto: RFA

RFA a IAF Special Title Night 2: Václav Sivák vs. Konstantin Stoykov

Už tuto sobotu se v pražské hale O2 Universum odehraje v pořadí již druhý spojený turnaj organizací RFA a IAF. Událost s podtitulem Special Title Night nenese tenhle název náhodou, galavečer totiž přinese celkem tři titulové souboje. O pás šampiona se chystají zabojovat Leo Brichta, Patrik Záděra nebo Miroslav Kozubovský. Vsaďte si na bojové sporty a získejte bonus za registraci.

Zaregistruj se online a vsaď si u Chance

Vedle toho ale karta turnaje nabídne i další napínavé duely. V akci mimo jiné uvidíme stále ještě neporaženého Václava Siváka, který přijde na řadu před titulovými souboji. Tentokrát českého elitního postojáře prověří devítinásobný šampion Bulharska Konstantin Stoykov.

🕑ČAS ZÁPASU cca 23:00
✅KOMPLETNÍ KARTA najdete zde
▶️ LIVESTREAM realsport.cz, Voyo.sk

Sivák vs. Stoykov – bilance

Václav Sivák platí za jednoho z nejlepších českých postojářů, o čemž svědčí jeho neposkvrněná bilance. K bojovým sportům ho přivedl jeho otec, který se shodou okolností na galavečeru představí také.

Vašek má na kontě celou řadu titulů a úspěchů, vedle mnoha dalších například titul WAKO PRO, mistrovství České republiky v K1, světové tituly nebo šampionský pás organizace RFA v K1 do 66 Kg.

Vašek patří bezpochyby mezi nejobávanější bojovníky, jeho aktuální soupeř Konstantin Stoykov je ale přesvědčený, že to bude právě on, kdo přiměje Siváka poprvé okusit porážku. I Sivákův soupeř má za sebou celou řadu úspěchů. Jde o několikanásobného národního šampiona a šampiona největší bulharské organizace Senshi.

Sivák bude pro Stoykova i přes všechny své skalpy pořádnou výzvou, jednu výhodu ale na své straně přece jen mít bude, a tou je váhová převaha. Sivák, zvyklý bojovat ve váze do 66 Kg, se uvolil nastoupit v catchweight do 69 Kg.

Vašek Sivák Konstantin Stoykov
29-0 7-2

Pro Vaška Siváka se tenhle duel stal osobním v momentě, kdy viděl video, kde Stoykov boxuje do jeho fotografie (viz video níže). „Neúcta! Velká neúcta. Proč něco takového dělá? Dáme si zápas, vyhraju a shrábnu peníze. Není tady žádný problém. Proč dělá takové sračky. Však uvidí v sobotu,“ okomentoval Stoykovovo počínání Bad Boy.

Václav Sivák vs. Konstantin Stoykov (RFA a IAF 2) – kurzy

Na zápasy spojeného turnaje RFA a IAF Special Title Night nevypsala kurzy žádná česká sázková kancelář. U sázkových kanceláří si ale můžete vsadit na jiné události nejen ze světa bojových sportů. Většina sázkovek navíc nabízí každému novému uživateli registrační bonus zdarma.

RFA/IAF Special Title Night live stream – Kde sledovat duel Sivák vs. Stoykov online živě?

PPV na spojený turnaj organizací RFA a IAF získáte na stránkách realsport.tv. Jednorázové zhlédnutí události pořídíte za cenu 330 Kč. Galavečer také budou moci sledovat předplatitelé slovenské verze platformy Voyo.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Chance

CHANCE – získej 200 Kč ZDARMA

Využij skvělé nabídky sázkových příležitostí – zaregistruj se snadno online a získej bonus 200 Kč zadarmo.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Chance

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

RFA x IAF turnaj

IAF x RFA 2: Brichta, Sivák, Záděra, Mikulášek – info, karta, vstupenky a livestream

Už tuto sobotu se již podruhé spojí RFA a IAF a přinesou to nejlepší z obou organizací.💪 Jak vypadá kompletní karta a kde ji sledovat,...

UFC Fight Night 243 - Lajos Klein vs. Roosevelt Roberts

Slovenského zápasníka Ľudovíta Kleina čeká desátý zápas v UFC na turnaji v Paříži

Už tuhle sobotu uvidíme slovenského fightrera Ľudovíta Kleina ⚔️ na pařížském turnaji UFC Fight Night 243, kde se postaví proti...

Makhmud Muradov

VIDEO: Muradov leží v nemocnici. Ve vzkazu fanouškům sotva mluví, měl prý skutečně strach o život

Mach Muradov ještě před pár dny slavil výhru, teď se ale nachází v nemocnici v hodně nepříjemném stavu.⚡ Vypověděl, že si myslel, že zemře.