Oktagon ruší zápas na bratislavském turnaji Oktagon 59. Slovenský zápasník je zraněný!

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Organizace Oktagon MMA zveřejnila na svých sociálních sítích nepříjemnou zprávu. Jeden z hlavních zápasů se musí zrušit kvůli zranění slovenského fightera. Co se stalo?

Oktagon 59 Bratislava - zranení Čepo Foto: OKTAGON MMA

Organizace Oktagon MMA hlásí zrušení zápasu na turnaji Oktagon 59

Mezi hlavní lákadla turnaje Oktagon 59 patřil bezpochyby zápas slovenského bijce Vlasta Čepa, který se měl v kleci poprat s rakouským zápasníkem Erhanem Kartalem. Zápas se ale ruší, slovenský zápasník je zraněný. Organizace Oktagon MMA o tom informovala na svých sociálních sítích.

Vsaďte si na zápasy a získejte registrační bonus zdarma.

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

“Vlasto Čepo v Bratislavě nenastoupí. Vlasto se v posledních týdnech příprav potýkal s problémy lokte a klíční kosti. Navzdory bolesti chtěl Vlasto zápasit, ale na doporučení lékařů a týmu musí zápas zrušit. Doufáme, že Vlasta uvidíme na jednom z následujících turnajů.”

Slovenský zápasník měl na začátku června nastoupit do zápasu proti Matějovi Peňázovi jako náhrada za zraněného Patrika Kincla. K zápasu ale nedošlo, kvůli neshodám Matěje Peňáze s promotérem Oktagonu Ondřejem Novotným. Čepo se tak nedočká již druhého zápasu v pořadí a na svém Instagramu zveřejnil vysvětlující video.

“Já jsem chtěl bojovat za každou cenu, i když to někdy nejde. Mohli jste vidět, že jsem poslední tři týdny trénoval na pravé ruce s takovými rukávy a různými věci, protože jsem měl a mám problém s ramenem a klíční kostí. Odborně vám to neumím vysvětlit, ale je to takový zánět a otok, že při úderu mi vypne ruku, kterou pak vůbec neumím používat.

Zkoušel jsem pro to udělat všechno, chodil jsem na obstřiky, na kortikoidy, na rázové vlny, bral jsem různé tabletky a krémy proti otoku, ale bohužel nic tomu nepomůže, jenom úplný odpočinek,” uzavřel svěřenec Spartakus Fight Gym.

“El Chapo” se na turnaji objeví pravděpodobně alespoň v roli diváka, svým fanouškům se omluvil a pozval je na turnaji i navzdory své absenci.

“Mě to mrzí nejvíc, že se na tom turnaji nebudu moci představit, ale jak jsem říkal, bude to opravdu skvělý turnaj, přijďte podpořit. Věřím, že se dám co nejdříve dohromady a na dalších turnajích to vynahradím. Držte se a vidíme se 20. 7. v Bratislavě.”

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ronald Paradeiser

OKTAGON 59: Bratislava – datum, kurzy, program, online livestream a výsledky

Organizace Oktagon MMA 💎 se vrací na Slovensko s turnajem pod otevřeným nebem Oktagon 59. Fight card a kompletní informace najdete v...

Pavel Novotný

Pavel Novotný trénuje u známého pražského trenéra profesionálů. „Všechno mě bolí!“ skučí starosta

Starostu a kontroverzní postavu českého showbyznysu Pavla Novotného čeká zápas.💪 Bejra prý nepodceňuje, a tak se připravuje u velmi známého...

Mach Muradov a Ondřej Novotný

Muradov už zná detaily své první OKTAGON bitvy. Co by na případný titulový duel říkal šampion Kincl?

Mach Muradov je nově součástí stáje OKTAGONu a fanoušci se nemohou dočkat jeho první bitvy.💪 Její detaily už Mach Muradov zná.