Novotný a Touš tipují zápasy OKTAGONu 61. Jak si podle nich povedou Keita, Paradeiser či Muradov?

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

OKTAGON 61 už je za rohem a karta turnaje slibuje jednu řežbu za druhou. Jak si bojovníci povedou? Svůj názor nabízí promotér Ondřej Novotný a rozhodčí Pavel Touš.

Ondřej Novotný a Losene Keita Foto: OKTAGON MMA

Keita vs. Legierski

Brněnský turnaj OKTAGON 61 nabízí českým fanouškům kartu, která překypuje extrémně atraktivními duely, a u mnoha z nich se jen velmi těžko tipuje, jak by mohly probíhat. Svůj názor nabídli promotér organizace Ondřej Novotný a rozhodčí Pavel Touš.

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

„Určitě ho (Keitu) může (Legierski) porazit, může ho porazit přes calf kicky, ale nemůže ho uválet, to si nedovedu představit. Jak chceš uválet Keitu?“ odpověděl v MMA letem světem rozhodčí Pavel Touš na otázku, zda existuje šance, že Legierski Keitu uválí.

„No, tak samozřejmě jednoduše, sebeřeš mu haksnu a potom budeš dost těžkej – a myslím si, že Legierski bude o dost těžší a je velmi dobrý v tý práci na pletivu a tak dál a my jsme viděli (v zápase s Bogdanovičem) – samozřejmě Bogdanovič je v tom výjimečný, ale nevím, jestli je úplně výjimečný v té práci na pletivu – a ten ho taky dokázal dostat pod sebe a udržet ho tam chvíli, takže není to nemožný,“ řekl svůj pohled Ondřej Novotný.

„Legierski může porazit kohokoli, samozřejmě i Keitu. Pro mě lehký favorit Keita a jediný, kde ho může podle mě porazit, že mu sebere tu přední nohu a pak uvidíme, co se bude dít,“ dodal na závěr Touš.

Paradeiser vs. Duque

V hlavním zápase turnaje bookmakeři favorizují jednoznačně Ronyho Paradeisera, Acoidan Duque ale v duelu s Mochamedem Machaevem dokázal, že umí nepříjemně potrápit a mnohé svým výkonem překvapil.

„Já to vidím stejně jako u Macha s tím, že to můžou být lehké zápasy pro Ronyho i Macha, když budou lehký na nohách a budou vstupovat do kapsy s dlouhýma přímkama a dlouhýma kopama a z tý kapsy potom zase pryč vždycky,“ řekl Novotný.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Tipsportu

„U Ronyho rozhodne váha. To, že ji dělá rychle, relativně, podruhý a jestli na ní bude trpět... může ho to prostě poznamenat, může ho to zpomalit a pak bude mít problémy, protože ten Španělák měl daleko delší dobu, je silnej jako kráva, je obrovskej. Takže hlavně je důležitý, aby Rony dal dobře váhu, když dá dobře váhu, tak je favorit,“ prozradil svůj názor Pavel Touš.

Muradov vs. Askham

Makhmud Muradov je jedním z největších taháků karty a v prvním zápase od přestupu z UFC ho prověří anglický bojovník Scott Askham, kterého si mohou fanoušci OKTAGONu pamatovat ze zápasu s Marcem Doussisem, kterého porazil na body. Promotér žluto-černé organizace samozřejmě favorizuje Muradova, Askham má ale podle něj nesporné kvality, kterými by mohl Machovi nepěkně zavařit.

„Jednak co má za sebou (Askham), kde trénuje, jakou má chuť pořád a zkušenosti brutální. Ale jak jsem říkal, pro mě je to stejný zápas jako Rony, že pakliže bude lehkej na nohách a dobrej v pohybu, tak to může vypadat až jednoduše,“ prohlásil Ondřej Novotný.

sipka Přečtěte si, kde sledovat zdarma turnaj OKTAGON 61 ZDE

„Ale v momentě, kdy by ho dokázal Askham chytit do těch svých kleští tak jako Doussise, zkrátit, začít ho trochu trápit na pletivu a dávat dirty boxing a krátký lokty a tak dál nebo nedej bože dostat ho pod sebe na zem, tak to najednou může být velký drama,“ dodal promotér OKTAGONu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Rony Paradeiser a Losene Keita

Oktagon 61 Paradeiser vs. Duque: info, datum, karta, kurzy a livestream

Co nevidět v Brně vybuchne bomba v podobě dalšího turnaje OKTAGONu MMA.💣 Čeká nás tu návrat Macha Muradova a fantastická karta zápasů.

Lucie Pudilova - Oktagon 61 Brno

Lucie Pudilová hlásí návrat do Oktagonu. V sobotu se porve s Norkou Cecilií Bolander

Lucie Pudilová míří do organizace Oktagon ❤️ a v sobotu ji čeká zápas na turnaji v Brně. Bývalá zápasnice UFC se postaví proti Norce...

Tomáš Hron

Tomáš Hron popisuje hořké začátky v bojových sportech. „Byl jsem tlusté prase,“ připouští legenda

Legenda Tomáš Hron má dnes na kontě více jak sto třicet zápasů, začátky ale nebyly lehké.⚡ V kolika letech Tomáš začal a kolik ho to stálo...