KSW 98: Dominik Humburger, Steven Krt – datum, karta, kurzy a livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

V sobotu 14. září se uskuteční další z turnajů polské KSW. Během akce s pořadovým číslem 98 se představí dva Češi. Jak vypadá karta a kde turnaj sledovat, se dozvíte v článku.

sipka Aktualizováno: Dominik Humburger má pár hodin před zápasem nového soupeře. Gnidko musel odstoupit kvůli zdravotním komplikacím. Nově se proti českému bojovníkovi postaví Bartosz Lesko. Kde sledovat KSW 98 živě se dozvíte v tomto článku.

INFOKARTALIVESTREAMKURZY
HUMBURGER vs. GNIDKO
KRT vs. BORKOWSKI

KSW 98 Dominik Humburger Foto: KSW

KSW 98 – datum, místo a další aktuální info

Už v sobotu se uskuteční další, v pořadí 98. turnaj polské organizace KSW. Ten se odehraje v hale RCS Sport v Lubini. Nadupanou kartu tentokrát doplní hned dva čeští zástupci, turnaj ale vyvrcholí soubojem ve střední váze mezi Francouzem Laïdem Zerhounim a polským bojovníkem Radosławem Paczuskim.

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

V rámci osmadevadesátého turnaje se znovu představí český bojovník Dominik Humburger. Ten si to měl shodou okolností v rámci 96. turnaje rozdat právě s aktérem hlavního zápasu Paczuskim, Humburger ale musel tehdy ze zdravotních důvodů odstoupit a nahradil ho Kacper Karski.

📅 KDY 14. 9. 2024 (19:00)
🚩 KDE Hala RCS Sport, Lubin, Polsko
🤼 KARTA a VÝSLEDKY najdete ZDE
📺 LIVESTREAM VOYO, PPV

KSW 98: Dominik Humburger vs. Bogdan Gnidko

Tentokrát českého bojovníka Dominika Humburgera (8-1) čeká ukrajinský bijec Bogdan Gnidko (10-2). Pro toho půjde v polské organizaci o šestý zápas. V KSW za dobu svého působení nasbíral tři výhry a dvě prohry.

K porážkám Gnidko přišel v posledních dvou zápasech. V srpnu minulého roku neustál tlak tureckého zápasníka Ibragima Chuzhigaeva, kterému se podařilo Gnidkovi ve druhém kole nasadit arm triangle choke, a letos v únoru v prvním kole podlehl Chorvatovi Ivanu Erslenovi, který Gnidka porazil KO. I přesto se Gnidko drží na třetí příčce žebříčku polotěžké váhy.

Kurzy Tipsport
Dominik Humburger Bogdan Gnidko
2.14 1.63

Humburger si v posledním duelu s Adrianem Dudkem připsal vítězství na TKO, v září minulého roku nicméně v zápase s Michalem Michalskim utrpěl svou jedinou porážku. Pro Humburgera by byl skalp trojky žebříčku nepochybně cennou trofejí.

KSW 98: Steven Krt vs. Borys Borkowski

Na KSW 98 se představí ještě jeden Čech. Fanoušci bojových sportů znají Stevena Krta (5-2) hlavně coby bojovníka tuzemské IAF a pokořitele legendy Petra Knížete. Pro Krta půjde v polské organizaci o premiéru, při které ho prověří Polák Borys Borkowski (4-3).

Pro toho půjde o pátý zápas v organizaci, poslední dobou si však Borkowski připisuje spíše prohry než výhry. V srpnu 2022 ho mimo jiné porazil i Krtův český kolega, o kterém už byla řeč a jenž je shodou okolností na kartě KSW 98 také, Dominik Humburger. Ten Borkowskiho ukončil ve druhém kole TKO.

Kurzy Tipsport
Steven Krt Borys Borkowski
1.96 1.75

Letos v březnu si Borkowski připsal další porážku. Tentokrát šlo ale o prohru na body a ještě k tomu nejednoznačnou (split decision). V tomto případě měl tedy Borkowski vítězství na dosah, o fous mu ale uniklo. Pro Krta by nicméně mohlo jít o ideálního soupeře na rozjezd.

KSW 98 program: fight card (kompletní karta), zápasy a výsledky

Karta KSW nabídne i další zajímavé duely. Fanoušci například budou moci sledovat souboj dvojiky žebříčku polotěžké váhy Marcina Wójcika a šestky žebříčku Damiana Piwowarczyka. Na kompletní kartu se podívejte zde:

KSW 98 – FIGHT CARD
Middleweight Laïd Zerhouni vs Radosław Paczuski (TKO, 1. kolo)
Welterweight Daniel Skibiński (body) vs Leonardo Damiani
Light Heavyweight Damian Piwowarczyk vs Marcin Wójcik (submise, 1. kolo)
Light Heavyweight Dominik Humburger vs Bartosz Lesko (body)
Light Heavyweight Krzysztof Głowacki vs Dawid Kasperski (body)
Welterweight Krystian Kaszubowski vs Artur Szczepaniak (submise, 1. kolo)
Bantamweight Werlleson Martins vs Zuriko Jojua (body)
Bantamweight Islam Djabrailov (submise, 2. kolo) vs Mariusz Joniak
Welterweight Steven Krt (TKO, 2. kolo) vs Borys Borkowski
Lightweight Kacper Fornalski (submise, 1. kolo) vs Aleksander Budziłek

Kde vsadit na KSW 98? Kurzy a sázky

Na zápasy KSW 98 si lze samozřejmě vsadit, a to téměř u všech českých sázkových kanceláří. Najdete tu vypsané kurzy na všechny duely turnaje včetně těch, kde zápasí čeští zástupci Humburger a Krt. Kurzy na oba borce se liší jen minimálně. V následující tabulce se můžete podívat na kurzy a vybrat si, kde si na svého favorita vsadíte.

Dominik Humburger Bogdan Gnidko Steven Krt Borys Borkowski
Tipsport
2.14 1.63 1.96 1.75 VSADIT
Fortuna
2.51 1.46 2.04 1.69 VSADIT
Betano
2.25 1.60 2.02 1.75 VSADIT
Synottip
2.18 1.61 2.00 1.72 VSADIT
Chance
2.14 1.63 1.96 1.75 VSADIT
MerkurXtip
2.23 1.63 2.04 1.75 VSADIT

KSW 98 přímý přenos – live stream KSW 98 (Humburger a Krt) živě na VOYO a TV Tipsport zdarma

Turnaj KSW budou moci sledovat předplatitelé platformy VOYO či programu Nova Sport 2, který bývá součástí balíčku sportovních kanálů většiny operátorů. Pro ty, kdo nemají možnost využít ani jednu z uvedených variant, je tu ještě samozřejmě oficiální PPV. To zakoupíte na stránkách kswtv.com.

Nejjednodušší a pravděpodobně nejlevnější možností je pak livestream sázkové kanceláře TV Tipsport. Ta svým registrovaným uživatelům nabízí celou řadu přímých přenosů zdarma.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Nutná je však registrace, a pro ty, kdo již u Tipsportu účet mají, je jedinou podmínkou sledování jakéhokoli livestreamu sázka v hodnotě alespoň 30 Kč, kterou je třeba učinit v posledních sedmi dnech.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣Kde sledovat KSW 98?

Možností, jak sledovat KSW 98, je hned několik – oficiální PPV od KSW, platforma VOYO, program Nova Sport 2 nebo zdarma na TV Tipsport. Bližší info naleznete v článku.

2️⃣ Zápasí na KSW 98 Češi?

Ano, na turnaji KSW 98 se představí Dominik Humburger a Steven Krt. Celou kartu najdete zde.

Hodnocení turnaje KSW 98: 9.7/10

  • Datum a místo: 14. 9. 2024, Hala RCS Sport, Lubin, Polsko
  • Možnosti sázek: sázkové kanceláře vypsaly kurzy na všechny zápasy turnaje

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Novotný a Godla

Hlavní zápas Clash of the Stars 9? Ostuda. Fanoušci nelítostně kritizují duel Novotný vs. Godla

Vedení Clash of the Stars přišlo do zápasu s Novotným s nečekanou náhradou.💪 Zápas se tedy nakonec uskutečnil, přesto si mnozí fanoušci...

Bojovník Clash of the Stars Karlos Benda

Kdy a kde bude Clash of the Stars 10: datum, místo, zápasy, vstupenky a live stream

Jubilejní turnaj Clash of the Stars 10 ✔️ již zná svůj termín a místo konání. V tomto článku najdete datum i aktuální informace o...

Chance

Sledujte přímé přenosy na Chance TV a objevte výhody live sázení

Sázková kancelář Chance nabízí spoustu sportovních přenosů. U sledování Chance TV můžete využít i možnost live sázení.▶️Jak na to se...