Kdy zápasí Patrik Kincl dnes na turnaji OKTAGON 62 ve Frankfurtu? Čas zápasu a živý přenos

Před zraky 60 tisíc diváků se dnes ve Frankfurtu uskuteční MMA galavečer OKTAGON 62. Buďte u toho také prostřednictvím online livestreamu zdarma. Návod a info najdete v článku.

Kerim Engizek vs Patrik Kincl Foto: OKTAGON MMA

OKTAGON 62 už dnes! Kincl Frankfurt bere jako nepřátelskou půdu. Domácí Engizek se mu pokusí sebrat titulový pás

Dnešní den se navždy zapíše do historie bojových sportů. Na fotbalovém stadionu Deutsche Bank Park ve Frankfurtu se koná galavečer OKTAGON 62, na kterém bude držet český prapor Patrik Kincl. Jeho titulová bitva s Kerimem Engizekem je na programu okolo 22:00. Sledujte OKTAGON 62 ŽIVĚ ZDARMA ZDE

Sledujte Oktagon 62 živě v livestreamu

Z nuly na 60 000 diváků během 8 let fungování. Neuvěřitelný počin organizace OKTAGON MMA se dnes stane skutečností. Historický moment pro bojové sporty přitahuje pozornost celé Evropy i ve světě.

Turnaj OKTAGON 62 ve Frankfurtu se uskuteční na fotbalovém stadionu Deutsche Bank Park a kromě sportovních výkonů uvidíme i fantastickou doprovodnou show.

Oktagon live stream dnes zdarma na Tipsport TV

Všechny zápasy opět nabídne živě Tipsport TV, kde za jednoduchou online registraci získáte i bonus 300 Kč. Ten vám bude připsán ve formě Netů a můžete si za něj rovnou vsadit na svoje favority.

Turnaj startuje už od 17:00. Z pohledu česko-slovenských bojovníků půjde první do akce Slovák Pavol Langer (cca 18:00), kterého čeká těžká zkouška v podobě irského válečníka Willa Fleuryho. Analýzu tohoto zápasu najdete zde.

Bitva o šampiona střední váhy Kincl vs. Engizek přijde na řadu zhruba okolo 22:00. Karta vyvrcholí soubojem o Krále Německa mezi Christianem Eckerlinem a Christianem Jungwirthem.

Kde sledovat Oktagon live stream a přímý přenos v TV, PPV cena (Německo, Frankfurt live stream)

Historický turnaj Oktagon 62 ve Frankfurtu můžete sledovat online několika způsoby. Na Tipsport TV najdete streamy všech 11 zápasů fight card. Nákup přímého přenosu je k dispozici také na oktagon.tv za 13,99 EUR.

Stejně tak si můžete zakoupit živý přenos skrze vašeho poskytovatele internetové televizi a pustit si turnaj na kanále Premier Sport Extra HD. Organizace Oktagon touto velkolepou akcí zrovu rozšířila spolupráci a prodala vysílací práva do několika zemí Evropy.

Na průběh pátečního ranního vážení se můžete podívat zde:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu


1️⃣ Kdy bude zápas Kincl vs. Engizek o titul?

Titulová bitva Kincl vs. Engizek proběhne na turnaji Oktagon 62 ve Frankfurtu v sobotu 12. 10. okolo 22:00 a český šampion je aktuálně kurzovým favoritem. Kde zápas sledovat online se dozvíte v článku.

2️⃣ Jak sledovat Oktagon dnes živě online?

OKTAGON 62 je možné sledovat živě online na Tipsport TV. Zde jsou přímo během livestreamu k dispozici také LIVE sázky a nově registrovaní uživatelé dostanou bonus 300 Kč.

3️⃣ Kde sledovat Oktagon Kincl vs. Engizek živě dnes?

V pořadí 4. obhajobu titulu střední váhy organizace OKTAGON MMA v podání českého bojovníka Patrika Kincla můžete sledovat dnes online okolo 21:00. Bližší informace najdete po rozkliknutí článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Patrik Kincl Oktagon 62 Frankfurt

„Jsem připravený na to, že to bude ten nejtěžší zápas kariéry," říká šampion Patrik Kincl

Patrik Kincl se chystá na další obhajobu titulu šampiona střední váhy. V dokumentu Na dohled prozradil, jak mu jde shazování váhy a...

Jungwirth vs. Eckerlin

OKTAGON po osmi letech trhá divácké rekordy a předbíhá dokonce i UFC. Tohle se zapíše do dějin

OKTAGON MMA nepochybně změnil podobu bojových sportů na české scéně, organizace ale míří stále víc. Teď si připisuje i jedno světové...