„Doufám, že to Jirka urve,“ říká Michal Martínek. Kdy čeká bojovníka KSW další bitva?

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Michal Martínek je elitním českým zápasníkem, kterého v současné době vídáme v kleci polské KSW. Jak se těší na nadcházející turnaj UFC 303, komu fandí a kdy se chystá znovu do boje on sám?

Michal Martínek Foto: ČTK / Krumphanzl Michal / Profimedia

UFC 303

Už zítra proběhne turnaj UFC 303, který vyvrcholí bitvou Pereira vs. Procházka 2, událost ale nabídne i další atraktivní duely. Jak se na kartu sobotního turnaje těší elitní český bojovník Michal Martínek? Vsaďte si na odvetu Pereira vs. Procházka 2 a získejte registrační bonus.

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

„Samozřejmě se těším na hlavní zápas, za Českou republiku doufám, že to urve Jiřina, byl by to obrovskej skalp,“ řekl Michal Martínek k hlavnímu zápasu sobotního galavečera Pereira vs. Procházka 2.

„Další zápas, na kterej se těším, je samozřejmě Arlovski a Buday. Arlovski obrovskej veterán, Buday slovenská jednička těžký váhy, takže taky krásnej zápas – zkušeňák versus ten novější tým fightera v UFC,“ prozradil Martínek.

„Samozřejmě se těším na zápas Michael ‚Venom‘ Page vs. Garry. Michael Venom je vlastně jeden z mých sparingů z London Shoot Fighters, je to vlastně Karlosův a můj sparring, výbornej frajer, takže tomu to moc přejeme, to byl šampion Bellatoru, takže tady ty tři zápasy bych vypíchnul jako ty, na který se já těším z tý karty nejvíc,“ dodal.

Jak si povede Buday?

Na kartě UFC 303 je ještě jeden zápas, který bude zajímat každého českého a slovenského fanouška bojových sportů. Do své šesté akce v UFC se chystá Martin Buday.

„Arlovski tuším, že je po dvou nebo třech prohrách v řadě, takže je to obrovská šance. Arlovski samozřejmě nebude chtít prohrát potřetí nebo počtvrtý v řadě, takže do toho dá maximum,“ odhadoval Martínek.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

„Furt je to Andrei Arlovski, borec, kterej má asi 22 zápasů nebo 20 v UFC, je to obrovský jméno, takže pokud ho Buday porazí, tak samozřejmě se tam prostě ozve těm přednějším borcům v té váhové kategorii, v tý top 10,“ vysvětlil český bojovník.

„Arlovski je samozřejmě nebezpečnej borec, ale myslim si, že Martin v rámci toho wrestlingu na pletivu a tý země jako takový, tam si myslím, že by ho mohl hodně potrápit.

V tom postoji to bude mít Martin těžký, ale myslím si, že už je profík, aby se na to připravil, takže jak říkám, tady ten zápas by ho mohl katapultovat hodně nahoru, ale i když ten Arlovski má po nějaké sérii proher, tak pořád je to Arlovski,“ dodal Martínek.

Kdy jde Martínek znovu do akce?

A kdy uvidíme znovu v kleci samotného Martínka? „Já jsem říkal, že budu připravenej koncem léta, teď se to neustále posouvá. Já jsem tam vyzval veřejně Szymona Bajora, že by mě zajímal zápas ním, jsem říkal už na tiskovce po Paříži, tam byl ten Princ, to bylo KO večera, bonus za výkon večera, takže jsem trošku vystrčil růžky, že chci Bajora, že když jsem trojka, že chci jít s dvojkou,“ připustil Martínek.

„Bohužel mi bylo řečeno, že musím počkat. Neustále jsou nějaký aktualizace, takže já momentálně vůbec nevím, na čem jsem. Teď když jsme se ptali znova na soupeře, bylo mi znovu řečeno, že čekáme na nějaký zápasy, jak dopadnou, aby se aktualizoval ranking,“ vysvětlil.

„Doufám, že budu brzy něco vědět, už jsem z toho takovej nervní, protože vím, že se mám připravovat, ale nevím na koho, nevím kdy a to mi samozřejmě vadí a vadí mi, že se propadám v rankingu, aniž bych něco udělal špatně a asi nemám soupeře, kterýho jsem chtěl. Tak musíme počkat na nějaký aktualizace a snad brzy budeme vědět,“ dodal Martínek.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA – získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Alex Pereira vs. Jiří Procházka 1

André Reinders a Dan Škvor analyzují duel Procházka vs. Pereira. Jirka se nesmí nechat unést, říkají

Jaký průběh bude mít sobotní odveta Jiřího Procházky a Alexe Pereiry?⚡O tom polemizují nejen fanoušci, ale také odborníci ze světa bojových...

Jiří Procházka

„Překvapilo mě, že tu odvetu přijal,“ připouští Procházka. Hrál v tom roli vysoký honorář?

Jiří Procházka se už co nevidět znovu utká o pás polotěžké váhy.🏆 Že se tak brzy dočkal nové titulové šance, ho překvapilo. Co za tím...

Alex Poatan Pereira

Alex Pereira: životopis, zápasy MMA (UFC) a statistiky bojovníka

Alex Pereira je šampionem polotěžké divize nejprestižnější organizace světa UFC.💎💪Vše o brazilském zápasníkovi a jeho kariéře se dozvíte v...