André Reinders a Dan Škvor analyzují duel Procházka vs. Pereira. Jirka se nesmí nechat unést, říkají

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

První zápas Jiřího Procházky a Alexe Pereiry se dočkal kontroverzního ukončení. Jaký průběh bude mít sobotní odveta? O tom polemizují nejen fanoušci, ale také odborníci ze světa bojových sportů.

Alex Pereira vs. Jiří Procházka 1 Foto: ČTK / AP / Frank Franklin II / Profimedia

André Reinders: Pereira byl pasivnější

Už za pár dnů budeme svědky druhého utkání Jiřího Procházky a Alexe Pereiry. Na pečlivou přípravu nebyl čas, bojovníci už ale znají soupeřův styl z předchozího zápasu a mohou se poučit z minulých chyb. Vsaďte si na vítěze zápasu Pereira vs. Procházka 2 a získejte registrační bonus.

Někdo hodnotí Pereiru jako pasivnějšího zápasníka, jiní zase jeho pasivitu nazývají cílenou chladnokrevností, jedni vidí ve výbušném stylu Jiřího Procházky silnou zbraň, druzí zase nebezpečí. Jak tohle vnímají trenér André Reinders a bojovník Daniel Škvor?

„Ten Jirkův styl na Pereiru fungovat může a jak jsme viděli v tom prvním zápase, tak i fungoval, uměl to skvěle rozhejbat a nafejkovat, měl tam skvělej ten náznak pokusu o takedown a zvedák, kterej trefil několikrát, myslím, že dvakrát třikrát, dokázal ho hodit,“ hodnotil André Reinders v rozhovoru pro iSport.cz první souboj.

Pereira vs. Procházka 2 Tipsport

„Bylo vidět, že ho dokázal rozhodit tou svou nečitelností, ten Pereira jak nevěděl, co přijde, tak byl takovej zataženej, pasivní. Za mě tam hrály roli ty calf kicky, který si Jirka nedokázal pohlídat,“ pokračoval Reinders.

„Trochu to ovlivnilo to druhý kolo, že zůstal v tý kapse, kde ho Alex dokázal zasáhnout. Takže já si myslím, že ten Jirkův styl by na Pereiru fungovat mohl, a je to o tom, kdo tam dokáže jako první dát ten úder, kterej otřese tím soupeřem,“ dodal trenér.

Dan Škvor: Pereirovu pasivitu vnímám jako taktiku

„Já to nevidím tak, že by byl Pereira pasivní, já to vidím takticky, že on je tak zkušenej a chladnej. Ve srovnání s tím Rakičem – ten Rakič se zbláznil a pak byl v p*deli, ten Pereira tohle neudělá,“ zhodnotil Alexe Pereiru bojovník OKTAGONu Daniel Škvor.

„A jestli se ten jeho tým poučí z chyb, tak ten druhej zápas může být ještě větší problém než ten první, protože on si pohlídá tu obranu a ten Jirka už ho pak nemá moc, čím by ho rozhodil než tím strikingem a ten Pereira má tu přesnost a tu tvrdost úplně někde jinde.

Pereira mi přijde chladnej a soustředěnej a že se nenechá vtáhnout do žádný bitky, on si radši couvne, klidně to tam prospí, je pasivnější, ale podle mě je pasivnější záměrně,“ dodal DeeDee.

Který z názorů se více blíží pravdě, budeme moci sledovat už tuto sobotu 29. června během akce UFC 303: Pereira vs. Procházka 2. Na hlavní zápas by mělo dojít v neděli kolem sedmé hodiny raní (SEČ).

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka jde do boje o titul UFC

Vyzvedněte si bonus 500 Kč za registraci u Sazkabet a vsaďte si na zápas Jiřího Procházky

Odveta Procházka vs. Pereira na UFC 303 se nezadržitelně blíží. Přemýšlíte, jakou sázkou si zpestřit tuto očekávanou bitvu? 💎 Zkuste trefit...

Jiří Procházka

„Překvapilo mě, že tu odvetu přijal,“ připouští Procházka. Hrál v tom roli vysoký honorář?

Jiří Procházka se už co nevidět znovu utká o pás polotěžké váhy.🏆 Že se tak brzy dočkal nové titulové šance, ho překvapilo. Co za tím...

Jiřího Procházku čeká odvetná bitva

Tomáš Le Sy tipuje odvetu Procházka vs. Pereira 2. Bude to divočina! říká promotér Clash of the Stars

Jiří Procházka se znovu chystá do bitvy s Alexem Pereirou.⚡ Jak tahle narychlo ušitá odveta dopadne? Svůj tip má i promotér Tomáš Linh Le...