Clash of the Stars 8: Hanka Gelnarová vs. Míša Dostálová – info, kurzy, analýza a tip

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář MerkurXtip

50 free spinů zdarma + 200 Kč ke vkladu

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Na Clash of the Stars 8 se znovu představí Hanka Gelnarová a Míša Dostálová, které čeká společná bitva pod pravidly Undergroundu. Aktuální kurzy a náš sázkový tip se dozvíte v článku.

Hanka Gelnarová vs. Míša Dostálová Foto: Clash of the Stars

Clash of the Stars 8: datum, místo a info o turnaji

Na Clash of the Stars 8 se představí celá řada nových tváří, fanoušci ale nepřijdou ani o své oblíbence. Mezi ty největší nepochybně patří Hanka Gelnarová, která si to konečně rozdá s Míšou Dostálovou. Čeká je bitva pod pravidly Underground, a tak holky po celou dobu přípravy tvrdě pracovaly na postoji.  Vsaďte si na zápasy Clash of the Stars a získejte registrační bonus zdarma.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Clash of the Stars 8: Hanka Gelnarová vs. Míša Dostálová

Hanka Gelnarová patří mezi nejoblíbenější zápasnice Clash of the Stars. Za jejím úspěchem a popularitou stojí nejspíš především fakt, že Hanka bere přípravu už od prvního turnaje vážně a platí za největší objev organizace.

KrutoHanka, jak se jí přezdívá, trénuje sice jen pár let, avšak trenéři, profesionální zápasníci i fanoušci ji považují za talentovanou a Hanka je pověstná svými tvrdými bombami, kterými v Clash of the Stars zlikvidovala už dvě soupeřky.

Fortuna Clash 8

V posledním zápase s influencerkou Satnady se jí dokonce podařilo soupeřku knockoutovat. Hanka sice svůj talent pro bojové sporty objevuje v organizaci amatérských zápasů, od počátků ale dře jako profi bojovník.

Důkazem jsou její pravidelné výlety za přípravou do Thajska, kde si jednou střihla i trénink pod taktovkou Karlose Vémoly. Hanka nejenže přežila, ale dokonce se ze strany Terminátora dočkala pochvaly.

sipka Čtěte také: ROZHOVOR s Hankou Gelnarovou: Těším se, až bude shazování za mnou, říká bojovnice Clash of the Stars

O tom, že to Gelnarová se svou zápasnickou kariérou myslí vážně, svědčí i to, že si nedávno střihla regulérní amatérský zápas, ve kterém zvítězila. O jejích kvalitách pak svědčí také fakt, že ji dokonce oslovila organizace OKTAGON MMA, kde si to podle plánu měla rozdat s Kateřinou „Kundosaki“ Klinderovou, která si v OKTAGONu již dva zápasy odbouchala. Na zápas ale nakonec bohužel nedošlo.

KURZY FORTUNA
Hanka „KrutoHanka“ Gelnarová Míša „MissProblem“ Dostálová
1.18 4.39

Kurzy aktuální k 20. 6. 2024 (12:00)

O Míše Dostálové většina fanoušků bojových sportů věděla už před její účastí v Clash of the Stars. První česká držitelka černého pásu v bjj si na zemi vybojovala spoustu úspěchů, teď už ale zápasí jen sporadicky.

Míšu jsme mohli vidět v show OKTAGON Výzva, v jejímž finále porazila v zápasu pod pravidly MMA Luciu Krajčovič. V prvním kole nasadila Lucii armbar a připsala si tak výhru na submisi.

Přestože se boji věnuje celý život, souboj v postoji je pro ni velká výzva, protože je to pro ni v podstatě nová disciplína. Přesto si ve svém prvním zápasu v Clashi proti Anetě Adamusové vybouchala vítězství na TKO.

Ve svém druhém zápase se Míša v kleci střetla s bojovnicí organizace RFA Veronikou Zajícovou. Souboj byl plný zmatků ohledně pravidel, což se nakonec odrazilo na výsledku zápasu, který skončil jako no contest.

Z hlediska počtu zápasů je tou zkušenější Dostálová, přesto sázkové kanceláře celkem jednoznačně favorizují Hanku Gelnarovou, která v každém zápase ukazuje své postojářské kvality.

sipka Čtěte také: Clash of the Stars 8: Mikulášek vs. Jandejsek – kurz, tip a livestream online

I přesto se nedají Míše Dostálové upřít její dosavadní úspěchy, a její poslední zápas s Veronikou Zajícovou ukázal, že v sobě dokáže ještě probudit dravost. Míša Dostálová na druhé straně při B4THECLASH prozradila, že v podstatě vůbec nespáruje, což by mohlo být její nevýhodou.

Je jasné, že obě bojovnice půjdou po knockoutu a dost možná rozhodne jediný dobře trefený úder. Byť jsou obě silné a jedna druhé to určitě nedají zadarmo, mohlo by jít o o to dynamičtější souboj, který by mohl velmi brzy skončit TKO/KO.

TIP: Zápas nebude mít více jak 1.5 kola v kurzu 2.52 sipka Vsaďte si na Fortuně ZDE

Fortuna Tip

Kde sledovat přímý přenos zápasu Gelnarová vs. Dostálová?

Zápas Hanky Gelnarové a Michaely Dostálové a další zápasy turnaje Clash of the Stars 8 můžete sledovat skrze oficiální livestream organizace. PPV zakoupíte na stránkách organizace clashofthestars.tv za 289 Kč.

Pokud jde o akce Clash of the Stars, neexistuje legální přímý přenos zdarma, partnerem organizace je ale sázková kancelář Fortuna, která v rámci spojenectví nabízí nově registrovaným speciální vstupní bonus v hodnotě 1 300 Kč.

sipka Podrobnosti o bonusu najdete zde: Sázky na CLASH 8: Využijte navýšený bonus 1300 Kč u Fortuny pro nové hráče

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA – získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Datel a Čonny

Clash 8 hlásí ztrátu, Datel přichází o soupeře. Jaká připadá v úvahu náhrada?

Bojové sporty jsou nevyzpytatelné a ke zraněním dochází velmi často. To se teď stalo i soupeři Marka Valáška Čonnymu, který v Ostravě...

Clash of the Stars 8 - Mikulasek vs Jandejsek

Clash of the Stars 8: Mikulášek vs. Jandejsek – kurz, tip a livestream online

Na turnaji COTS 8 nebude chybět ani profesionální MMA zápasník Vašek Mikulášek, který se popere se Sandrem Jandejskem. Každé kolo nabídne...

B4THECLASH Snejks, Martin Kocián, Tomáš Le Sy

Tomáš Le Sy přiznává své pocity z B4 s Kociánem a Snejksem. Místy mi to nepřišlo ani vtipné, připouští

B4THECLASH s Martinem Kociánem a Snejksem vyvolal spoustu vášnivých reakcí.⚡Že to možná přece jen bylo trochu moc, připustil i promotér...