Clash 8 hlásí ztrátu, Datel přichází o soupeře. Jaká připadá v úvahu náhrada?

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Bojové sporty jsou nevyzpytatelné a ke zraněním dochází velmi často. To se teď stalo i soupeři Marka Valáška Čonnymu, který v Ostravě nenastoupí. Kdo připadá v úvahu jako náhrada?

Datel a Čonny Foto: Clash of the Stars

Jako náhrada jsou ve hře dvě jména

Ve světě bojových sportů jsou zranění běžnou rutinou a to platí i pro amatérské bojovníky organizace Clash of the Stars. Téhle nepříjemnosti teď čelí soupeř Marka „Datla“ Valáška Čonny, který si prý na tréninku vykloubil loket. Vsaďte si na zápasy Clash of the Stars 8 a získejte registrační bonus.

Fortuna Clash 8

„Sem z toho smutný, nas*aný, hrozný pocity, chtěl sem ten zápas tak moc doručit, až se to pos*alo. Při tréninku takedownu jsem si strčil ruku pod sebe a bylo to, prohnula se mi na druhou stranu a já cítil, že je to v haj*lu,“ vysvětlil Čonny na sociálních sítích.

Netrvalo dlouho a Datel se k celé situaci vyjádřil. Nezastíral, že ho v první chvíli napadlo, že se Čonny snaží zápasu vyhnout, vše mu ale prý potvrdila organizace, která od Čonnyho dostala zprávu z nemocnice. Valášek dal také fanouškům jisté indicie, kdo by mohl Čonnyho v kleci nahradit.

„Nebudu chodit kolem horký kaše, řekli mi, že náhrada by mohl být Pablo, což jsem hned shodil ze stolu, protože si nemyslím, že by to pro mě byla sportovní výzva. Já jsem řekl, že jsem tři měsíce trénoval a že chci nějakou sportovní výzvu,“ vysvětlil Valášek.

„Takže mi řekli tři jména: Filip Roubíček, což jako mám docela rád svůj život, navíc to je kamarád. Pak Rendys nebo Žralok. Já říkám, když se ti v životě něco po*ere, tak do toho běž naplno, takže bude to někdo z nich. Nebudu říkat kdo, sledujte sociální sítě Clashe a moje a brzy se to dozvíte,“ dodal Datel.

Uvidíme tedy, který z těchto dvou bude pro turnaj Clash of the Stars 8 nakonec Datlovým soupeřem. Žralok sice v zápase s Babou Jagou prokázal srdce bojovníka a s Rendysem se mu podařil parádní lucky punch, po sportovní stránce by byl ale nejspíš větší výzvou Blahovský.

sipka AKTUALIZOVÁNO: Datel se nakonec v Ostravě utká s Patrikem Žralokem v domluvené váze do 97 kilogramů.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA – získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Clash of the Stars 8 - Mikulasek vs Jandejsek

Clash of the Stars 8: Mikulášek vs. Jandejsek – kurz, tip a livestream online

Na turnaji COTS 8 nebude chybět ani profesionální MMA zápasník Vašek Mikulášek, který se popere se Sandrem Jandejskem. Každé kolo nabídne...

B4THECLASH Snejks, Martin Kocián, Tomáš Le Sy

Tomáš Le Sy přiznává své pocity z B4 s Kociánem a Snejksem. Místy mi to nepřišlo ani vtipné, připouští

B4THECLASH s Martinem Kociánem a Snejksem vyvolal spoustu vášnivých reakcí.⚡Že to možná přece jen bylo trochu moc, připustil i promotér...

Karlos vs Blazek v Clash of the Stars 8- zapas, tip a kurz

Clash of the Stars 8 Ostrava: Benda vs. Blažek – sázkové kurzy, tip a online stream

Na turnaji Clash of the Stars 8️⃣ se představí zápasnická stálice Karlos Benda, který se v kleci utká s Tiktokerem Radkem Blažkem. Více o...