Tipsport kontrola tiketu 2024 – jak zkontrolovat tiket na tipsport.cz online a zdarma

Každý sázející chce snadno a jednoduše zjistit, zda se mu zadařilo. Nejen na to myslela sázková kancelář Tipsport, kde tento proces zabere pár vteřin. Jak na to se dozvíte v následujícím článku.

vyhodnocení tiketu vsazeného na pobočce
🔹
vyhodnocení tiketu vsazeného online

Tipsport registrace Foto: Tipsport

Kontrola tiketu Tipsportu

Pokud jde o kontrolu tiketu, existuje více možností, jak se dozvědět, jak jste si vedli. Jak dopadly vaše vsazené tipy, snadno zjistíte na webových stránkách sázkovky nebo v mobilní aplikaci. To platí jak pro tikety vsazené online, tak pro ty vsazené na kamenné pobočce.

sipka Založte si u Tipsportu účet a získejte registrační bonus zdarma

Tipsport cz kontrola tiketu vsazeného na pobočce (číslo pobočky)

I když si vsadíte v kamenné pobočce, vyhodnocení tiketu najdete jednoduše na webových stránkách sázkové kanceláře. Postačí vám k tomu jen pár snadných kroků, číslo pobočky a kontrolní číslo (viz níže).

  • jděte na stránky www.tipsport.cz
  • v levé nejhornější části stránek klikněte na záložku Pobočky (nebo lze rovnou ve spodní části stránky najít pod sekcí Doplňkové služby záložku Kontrola tiketu)
  • v levém sloupečku možností klikněte na Kontrola tiketu
  • vyplňte číslo pobočky a kontrolní číslo a klikněte na Najít tiket:

Tipsport tiket 1 Foto: Tipsport

Tipsport tiket 2 Foto: Tipsport

Kontrola tiketu tipsport online a zdarma

Jestliže raději sázíte online, stejně tak snadné pro vás bude zjistit vyhodnocení tiketu. Po přihlášení se vám vedle ikonky vašeho účtu objeví čtyři další ikonky. Klikněte na tu nejvíce vlevo a snadno a rychle se dostanete ke svým vyhodnoceným tiketů. Stejnou ikonku najdete také po kliknutí na váš profil.

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Kontrola tiketu v mobilní aplikaci Tipsport

Podobně jednoduše probíhá kontrola tiketu i v mobilní aplikaci Tipsport. Tam máte vyhodnocení tiketu přehledně a rychle po ruce. Hned na úvodní straně najdete v pravém horním rohu dvě ikonky: ta vpravo patří vašemu profilu a ta vedle ní vyhodnoceným tiketům (Na dolní liště je další ikonka s názvem Tiket, kde se zobrazují aktuálně vsazené a zatím nevyhodnocené tikety).

sipka Vše o mobilní aplikaci Tipsport se dozvíte zde: Tipsport mobilní aplikace – stažení, vklad a výběr, sázky a live přenosy

Jak najít výsledek zápasu na tipsport cz

Vsadili jste si, podívali jste se na vyhodnocení tiketu a už víte, zda jste vyhráli či prohráli. Chcete se ale také zpětně dozvědět výsledek utkání? K tomu vám poslouží záložka Výsledky, kterou najdete na hlavní liště hlavní strany sázkové kanceláře.

Výsledky Tipsport Foto: Tipsport

Tipsport.cz průběžné výsledky

Jste na rodinné oslavě, kde nemáte šanci sledovat zápas, na který jste si vsadili, jenže jste zvědaví a chcete vědět, jak si vedete, už v průběhu utkání? Pro takové případy nabízí Tipsport nahlédnout do záložky Live.

Tady najdete kromě průběžných výsledků i livestreamy nebo live kurzy:

Live Tipsport Foto: Tipsport

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣Jak zkontrolovat tiket Tipsport vsazený na pobočce?

I tiket vsazený na pobočce zkontrolujete pohodlně online. Kompletní návod najdete v článku.

2️⃣Jak zkontrolovat tiket Tipsport vsazený online?

Vyhodnocení tiketu najdete buď po přihlášení na stránkách tipsport.cz, nebo v mobilní aplikaci. Jak na to, najdete v článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sledujte MMA na Tipsport TV

Jak sledovat na TV Tipsport live stream z MMA? Podívejte se na jednoduchý návod

Na Tipsport TV můžete pravidelně sledovat MMA zápasy živě v online live streamu.💙 Jak si pustit přímý přenos online vám poradíme v tomto...

Tipsport

Tipsport registrace online i na pobočce, přihlášení, ověření a registrační bonus

Sázková kancelář Tipsport svým uživatelům nabízí spoustu výhod. Registrace přitom zabere jen chvilku, a navíc s sebou nese i registrační...

Vsaďte si u Tipsportu s bonusem 300 Kč

Tipsport akční kód zdarma: návod, jak získat bonus za registraci

Sázková kancelář Tipsport se u nás dlouhodobě těší velké oblibě ❤️. V tomto článku si ukážeme, jaké jsou u Tipsportu akční promo kódy, a...