Tipsport registrace online i na pobočce, přihlášení, ověření a registrační bonus

Sázková kancelář Tipsport svým uživatelům nabízí spoustu výhod. Registrovat se přitom zabere jen chvilku, vytvoření účtu s sebou navíc nese i registrační bonus, který můžete použít na první sázky.

Tipsport Foto: Tipsport

Tipsport online registrace bez pobočky: registrace, přihlášení a bonus

Vytvořit si účet u jedné z největších českých sázkových kanceláří jde snadno a rychle. Registraci vyřídíte během chvilky online jak na počítači, tak v mobilní aplikaci. Pro registraci stačí navštívit stránky www.tipsport.cz (či stáhnout aplikaci) a kliknout v pravém horním rohu na políčko „registrace“. Začněte s registrací hned a získejte registrační bonus 300 Kč.

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Stránky vás provedou registrací krok za krokem. K vytvoření účtu je nutné udat některé základní iniciály a dokončit registraci online prostřednictvím své banky (podporuje většina bank v ČR) či osobně na pobočce.

Jak už bylo řečeno, sázková kancelář vás za registraci odmění bonusem v hodnotě 300 Kč, který vám přistane na čerstvě založeném Tipsport účtu ve formě netů bezprostředně po dokončení registrace. Tyto takzvané nety můžete využít hned na první sázku. Před dokončením sázky stačí jen z platby v korunách přepnout na nety.

Z Kč na nety Tipsport Foto: Tipsport

sipka Více o bonusech Tipsport se dozvíte zde: Tipsport akční kód zdarma: návod, jak získat bonus za registraci

Tipsport největší komunita sázkařů – přihlášení

Po úvodních krocích registrace je nutné se prvně přihlásit. Políčko pro přihlášení je stejně jako políčko k registraci v pravém horním rohu. Po založení účtu vám sázkovka v sms zprávě pošle jednorázové heslo, které je potřeba si po prvním přihlášení změnit.

Kromě toho si volíte i uživatelské jméno, které později na rozdíl od hesla nejde změnit. Po prvním přihlášení teprve dochází ke kompletnímu dokončení registrace. Po přihlášení je třeba:

  • vyplnit své osobní údaje
  • ověřit platební metodu (proběhne automaticky při prvním vkladu)
  • nastavit si limity
  • ověřit totožnost (více níže)

Tipsport dokončení registrace a Tipsport ověření totožnosti na pobočce

S registrací vám pomůžou i na jakékoli pobočce sázkové kanceláře Tipsport. Důležité je si nezapomenout jakýkoli průkaz totožnosti (občanský průkaz, řidičský průkaz nebo pas).

Jestliže nelze přes vaši banku provést ověření totožnosti a dokončit tak registraci, i tento krok je možné provést na jakékoli pobočce Tipsportu. Účet si tedy můžete založit v klidu a pohodlně online a registraci pak dokončit osobně v jakékoli kamenné pobočce Tipsportu. Pak už si můžete užívat zábavy a registračního bonusu 300 Kč.

Tipsport sázení bez registrace

Do roku 2018 bylo možné sázet i bez registrace, to se však toho roku změnilo a veškeré sázení je v současné době podmíněné registrací. To se týká jak sázejících online, tak těch, kdo jsou zvyklí sázet osobně na pobočce.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Tipsportu

Tipsport problém s přihlášením či registrací

Ani jedné z nejoblíbenějších sázkovek se sem tam nevyhnou technické potíže. Ať už vám nefunguje registrace či přihlášení, je několik možností, jak situaci řešit. Jestliže není chyba v připojení a webové stránky www.tipsport.cz fungují, můžete využít live chatu Tipsport, který slouží jako online podpora a kde vám pomůžou problém vyřešit. Pokud ale stránky nefungují, můžete zkusit následující varianty:

  • E-mail: podpora@tipsport.cz.
  • Telefon: +420 311 633 118 (pouze od 8 do 22 hodin)
  • Sociální sítě: Facebook, Instagram, X (Twitter)

sipka Čtěte také: Tipsport mobilní aplikace – stažení, vklad a výběr, sázky a live přenosy

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣Jak se zaregistrovat na Tipsport?

Vytvořit účet u Tipsportu můžete jednoduše online nebo na pobočce. Podrobnosti najdete v článku.

2️⃣Kolik stojí registrace Tipsport?

Registrace u Tipsportu nestojí vůbec nic, každý nový uživatel je naopak odměněn registračním bunusem v hodnotě 300 Kč. Jak získat bonus, zjistíte v článku.

3️⃣Co dělat, když na Tipsportu nejde registrace?

Jestliže funguje připojení i stránky, můžete využít live chatu na stránkách tipsport.cz. V opačném případě jsou k dispozici další kontakty: e-mail: podpora@tipsport.cz;telefon: +420 311 633 118 (pouze od 8 do 22 hodin) či sociální sítě.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vsaďte si u Tipsportu s bonusem 300 Kč

Recenze Tipsport: kurzy a live sázky na OKTAGON MMA, UFC, KSW a bojové sporty s bonusem

Sázková kancelář Tipsport je jednou z nejlepších společností ✅, u kterých lze sázet na spoustu bojových sportů. Získejte bonus 300 Kč...

Front kick Michaela Chandlera

Sázení na MMA - strategie, druhy sázek a nejlepší tikety

Smíšené bojové umění je velkým lákadlem také pro sázkaře ✏️. V tomto sportu existuje celá řada důležitých indicií☝. Čemu tedy věnovat...

Vsaďte si u Tipsportu s bonusem 300 Kč

Tipsport akční kód zdarma: návod, jak získat bonus za registraci

Sázková kancelář Tipsport se u nás dlouhodobě těší velké oblibě ❤️. V tomto článku si ukážeme, jaké jsou u Tipsportu akční promo kódy, a...