Kontrola tiketu u Chance. Zjistěte, jak dopadly vaše tipy na pobočce i online

Vsadili jste si na svého favorita a teď chcete zjistit, jak vaše tipy dopadly? Přečtěte si návod, jak rychle a snadno ověřit výsledky vašeho tiketu, a to jak na pobočce, tak na webu Chance.cz.

Chance Foto: Chance

Chance kontrola tiketu

Udržovat si přehled o tom, jak jste si s vašimi tipy vedli, je u Chance velmi jednoduché, a možností, jak své sázky ověřit, je více. Pro ty, kdo neholdují online prostředí, jsou po celé České republice pobočky, kde se dá vyřídit v podstatě cokoli včetně právě kontroly tiketu.

sipka Založte si účet u Chance hned a získejte bonus za registraci

Ti, kdo chtějí ušetřit čas a zjistit výsledky po pár kliknutích, je samozřejmě k dispozici online varianta. Jak přesně se vám dařilo tipovat, najdete jak na stránkách Chance.cz, tak v mobilní aplikaci sázkové kanceláře.

Chance kontrola tiketu online na www.chance.cz

Kontrola tiketu na stránkách Chance.cz je více než jednoduchá. Stačí k tomu doslova jen pár kroků:

  • Jestliže nejste u Chance registrovaní, nejprve si založte účet
  • Přihlaste se do svého účtu na Chance.cz
  • Klikněte na ikonku vašeho účtu v pravém horním rohu a poté v nabídce klikněte na možnost „Tikety“ (další variantou je využít ikonku „Moje tikety“, která se nachází vlevo od vašeho účtu)

Kontrola tiketu Chance 2

Kontrola tiketu z pobočky bez registrace online

Vsadili jste si na pobočce, ale tiket si chcete zkontrolovat online? Pak je nejjednodušší na hlavní stránce webu Chance.cz skrolovat až dolů, kde najdete v sekci „Doplňkové služby“ možnost „Kontrola tiketu“.

Všechny potřebné informace, které je třeba vyplnit, abyste se dozvěděli výsledky svého tiketu, jsou napsané v hlavičce tiketu, který jste obdrželi na pobočce. Pro lepší představu, o jaké údaje jde, stačí najet myší na otazníky, pod kterými najdete nápovědu. Jakmile do políček vyplníte potřebné informace, stačí už jen kliknout na políčko „Najít tiket“.

Kontrola tiketu z pobočky online 2

Kontrola tiketu Chance v mobilní aplikaci

Tiket lze samozřejmě velmi snadno zkontrolovat i v mobilní aplikaci Chance. Jestliže ji ještě nemáte, snadno ji získáte přímo na stránkách sázkové kanceláře, kde nechybí ani podrobný návod, jak si aplikaci stáhnout. Pro využívání aplikace je ale nutné mít u sázkové kanceláře účet. Zaregistrujte se u Chance teď a užijte si výhod mobilní aplikace.

Aplikace je vyvinutá pro všechny druhy operačních systémů. Nezáleží tedy na tom, zda jste uživatelé Androidu, iOS (iPhone, iPad) nebo Harmony OS (Huawei). I v mobilní aplikaci vám ke kontrole tiketu bude stačit doslova pár kroků:

  • Přihlaste se do vašeho účtu Chance
  • V pravém horním rohu klikněte na ikonku „Tikety“

Mobilní aplikaci stáhnete snadno a zdarma. Možnost ke stažení najdete ve spodní části hlavní stránky Chance.cz:

Jak stáhnout mobilní aplikaci

Chance kontrola tiketu na pobočce

Vsazený tiket si samozřejmě můžete nechat zkontrolovat i na jakékoli pobočce Chance. Jen v Praze jich najdete celkem jednadvacet, po celé České republice jich je ale k dispozici několik desítek. Pobočku, která vám je nejblíž, si snadno najdete na mapě sázkové kanceláře.

🎫 Kontrola tiketu na pobočce najít pobočku
📳 Kontrola tiketu online web Chance.cz, stáhnout mobilní aplikaci
⭐ Jak získat bonus Chance? najdete zde

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Chance

CHANCE – získej 200 Kč ZDARMA

Využij skvělé nabídky sázkových příležitostí – zaregistruj se snadno online a získej bonus 200 Kč zadarmo.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Chance

1️⃣ Jak zkontrolovat v Chance výsledky tiketu?

Možností, jak zkontrolovat tiket, existuje více. Tiket si můžete ověřit na pobočce, online na webových stránkách nebo v mobilní aplikace. Podrobnosti najdete v článku.

2️⃣ Jak získat mobilní aplikaci Chance?

Návod, jak získat mobilní aplikaci, najdete na stránkách Chance.cz. Kde přesně, zjistíte zde.

3️⃣ Na jaké pobočce Chance si lze nechat zkontrolovat tiket?

Tiket si můžete nechat zkontrolovat na jakékoli pobočce v České republice. Jejich seznam najdete na webových stránkách Chance.cz.

Hodnocení služby Kontrola tiketu na Chance.cz: 9.5/10

  • Výsledky svého tiketu zjistíte jak na pobočce, tak online
  • Postup je jednoduchý a stačí vám jen pár kliků

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vsaďte si na bojové sporty u Chance

Kde vsadit na zápasy Clash of the Stars online? Získejte zdarma 200 Kč za registraci u Chance

Na turnaj Clash of the Stars 9 s hlavním tahákem Godla vs. Novotný si můžete už nyní vsadit online.✅ U sázkové kanceláře Chance je pro...

Chance

Sledujte přímé přenosy na Chance TV a objevte výhody live sázení

Sázková kancelář Chance nabízí spoustu sportovních přenosů. U sledování Chance TV můžete využít i možnost live sázení.▶️Jak na to se...

Založte si účet u Chance a získejte 200 Kč zdarma za registraci

Akční promo kód Chance a bonus za registraci – info a návod

V tomto článku si ukážeme všechny výhody jednoduché online registrace u Chance ❤️ a dozvíte se vše o aktuálních bonusových promo kódech.