Kde vsadit na zápasy Clash of the Stars online? Získejte zdarma 200 Kč za registraci u Chance

Na turnaj Clash of the Stars 9 s hlavním tahákem Godla vs. Novotný jsou vypsané kurzy u sázkové kanceláře Chance. Nyní je situace s vypsanými sázkami nejistá. Pro všechny nově registrované hráče u Chance je připravený bonus 200 Kč zdarma.

Chance bonus 200 Kč k registraci Foto: Chance

Chance kurzy Clash of the Stars 9: Bonus 200 Kč jen za online registraci

Kde si vsadit na Clash of the Stars 9? To je otázka, která určitě zajímá spoustu fanoušků této bizarní organizace. V minulosti se dálo sázet na Fortuně a nedávno také u MerkurXtip, Chanci a Tipsportu. Aktuálně najdete kurzy na dnešní Clash 9 také u sázkové kanceláře Chance.

sipka Vsaďte si dnes na Clash of the Stars 9 u Chance ZDE

Sázky na Clash of the Stars se často vyznačují tím, že i pro samotné bookmakery je složité adekvátně odhadnout konkrétní kurz na vítěz. To je šance právě pro nadšené sázkaře a fanoušky, kteří svoje favority pravidelně sledují na sociálních sítích a mají představu o tom, do jaké míry se daný účastník na svoje vystoupení v kleci připravuje.

Pokud si rádi na Clash of the Stars vsadíte a nemáte ještě účet u Chance, je tohle šance právě pro vás. Samotná registrace je velmi snadná a zvládnete ji jednoduše i na mobilním telefonu během pár minut. Jestli nakonec ale kurzy budou se dozvíme až se startem sobotní karty.

Vsaďte si na bojové sporty u Chance

Po splnění všech kroků obdržíte zmíněné dvě stovky na sázení v podobě tzv. Netů, které plní stejnou funkci jako koruny. Sestavený tiket tedy vsadíte za registrační bonus v Netech, v případě výhry, vám už ale na kontě přistane částka v Kč. Podrobný návod na registraci u Chance najdete v tomto článku.

Kurzy, live sázení a výsledky Chance cz (v mobilní aplikaci i na webu)

Sázení u Chance se v Česku těší velké oblibě. Je to dáno přehlednou mobilní aplikací, širokou nabídkou prematch i live kurzů i výsledkovým servisem a celou řadou pravidelných promo akcí.

Galavečer Clash of the Stars 9 se koná už první sobotu v září 7. 9. ve sportovní hale Fortuna v Praze. Na složení jednotlivých zápasů se můžete podívat v této tabulce.

CLASH OF THE STARS 9 – karta, zápasy a výsledky
Box Pavel Novotný vs. Zdeněk Godla
MMA title fight Angeli Angie Mangombe vs. Hana KrutoHanka Gelnarová
MMA Seaser vs. Opat
K-1 Jack Hamid vs. Martin Kocián
Deathmatch MaxGreen vs. Matouš Kaluba vs. Jan Brunclík vs. Lucky Seven vs. Danny z TVTwixx
Box + K1 + MMA Michal Kotalík vs. Alex Cverna
Bare Knuckle Pavla Kladivová vs. Natálie Vacková
Box v mma rukavicích Josef Tyson Škop vs. Hynek Shelby
MMA Kevin Dužda vs. Alex Zach
MMA Syrský kazatel vs. René Rendys Blahovský
MMA Michal Frolík vs. Psycho Michal
MMA Král z montáže vs. Kokaino

Zaregistruj se online a vsaď si u Chance

Fortuna Clash of The Stars 9 stáhla z nabídky

V minulosti byli fanoušci zvyklí, že kurzy na Clash of the Stars vypisovala společnost Fortuna - ještě do nedávna hlavní sponzor organizace. Jenže po úvodní tiskové konferenci nejstarší česká sázkovka ukončila s Clashem spolupráci kvůli nepřístojným výrokům Samira Marginy. Reakci Tomáše Le Syho na celý incident si můžete přečíst tady. U Fortuny si tak momentálně na Clash of the Stars nevsadíte.

Sázet ale můžete dnes na Clash of the Stars 9 u Tipsportu a Chance s bonusem za registraci.

BONUSY ZA REGISTRACI
Tipsport 300 Kč za registraci
Založit účet ZDE
Chance 200 Kč za registraci Založit účet ZDE
MerkurXtip 200 Kč za registraci Založit účet ZDE

Kurzy na Clash of the Stars u Chance

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Pavel Novotný

VIDEO: Pavel Novotný podstupuje ve Spejbl Gymu ostré sparringy. Fanoušci jsou mile překvapení

Pavel Novotný tvrdě trénuje a měsíc před soubojem došlo i na drsné sparringy.💪 Zdá se, že se starosta Řeporyjí přece jen stihl něco...

Aleš Bejr a Jakub Jíra

„Pájo, já jsem tvůj řezník!“ hrozil Psychopat Bejr Novotnému. První tiskovka odhalila i další mega zápasy

Clash of the Stars 9 je za dveřmi a za sebou už máme první tiskovku.💪 Psychopat Bejr a další opět předvedli bizarní show a karta bude...

Clash of the Stars 9 tiskova konference

Kotalík se popere s Cvernou na galavečeru Clash of the Stars 9

V zápase podle speciálně upravených pravidel, tedy první kolo box, druhé kolo K1 a třetí kolo MMA, se utkají zápasníci Michal Kotalík a...