Kde sledovat speciální galavečer IAF x RFA 2 online živě? Sivák, Brichta, Záděra a další

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář MerkurXtip

50 free spinů zdarma + 200 Kč ke vkladu

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Už dnes se v pražské hale O2 Universum koná skvěle obsazený galavečer, který pořádá organizace RFA ve spolupráci s IAF. Info o livestreamu najdete zde.

Leo Brichta dnes zabojuje o titul lehké váhy Foto: RFA

Kozubovský, Záděra, Sivák, Brichta živě v online livestreamu: IAF x RFA 2 Special Title Night

Elitní bojovníci Leo Brichta a Václav Sivák na jedné kartě. Dnešní galavečer IAF x RFA 2 startuje od 18:00 a nabídne zajímavé zápasy včetně tří titulových bitev. O šampionský pás v lehké váze pod pravidly MMA zabojuje Leo Brichta, kterého prověří veterán Bellatoru, Brazilec Pacheco.

sipka Vsaďte si na zápasy u Tipsportu s bonusem 300 Kč za online registraci

Druhý společný turnaj organizací RFA a IAF nabídne hned několik třaskavých příběhů. Vůbec poprvé budou na jedné kartě zápasit otec a syn Sivákovi. K vidění budou amatérské a i profesionální zápasy, z nichž největší pozornost přitahuje souboj Vaška Siváka mladšího s devítinásobným šampionem Bulharska Stoykovem či postojářské titulové zápasy Záděra vs. Bereczki a Kozubovský vs. Pirik.

Zlatým hřebem večera je hlavní zápas fight card, ve kterém si to o titul lehké váhy rozdá Leo Brichta a Jairo Pacheco. Nebezpečný Brazilec v minulosti zápasil v organizaci Bellator a dosud ho v kariéře nikdo neukončil před časovým limitem. Leo Brichta se do ostrého zápasu vrací poprvé od neúspěšné titulové mise v KSW, kdy ho v únoru letošního roku uškrtil ve 4. kole Valeriu Mircea.

Vsaď si na průběh zápasu ZDE

Promotéři Boris Marhanský a Petr "Píno" Ondruš museli před turnajem řešit celou řadu omluvenek, nakonec se ale podařilo dát dohromady zajímavou kartu. Soupeř Lea Brichty, Jairo Pacheco, ovšem bohužel nesplnil šampionský limit na váze a v dnešním zápase pás získat nemůže.

Večer mimo jiné okoření hudební vystoupení rappera Majka Spirita. Redakce Fight-Live.cz bude přímo na místě v hale, proto určitě sledujte náš Instagram, kde vám přineseme celou řadu autentických záběrů.

Sleduj náš profil na Instagramu

IAF x RFA Sivák, Brichta PPV cena (online livestream) Kde sledovat RFA x IAF: Special Title Night 2?

Dnešní turnaj můžete také sledovat z pohodlí domova skrze online livestream. PPV je k dispozici na realsport.tv a cena přímého přenosu je 330 Kč (12 EUR). Úvodní zápas karty turnaje IAF x RFA 2 zdarma můžete sledovat na YouTube kanálu RFA.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sivák vs. Stoykov

RFA x IAF Sivák vs. Stoykov: info, čas zápasu, bilance, kde sledovat živě

V sobotu se odehraje speciální titulová noc organizací RFA a IAF. Kromě soubojů o pás uvidíme také duel neporaženého Václava Siváka.💪

UFC Fight Night 243 - Lajos Klein vs. Roosevelt Roberts

Slovenského zápasníka Ľudovíta Kleina čeká desátý zápas v UFC na turnaji v Paříži

Už tuhle sobotu uvidíme slovenského fightrera Ľudovíta Kleina ⚔️ na pařížském turnaji UFC Fight Night 243, kde se postaví proti...

Vašek Sivák

Václav Sivák - profil a kariéra talentovaného zápasníka

Vašek Sivák je kometa ⭐ bojových sportů u nás i v zahraničí. Jako první Čech v historii 🥇 vybojoval mezi amatéry prestižní světový titul...