Kde sledovat Oktagon 60 živě: Buchinger vs. Eskiev live stream zdarma

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář MerkurXtip

50 free spinů zdarma + 200 Kč ke vkladu

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Organizace Oktagon MMA se vrací do německého Oberhausenu s 60. turnajem v pořadí. Jak a kde turnaj sledovat online zdarma? Poradíme vám v tomto článku.

Ivan Buchinger - Oktagon 60 Oberhausen - livestream free Foto: OKTAGON MMA

Kde sledovat OKTAGON 60: Buchinger vs. Eskiev? Přímý přenos (livestream) online zdarma na TV Tipsport

Organizace Oktagon MMA má pro své fanoušky připravený další nezapomenutelný turnaj, který se bude konat již tuto sobotu 7. září 2024 v Oberhausenu. V hlavním zápase uvidíte slovenskou legendu Ivana Buchingera, který se popere s německou hvězdou Lom-Alim Eskievem. Karta je nabita skvělými zápasníky československé MMA scény, proto si nenechte turnaj ujít. Klikněte zde a sledujte OKTAGON 60 živě a zdarma.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Jak sledovat přímý přenos OKTAGON 60 v Oberhausenu online?

Hlavní partner organizace Oktagon MMA, sázková kancelář Tipsport, nemůže své zákazníky zklamat a opět přináší livestream zdarma. Nemáte ještě účet u Tipsportu? Nevadí – stačí, když se zaregistrujete a sázková kancelář vám přidá na váš účet bonus ve výši 300 Kč, který můžete využít na první sázky.

Poté můžete sledovat livestream turnaje OKTAGON 60 zadarmo a získáte přístup i k dalším živým přenosům různých sportovních akcí zdarma na 7 dní. Pokud už jste zákazníkem sázkové kanceláře Tipsport a chcete sledovat livestream zdarma, stačí, když 7 dní před turnajem vsadíte tiket v hodnotě alespoň 30 Kč.

Oktagon 60 OBerhausen 2024

Přímý přenos OKTAGON 60: Buchinger vs Eskiev na oktagon.tv. Jaká je cena PPV?

Přímý přenos MMA zápasů 60. turnaje můžete sledovat i prostřednictvím oficiálního livestreamu organizace Oktagon MMA. PPV (pay-per-view) si můžete zakoupit v předprodeji za 319 Kč na oktagon.tv. Cena PPV se ale v den turnaje zvyšuje.

Televizní přenos Oktagon 60 na Premier Sport 4 Extra

Turnaj můžete sledovat i na televizní stanici Premier Sport 4 Extra, která je ale zpoplatněna. Po zakoupení balíčku Oktagon Extra budete moci sledovat livestream nejbližšího turnaje Oktagon 60.

Oktagon online Oberhausen free prelims zdarma na Youtube a veřejné vážení

První zápas turnaje Oktagon 60 můžete sledovat zdarma na oficiálním YouTube organizace Oktagon MMA od 18:00 h. Ve free prelims zápase se představí dvě německé zápasnice bantamové váhy Laura Kirtzel a Haifa Reso. Ve videu níže se můžete podívat na záznam z pátečního veřejného vážení.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣ Kdy a kde sledovat Oktagon 60 dnes live?

Turnaj OKTAGON 60 se bude konat v sobotu 7. září 2024 a sledovat jej můžete například zdarma na Tipsport TV. O dalších možnostech se dozvíte v článku.

2️⃣ Jak dnes sledovat Oktagon 60 Oberhausen zdarma?

Další turnaj organizace Oktagon MMA můžete sledovat na TV Tipsport. Stačí se jen zaregistrovat. Stávající zákazníci musí jen v posledních sedmi dnech před turnajem vsadit tiket v hodnotě 30 Kč.

3️⃣ V kolik hodin dnes sledovat Oktagon 60 v Oberhausenu?

Program začína záhajením v 18:00 h a následovat bude free prelims zápas, který můžete sledovat zdarma na Youtube.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný

Ondřej Novotný vysvětluje, jak to bylo s jeho údajným zájmem o místo mezi investory Clash of the Stars

Usiloval promotér OKTAGONu o místo mezi investory Clash of the Stars?⭐ Ondřej Novotný prozradil, jak si rozhovor na toto téma pamatuje on.

Mach Muradov má vážný problém

Muradov má vážný problém! Podle Ministerstva vnitra představuje pro stát bezpečnostní riziko

Makhmud Muradov bude muset definitivně opustit Českou republiku. Uzbecký rodák neuspěl se svou žalobou u soudu. Čeho se podle všeho...

Bellator Champions Series 4

Bellator Champions Series 4: Nurmagomedov vs. Shabliy: karta, přenos online, kurzy

7. září v kalifornském San Diegu proběhne již čtvrtá událost Bellatoru s podtitulem Champions Series.🏆 Jak vypadá fight card a kde akci...