Kocián, Baba Jaga, Grznár, Benda a další to dnes rozbalí na Clash of the Stars 8 v Ostravě

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 1 000 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

V Ostravě to dnes bude pořádně vřít. Turnaj Clash of the Stars 8 startuje v Ostravar Aréně od 18:30 a na kartě se představí celá řada známých tváří i nováčků. Jak si na Clash 8 vsadit, a kde sledovat online live stream vám poradíme v tomto článku. Využijte bonus na Clash 1300 Kč u Fortuny pro nové hráče.

KDE VSADIT CLASH OF THE STARS
JAK SLEDOVAT CLASH 8 ŽIVĚ

Martin Kocián bude zápasit na Clash of the Stars 8 Foto: Clash of the Stars

Kurzy Clash of the Stars 8 Ostrava 22. 6. 2024

Věděli jste, že si na všechny zápasy turnaje Clash of the Stars 8 můžete vsadit online? Fortuna zařadila do své nabídky kurzy na očekávaný turnaj v Ostravě a k dispozici jsou také speciální sázky. Za jednoduchou online registraci a splnění podmínek pro první vklad si můžete přijít na exkluzivní bonus pro nové hráče 1300 Kč! Vsaďte si na Clash s bonusem za registraci u Fortuny ZDE

Kdo se tentokrát postará o největší trapas, a kdo naopak splní roli favorita? Sázení na Clash of the Stars je u fanoušků velmi oblíbené, protože se u některých soubojů dá vychytat velice atraktivní kurz.

Kurzy Clash of the Stars 8 u Fortuny

Martin Kocián Clash of the Stars 8: Na co si vsadit?

Jednou z nejvýraznějších postav ostravského turnaje Clash 8 je bezesporu svérázný zpěvák Martin Kocián. Někdejší idol dívčích srdcí a člen kultovní skupiny Lunetic zažije dnes v Ostravě velkou premiéru pod organizací Clash of the Stars. Nečeká ho ale vůbec nic jednoduchého.

Jeho auru hodlá očarovat Pavel Mesíček, alias Pomalu Snejksi, který má v Clashi prozatím na kontě 2 výhry a 1 porážku. Bookmakeři Fortuny i sázkaři aktuálně více věří právě Kociánovi, jehož forma i doprovodná show během tiskovek měla lepší parametry než v případě tradičně rozvášněného Snejkse.

Kdy bude Kocián v Clash of the Stars 8 dnes?

O tom, že má v duelu Kocián vs. Snejks podle papírových předpokladů navrch právě pěvecká hvězda 90. let svědčí i fakt, že v minulosti Kocián koketoval s boxem. Životospráva a bujarý život ale není silnou stránkou ani jednoho z nich, takže se v kleci může stát prakticky cokoliv.

  • Martin Kocián se utká se Snejksem dnes okolo 21:30.

Zajímavě se v tomto zápase jeví sázka na to, že se duel překlene do druhého kola. Oba jsou totiž připraven nechat na bojiště vše, a tak bychom se možná mohli dočkat delšího zápasu.

Kurzy Clash of the Stars Ostrava má také Betano a Tipsport

Pojďme se nyní podívat, kde všude se dá vsadit na Clash of the Stars 8. Pro všechny nadšené sázkaře, kteří již mají účet u Fortuny, a přesto si chtějí vsadit na dnešní zápasy Clash 8 s bonusem za registraci, máme dobrou zprávu. Kurzy na zápasy ostravského turnaje vypsalo také Betano, kde si za registraci aktuálně přijdete na rovných 1000 Kč (= 500 Kč za registraci + 500 Kč "Sázka zdarma"). Vsaďte si na Clash 8 s bonusem 1000 Kč za registraci.

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Pozadu nezůstává ani Tipsport, kde si v menu stačí rozkliknout bojové sporty a následně Clash of the Stars. Tady je výhodou, že po rozkliknutí konkrétního zápasu vidíte nejen aktuálně vypsané sázky, ale také rozložení vkladů na hlavní příležitosti. Sázková kancelář Tipsport aktuálně nabízí pro nové hráče registrační bonus 500 Kč zdarma. Klikněte ZDE a sázejte na Clash of the Stars 8 s bonusem 500 Kč za registraci.

Vsaďte si na Clash 8 s bonusem za registraci u Tipsportu Foto: Tipsport

Clash of the Stars PPV dnes (live stream clash of the stars tv) – Clash 8 kde sledovat livestream?

V otázce kde sledovat Clash 8 livestream se ani pro tentokrát nic nemění. Online stream najdete na adrese clashofthestars.tv, kde si musíte zakoupit PPV a následně pro spuštění živého přenosu zadat přístupový unikátní kód.

Tento proces doporučujeme provést s dostatečným časovým předstihem, kvůli očekávanému náporu uživatelů. Pro plynulé přehrání přímého přenosu se neobejdete bez stabilního internetového připojení. Dodejme také, že Clash dnes můžete na zmíněné adrese sledovat online jak na mobilu, tak na PC.

Clash stream zdarma dnes najdete pouze pro úvodní dva zápasy fight card Clash 8 (tzv. YouTube free prelims), ve kterých se utká HuHu vs. Jan Rybka a Nathan vs. Charizan. Pro sledování kompletní karty online si musíte následně koupit pay per view. Cena PPV Clash of the Stars je dnes stanovena na 289 Kč. Více o živém přenosu se dočtete také zde.

Ticketportal Clash of the Stars 8 vstupenky + kdy začíná Clash 8 v Ostravě?

Pokud ještě na poslední chvíli uvažujete o účasti na dnešním galavečeru v Ostravě, následující informace vás příliš nepotěší. Clash of the Stars 8 lístky na ticketportalu již neseženete. Vstupenky zmizely do pár hodin po spuštění oficiálního prodeje, který se spustil během lednového Clashe 7.

Organizace sice uvolnila několik set vstupenek ještě v tomto týdnu, sehnat lístek v sobotu oficiální cestou bude ale velmi pravděpodobně nemožné. Zároveň si dejte pozor na různé překupníky a podvodníky, pakliže byste chtěli vstupenku na poslední chvíli přeci jen získat.

Turnaj Clash 8 nabídne v sobotu bohatý program. Kromě samotných zápasů se mohou fanoušci těšit od 18:30 také na předturnajové studio a celou řadu rozhovorů. Samotná karta Clash 8 startuje v 19:00. Odhadovaný konec akce bude okolo 23:30.

Clash of the Stars karta (Ostrava)

Zraněného Davida Čonku nahradí v souboji s Markem Valáškem Žralok Patrik.

Karta Clash of the Stars 8 Foto: Clash of the Stars

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Kdy a kde se koná Clash of the Stars 8?

Clash of the Stars 8 je na programu v sobotu 22. června od 18:30 v Ostravě. Na zápasy můžete sázet u několika sázkových kanceláří. Podrobnosti najdete ZDE

2️⃣ Kde sledovat Clash of the stars 8 free stream?

Clash of the Stars PPV je jedinou možností, jak zápasy v Ostravě sledovat online na internetu. Bližší informace se dozvíte uvnitř článku.

3️⃣ Jsou dnes na Clash of the Stars kurzy?

Ano, na Clash 8 vsadit můžete u českých sázkových kanceláří. Podívejte se, jaké čekají pro nové hráče registrační bonusy

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Průběh zápasu Clash of the Stars

Kde sledovat Clash of the Stars online živě? Livestream a cena PPV

Online live stream Clash of the Stars ▶️ vyhledává před každým turnajem obrovské množství fanoušků. V tomto článku se dozvíte zásadní...

Jaroslav Kotlár je jednou z nejznámnějších postav Clash of the Stars

Organizace Clash of the Stars - aktuální info a program turnajů

Clash of the Stars stále více nabírá na popularitě ✔️. Veškeré informace i pikantní zajímavosti ze zákulisí organizace ⚡ se dočtete v tomto...

Martin Kocián vs. Snejks

Clash of the Stars 8: Martin Kocián vs. Snejks – info, kurzy a sázkový tip

V rámci osmého turnaje Clash of the Stars se poprvé představí Martin Kocián, jenž se utká se zkušeným Snejksem.🐍Kdo z nich má větší šance...