Clash of the Stars 8 Ostrava: Benda vs. Blažek – sázkové kurzy, tip a online stream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář MerkurXtip

50 free spinů zdarma + 200 Kč ke vkladu

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Na turnaji Clash of the Stars se představí zápasnická stálice Karlos Benda, který se v kleci utká s Tiktokerem Radkem Blažkem. Více o zápase a kurzech se dozvíte v článku.

Karlos vs Blazek v Clash of the Stars 8- zapas, tip a kurz Foto: Clash of the Stars

Clash of the Stars 8: datum, místo, kde a kdy budou zápasy

Organizace Clash of the Stars přichází v pořadí s osmým galavečerem, který bude nabitý MMA zápasy influencerů a jiných hvězdiček. Zápasy můžete sledovat už tuto sobotu 22. června 2024 od 18:00 h.

sipkaVsaďte si na zápasy Clash of the Stars 8

Sázková kancelář Fortuna jakožto hlavní partner organizace vypsala kurzy na všechny zápasy, které se v Ostravar Aréně uskuteční. Pro nové hráče je připraven pěkný bonus za registraci a splnění jednoduchých podmínek prvního vkladu.

Clash of the Stars 8

V hlavním zápase uvidíte kulturistu Filipa Grznára a Tomáše “Dynamo” Križana, nebude chybět profesionální zápasník MMA Vašek Mikulášek, který se popere s bývalým účastníkem Love Islandu, Sandrem Jandejskem. Novou hvězdičkou organizace COTS je zpěvák skupiny Lunetic, Martin Kocián, který se popere s Pavlem Měsíčkem alias “Snejksem”.

Na kartě Clash of the Stars 8 uvidíte taky kontroverzního influencera Marka "Datla" Valáška. V jediném ženském zápase se představí bývalá účastnice reality show Survivor, Hana Gelnarová, která bude bojovat proti Michaele Dostálové. Těšit se můžete na večer plný zábavy i bizarních zápasů.

Karlos Benda vs Radek "Taxi kar" Blažek - informace o zápase, kurzy a tip

Karlos Benda patří mezi popřední zápasníky organizace Clash of the Stars a chybět nebude ani na osmém turnaji v Ostravě. Za sebou má už několik úspěšných zápasů a s hrdostí říká, že měl nabídky i od jiných MMA organizací včetně KSW, avšak jeho srdce bije i nadále pro Clash.

Benda pracuje jako osobní trenér a už patnáct let se věnuje kulturistice, ve které získal i mnoho ocenění. V Clash of the Stars debutoval na druhém galavečeru s několikanásobným mistrem světa v kickboxu, Filipem Roubíčkem, který Karlose porazil na body. Jedenatřicetiletý kulturista se pak objevil v dalších zápasech s Jaroslavem Kotlárem a Diegem Kotlárem, které přesvědčivě dotáhl do vítězného konce.

Svůj poslední zápas měl v říjnu 2023 na turnaji Clash of the Stars 6, kdy se postavil rovnou proti třem soupeřům Danu Maďarovi, Dolari Plzňakovi a Ladislavu Tišerovi. Benda a všechny tři soupeře porazil v prvním kole.

Na dalším turnaji Clash of the Stars 8 se Karlos utká v kleci s Tiktokerem Radkem “Taxi Kár” Blažkem. Původně měl Benda čelit Tomášovi Atomovi, ten ale ze zápasu odstoupil a organizace našla jako náhradu Tiktokera “Taxi kara”.

Pro Tiktokera to bude první zápas v Clashi, ve kterém je odhodlaný zastavit Bendu, který se veze na vítězné vlně. Kromě vítěze zápasu můžete tipovat také počet kol a způsob ukončení.

TIP: Karlos Benda zvítězí v kurzu 1,01 sipka Vsaďte si na Fortuně ZDE

KURZY FORTUNA
Karlos Benda Radek Blažek
1,01 9,19

Kurzy aktuální k 17. 6. 2024 (18:00)

Vstupenky na Clash of the Stars 8 a kde sledovat livestream?

Vstupenky na osmý galavečer jsou již vyprodané, ale MMA zápasy influencerů a dalších hvězd můžete sledovat prostřednictvím livestreamu. Sázkové kanceláře nemají v nabídce live stream z turnaje Clash of the Stars 8, avšak živý přenos můžete sledovat prostřednictvím oficiálního PPV přenosu, o kterém se dozvíte víc v tomto článku.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA – získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vsaďte si na Clash 8 s bonusem za registraci

Sázky na CLASH 8: Využijte navýšený bonus 1300 Kč u Fortuny pro nové hráče

U sázkové kanceláře Fortuna momentálně probíhá skvělá promo akce 🎁 pro všechny nově zaregistrované sázkaře. Více se dočtete v tomto článku.

Martin Kocián vs. Snejks

Clash of the Stars 8: Martin Kocián vs. Snejks – info, kurzy a sázkový tip

V rámci osmého turnaje Clash of the Stars se poprvé představí Martin Kocián, jenž se utká se zkušeným Snejksem.🐍Kdo z nich má větší šance...

Jakub Jíra

Jakub Speaker Jíra – životopis moderátora Clash of the Stars, producenta, manažera

Většina lidí ho zná jako moderátora organizace bizarních zápasů Clash of the Stars.🔥👇 Kdo je Jakub Jíra a jak se vyvíjela jeho kariéra před...