Clash of the Stars 8: Mikulášek vs. Jandejsek – kurz, tip a livestream online

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Organizace Clash of the Stars přichází se svým osmým turnajem v pořadí, na kterém nebude chybět jediný profesionální MMA zápasník organizace, Vašek Mikulášek. Baba Jaga se v kleci popere s bývalým účastníkem Love Islandu, Sandrem Jandejskem.

Clash of the Stars 8 - Mikulasek vs Jandejsek Foto: Clash of the Stars

Clash of the Stars 8: datum, místo, kde a kdy budou zápasy

Clash of the Stars míří poprvé do Ostravy, a to už tuhle sobotu 22. června 2024. Zápasy můžete sledovat z pohodlí domova od 18:00 h. Přehlídka bizarních MMA zápasů slibuje skvělou zábavu a nevídanou podívanou.

sipkaVsaďte si na zápasy Clash of the Stars 8 u Fortuny a získejte bonus!

Sázková kancelář Fortuna je hlavním partnerem organizace Clash of the Stars a nabízí pro nově registrované bonus až 1300 Kč, který můžete vsadit na MMA zápasy osmého turnaje COTS nebo využít na jiné sázky.

Clash of the Stars 8

Zápas Mikulášek vs Jandejsek na turnaji Clash of the Stars 8: kurzy a tip

Na turnaji Clash of the Stars 8 uvidíte zápas podle speciálně upravených pravidel 1. kolo box, 2. kolo K-1 a 3. kolo MMA, ve kterém se utká profesionální MMA zápasník Vašek Mikulášek a bývalý účastník reality show a boxer Alessandro Jandejsek.

Mikulášek zápasil do minulého roku v organizaci Oktagon MMA, avšak na turnaji Oktagon 47 v Bratislavě napadl rozhodčího Jakuba Müllera, a po tomhle incidentu s ním Oktagon ukončil spolupráci. Mikulášek si během staredownů i tiskovek nikdy nebral servítky a jeho chování bylo mnohdy považováno za kontroverzní až nesportovní.

Rodák z Ostravy má na svém kontě výhry nad zápasníky jako jsou Ondřej Raška nebo Matyas Viszlay. Mikuláškova bilance profesionálních MMA zápasů je 9 výher a 13 proher. Během své profesionální kariéry si střihl zápas i s Karlosem Vémolou.

Baba Jaga dlouho nezahálel a v lednu 2024 se představil ve svém prvním zápase organizace Clash of the Stars, ve které si změřil síly s kulturistou Patrikem “Žralokem Hublerem. “Baba Jaga” zdolal svého soupeře ve 3. kole na TKO.

V zápase podle speciálních pravidel uvidíte taky Sandra Jandejska, který má na svém kontě 13 profesionálních boxerských fightů, z toho 8 výher a 5 proher. V ringu se potkal na turnaji organizace The Ring s Vasilem Ducárem, který Jendejska ukončil ve druhém kole na KO.

TIP: Václav Mikulášek zvítězí v kurzu 1,05 sipka Vsaďte si na Fortuně ZDE

KURZY FORTUNA
Václav Mikulášek Alessandro Jandejsek
1,05 8,14

Kurzy aktuální k 17. 6. 2024 (23:00)

Mikulášek je profesionální MMA zápasník, který je stále v tréninkové přípravě, nebojí se tvrdých výměn v postoji a v zápase s Jandejskem by měl zúročit své bohaté zkušenosti z klece. Podle kurzu je taky absolutním favoritem, který by si měl se svým soupeřem poradit bez problémů. Vsadit si můžete jak na výherce, tak i na konkrétní způsob ukončení a kolo, ve kterém daný zápasník zvítězí.

Kde sledovat Clash of the Stars 8 online? Oficiální PPV a cena

Zápasy osmého turnaje Clash of the Stars můžete sledovat výhradně prostřednictvím oficiálního PPV (pay-per-view) přenosu, který vás vyjde v předprodeji na 249 Kč. Více informací o přenosu najdete v tomto článku.

Sázkové kanceláře nemají ve své nabídce livestream MMA zápasů Clash of the Stars 8. Vsadit si ale můžete na svého favorita u Fortuny, která má pro nové zákazníky bonus až 1 300 Kč.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA – získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

B4THECLASH Snejks, Martin Kocián, Tomáš Le Sy

Tomáš Le Sy přiznává své pocity z B4 s Kociánem a Snejksem. Místy mi to nepřišlo ani vtipné, připouští

B4THECLASH s Martinem Kociánem a Snejksem vyvolal spoustu vášnivých reakcí.⚡Že to možná přece jen bylo trochu moc, připustil i promotér...

Vsaďte si na Clash 8 s bonusem za registraci

Sázky na CLASH 8: Využijte navýšený bonus 1300 Kč u Fortuny pro nové hráče

U sázkové kanceláře Fortuna momentálně probíhá skvělá promo akce 🎁 pro všechny nově zaregistrované sázkaře. Více se dočtete v tomto článku.

Karlos vs Blazek v Clash of the Stars 8- zapas, tip a kurz

Clash of the Stars 8 Ostrava: Benda vs. Blažek – sázkové kurzy, tip a online stream

Na turnaji Clash of the Stars 8️⃣ se představí zápasnická stálice Karlos Benda, který se v kleci utká s Tiktokerem Radkem Blažkem. Více o...