VIDEO: Nate Diaz na tiskovce ztratil nervy a vyhrožoval influencerovi. Co Diaze tak rozčílilo?

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Už brzy se Nate Diaz utká v boxerském zápasu s Jorgem Masvidalem, který nebude jistě nic jednoduchého. Náročná už ale byla i tisková konference, kde se Diaz drsně pustil do jednoho z tázajících.

Nate Diaz Foto: Kaelin Mendez / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP / Profimedia

Nate Diaz ztratil nervy

Včera se odehrála tisková konference k boxerskému zápasu Natea Diaze a Jorgeho Masvidala. Byť by mělo jít o pouhou formalitu před soubojem, pro Natea Diaze to bylo náročnější než jindy. Nakonec se neudržel a pustil se do jednoho z tázajících. Vsaďte si na box a získejte registrační bonus zdarma.

Zaregistruj se online a vsaď si u SYNOT TIP

Mezi novináři seděl také influencer N3on, který se rozhodl známého bojovníka vytrolit. „Až tě knockoutuje, půjdeš do důchodu?“ zeptal se známý streamer. Svou otázkou ale jako by zaťal do živého a odpověď na sebe nenechala dlouho čekat.

Takovou reakci však zřejmě nečekal ani samotný N3on, který poté z akce odcházel se sklopenou hlavou. Nate Diaz tázajícímu věnoval nespočet sprostých nadávek, a dokonce mu vyhrožoval, že ho nakope do hlavy.

Tím to ale pro N3ona bohužel neskončilo. Influencer byl nakonec z tiskové konference vykázaný. O tom, že svého konání vzápětí litoval, svědčí slova, která při odchodu z místa konání akce neustále opakoval: „Prosím, promiňte!“. Streamer se poté na sociálních sítích vyjádřil, že ho cestou ven málem napadli členové Diazova týmu.

Nate Diaz se zřejmě už během tiskovky rozehříval na desetikolový boxerský zápas, na který dojde už v sobotu 6. června. Kde zápas sledovat se dozvíte zde: Box: Nate Diaz vs. Jorge Masvidal 2 – datum, místo, kurzy, livestream

Nate Diaz už jednou Jorgemu Masvidalovi podlehl, když se v rámci turnaje UFC 244 poprali pod pravidly MMA o pás BMF (Baddest Motherfucker). Diaz tehdy prohrál TKO ve třetím kole. Uvidíme tedy, zda se bude historie opakovat, nebo to po tomhle duelu bude 1-1.

Na slovní přestřelku streamera N3ona a Natea Diaze se podívejte zde:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři SYNOT TIP

SYNOT TIP – získej skvělé bonusy

Zaregistruj se online u SYNOT TIPu a získej zdarma 500,-, bonus až 10 000 Kč ke vkladu a "sázku bez rizika" 500 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u SYNOT TIP

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Diaz vs. Masvidal 1

Box: Nate Diaz vs. Jorge Masvidal 2 – datum, místo, kurzy, livestream

Před pěti lety se utkali o pás BMF a tenhle víkend je čeká odveta. Nate Diaz a Jorge Masvidal svedou boxerskou bitvu.👊 Veškeré info najdete...

Jiří Procházka (UFC 303)

Jiří Procházka analyzuje svoje chyby v odvetě s Pereirou. „Nechal jsem ho ten zápas vést,“ říká BJP

Jiří Procházka si bohužel z odvety s Alexem Pereirou odnesl druhou porážku.⚡ Co se nepovedlo a jak moc výsledek duelu ovlivnilo video z...

BetX nabízí štědré bonusy

Sázení na MMA a box u BetX online: Bonus na start, registrace, kurzy, kontakt a recenze

Tuzemský trh online sázkových kanceláří se rozrostl o dalšího hráče – společnost BetX.✅ Všechny důležité informace jsme pro vás shrnuli v...