Promotér Tomáš Le Sy tipuje průběh titulové bitvy Grznár vs. Dynamo. Jeho odhad vás možná překvapí

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář MerkurXtip

50 free spinů zdarma + 200 Kč ke vkladu

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Clash of the Stars 8 vyvrcholí titulovým zápasem o pás střední váhy mezi Filipem Grznárem a Tomášem Križanem. Jaký průběh hlavní události očekává promotér Clash of the Stars Tomáš Le Sy?

Filip Grznár vs. Tomáš Križan Foto: Clash of the Stars

Tomáš Le Sy: Bude to hodně vyrovnané

Turnaj Clash of the Stars 8 je už za rohem a fanoušci se chystají zbořit ostravskou arénu. Karta akce nabízí spoustu zajímavých duelů a nakonec vyvrcholí titulovou bitvou, která určí krále střední divize Clashe. O pás se utkají Filip Grznár, šampion polotěžké váhy organizace, a současný držitel titulu střední váhy Tomáš „Dynamo“ Križan. Vsaďte si na svého favorita a získejte registrační bonus zdarma.

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Sázkové kanceláře v tomto duelu favorizují Dynama, Filip Grznár má však za sebou řadu zápasů, a jak ukázal v souboji o pás polotěžké váhy, pořád na to má. Jak průběh zápasu tipuje promotér organizace Tomáš Linh Le Sy?

„Já ty kurzy čekal naopak, že bude favoritem Filip. Vidím to hodně vyrovnaně, protože každý má své zbraně, každý má něco, čím může toho soupeře porazit a zaskočit, ale když už bych si měl tipovat, tak bych si tipnul, že by měl být favoritem Filip kvůli té své vyzápasenosti, kvůli té své tvrdosti a těm zkušenostem, které nabral,“ řekl Tomáš Linh Le Sy v podcastu sázkové kanceláře Fortuna.

„Na druhou stranu je ale pravda, že Tomáš je talentovaný bojovník. Tím, že je youtuber, tak lidi možná nevědí, kolik má natrénováno, ale ten box má fakt na vysoké úrovni, plus v Bratislavě na Slovensku chodí trénovat MMA, wrestling umí, umí pracovat s těmi bedry a odmítat takedowny,“ zhodnotil Le Sy Grznárova soupeře.

Fortuna Clash 8

„Myslím si, že by to mohl být delší zápas, jestli na body nebo nějaké druhé, třetí kolo ukončení, to je otázka, ale na druhou stranu, když už ukončení, tak spíš v prvním kole a potom možná na ty body, protože dá se čekat nějaký wrestling, Filip s ním bude chtít jít na zem,“ zamýšlel se nad průběhem zápasu promotér.

„Otázka je, jak se to bude dařit Tomášovi odmítat a případně vstávat, to tě zase zataví, napumpují se ti ruce a pak už ten úder není takový, není tam takový švih a rychlost, takže bude se snižovat šance na KO ze strany Tomáše. Ale i Filipa, protože i ten útočný wrestling ti ty ruce zataví, takže klidně by to mohl být zápas na tři kola,“ vyhodnotil Tomáš Le Sy.

„Tak uvidíme, jak to bude vypadat, opravdu skvělý hlavní zápas, dva šampioni, taky se na to moc těším a netroufám si tipovat vítěze,“ dodal promotér. Jak moc se jeho predikce blíží pravdě, uvidíme už zítra během galavečera Clash of the Stars 8 v Ostravě.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA – získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Hanka Gelnarová vs. Míša Dostálová

Clash of the Stars 8: Hanka Gelnarová vs. Míša Dostálová – info, kurzy, analýza a tip

Na Clash of the ⭐ 8 se znovu představí mimo jiné Hanka Gelnarová, kterou čeká souboj v postoji s Míšou Dostálovou.💪 Koho favorizují sázkové...

Jakub Jíra a Tomáš Le Sy

Clash of the Stars 8 datum, účastníci, program, vstupenky, live stream a sázkové kurzy

Turnaj Clash of the Stars 8 se premiérově koná v Ostravě.☝ Podívejte se na sázkové kurzy, a kde sledovat zápasy Clash 8 živě online v...

Průběh zápasu Clash of the Stars

Kde sledovat Clash of the Stars online živě? Livestream a cena PPV

Online live stream Clash of the Stars ▶️ vyhledává před každým turnajem obrovské množství fanoušků. V tomto článku se dozvíte zásadní...