Debut Gelnarové i česko-slovenská bitva Martínek vs. Vojčák. Jak sledovat KSW 99 online?

Dnes je na programu turnaj KSW 99, na kterém se poprvé v profesionálním MMA představí influencerka Hanka Gelnarová. V hlavním zápase večera si to rozdají těžké váhy Štefan Vojčák a Michal Martínek. Sledujte zápasy živě v livestreamu na Tipsport TV.

Hanka Gelnarová dnes poprvé nastoupí v KSW Foto: KSW

KSW 99 dnes: Steczkowská vs. Gelnarová livestream zdarma na Tipsport TV

Česká influencerka a zápasnice Hanka Gelnarová dnes poprvé otestuje svoje dovednosti na profesionální MMA úrovni. Šampionka Clash of the Stars si svými výkony v této bizarní organizaci vysloužila pozvánku do KSW, kde ji na úvod prověří Dominika Steczkowská. Sledujte KSW 99 živě online ZDE.

Sledujte KSW 99 živě na Tipsport TV

Výživné menu pro dnešní večer obstará v pořadí 99. galavečer polské organizace KSW. Turnaj, který se měl původně konat v Ostravě, byl přesunut do polských Gliwic a karta je do velké míry postavené právě fighterech hájící české barvy.

KSW 99 vyústí tvrdou bitvou Michala Martínka se Štefanem Vojčákem. Ještě před nimi uvidíme v akci Matúše Juráčka, Vojtu Garbu, Vasila Ducara, Viktora Červinského a další. Zajímavé srovnání nabídne ženský duel mezi Hankou Gelnarovou a Dominikou Steczkowskou.

Gelnarovou mohou fanoušci pravidelně vídat v Clash of the Stars, kde se prezentovala dominantními výkony, a dokonce zde vybojovala pás šampionky. Zrcadlo její sportovní výkonnosti nastaví 22letá Steczkowská, která se MMA věnuje o mnoho déle a za sebou má už jeden zápas v KSW, ve kterém ovšem minulý rok prohrála na body. Tento duel je na programu okolo 20:00.

Všechny zápasy KSW 99 můžete sledovat v live streamu na Tipsport TV ať už na mobilním telefonu, tabletu nebo PC. Všichni noví sázkaři obdrží za jednoduchou online registraci bonus 300 Kč.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

KSW 99 živý přenos, TV a PPV cena, Gelnarová na Nova Sport nebude

Kromě livestreamu na Tipsport TV bude turnaj KSW 99 dostupný živě na placené stanici Nova Sport a VOYO. To ovšem neplatí pro zápas právě Hany Gelnarové. Nova tak reaguje na její nedávné hajlování ve videu a přímý přenos tohoto duelu neodvysílá. Její zápas tak můžete sledovat právě na Tipsport TV. Cena PPV na ksw.com je stanovena na necelých 250 Kč.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣ V kolik hodin zápasí Gelnarová na KSW 99?

Hana Gelnarová nastoupí poprvé do klece dnes okolo 20:00. Její zápas s Dominikou Steczkowskou můžete sledovat živě v livestreamu. Podrobnější info najdete v článku.

2️⃣ Kde turnaj KSW 99 sledovat živě online zdarma?

Na galavečeru KSW 99 jde do boje hned 8 českých bojovníků. Přímý přenos můžete sledovat online na internetu i v televizi. Více informací vám přinášíme v článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Zápasník Francis Ngannou na tiskové konferenci

Francis Ngannou dnes zabojuje o titul PFL. Podívejte se, kde sledovat zápas živě online

Bývalý šampion těžké váhy UFC Francis Ngannou se vrací do MMA klece.☝ Zápas můžete sledovat živě v livestreamu na Tipsport TV.