UFC 303: Andrei Arlovski vs. Martin Buday – analýza, kurzy a sázkový tip

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Na galavečeru UFC 303 uvidíte taky slovenského zápasníka Martina Budaye, na kterého čeká šestý zápas v organizaci UFC s bývalým šampionem těžké váhy Andreiem Arlovskim. Analýzu zápasu a tip najdete v článku.

Martin Buday vs Andrei Arlovski na turnaji UFC 303 Foto: Profimedia

Kdy a kde bude turnaj UFC 303?

Další turnaj UFC 303 poutá pozornost od první chvíle, dlouho očekávaný návrat Conora McGregora se ale nakonec nekoná. Do hlavního zápasu o titul šampiona polotěžké váhy nakonec nastoupil český zápasník Jiří Procházka, který se utká s Alexem Pereirou. Turnaj se bude konat v noci ze soboty 29. června na neděli 30. června 2024 od sobotní půlnoci. Vsaďte si na Budaye i Procházku s bonusem za registraci ZDE.

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

UFC 303: Martin Buday vs. Andrej Arlovski - analýza, kurzy, tip a výsledek

Slovenského zápasníka Martina Budaye čeká na turnaji UFC 303 důležitý zápas, který ho může významně posunou do TOP 15 v žebříčku těžké váhy organizace UFC. Buday odzápasil v UFC 5 zápasů, z toho má 4 výhry a jenom 1 prohru, kterou utržil ve svém posledním zápase. V prosinci 2023 byl Buday knokautován ve druhém kole bahrajnským soupeřem Shamilem Gazievem.

“Badys” umí své soupeře potrápit svými tvrdými pěstmi, a v postoji hodně vydrží. Bělorus Arlovski by mohl mít v souboji s Budayem navrch ve fyzické vytrvalosti. Bilance všech profi MMA zápasů Budaye je 13 výher a jenom 2 prohry.

BILANCE
MARTIN BUDAY ANDREI ARLOVSKI
13–2 34–23
7 KO/TKO,
2 submise,
4 body
17 KO/TKO,
3 submise
14 body
1 KO/TKO,
0 submise,
1 body
12 KO/TKO,
3 submise
8 body
32 let, 196 cm 45 let, 193 cm

Běloruský zápasník Andrei Arlovski je bývalým šampionem těžké váhy UFC a za sebou má skvělou kariéru. V profi zápasech má bilanci zápasů 34 výher a 23 proher. Zkušený běloruský pitbul ukončil 17 ze svých soupeřů na KO. Během své kariéry se v kleci utkal s Alistairem Overeemem, Francisem Ngannouem, Augusto Sakaiem, Jairzinho Rozenstruikem a dalšími.

Arlovski své poslední tři zápasy prohrál, v říjnu 2022 se utkal s Marcosem Rogeriem de Limou, který ho uškrtil v prvním kole. V lednu 2023 pak Bělorus prohrál na TKO s Don'Tale Mayesem ve druhém kole zápasu. Naposledy zápasil v lednu 2024 s Waldo Cortes-Acostou, se kterým prohrál na body.

TIP: Buday vyhraje, v kurzu 1,36 sipka Vsadit a sledovat u Fortuny ZDE

Sázková společnosti Fortuna má vypsané kurzy na všechny zápasy UFC 303, podat tiket můžete nejen na výsledek, ale i na způsob ukončení nebo kolo, ve kterém zápas skončí. Slovenský zápasník je papírovým favoritem podle aktuálního kurzu 1,36 sázkové společnosti Fortuna.

Buday je momentálně v nejlepší formě a v UFC má bilanci zápasů 4 výhry a jenom 1 prohru. Výhra nad Arlovskim by pro Slováka znamenala značný posun v žebříčku těžké váhy UFC a výhledově by mu přinesla i zajímavé soupeře. O 13 let starší Arlovski měl v roce 2023 jenom jeden zápas, vrchol své kariéry má již pravděpodobně za sebou a Martin Buday by ho mohl utáhnout na body nebo TKO.

KURZY FORTUNA: BUDAY vs. ARLOVSKI
Martin Buday Andrei Arlovski
1,36 2,91

Kdy a kde sledovat turnaj UFC 303 online zdarma? Sledujte zápasy na TV Tipsport

Tipsport přináší pro všechny své zákazníky možnost sledovat zdarma zápasy turnaje UFC 303 na TV Tipsport. Stačí vsadit v posledních 7 dnech tiket alespoň za 30 Kč a můžete sledovat livestream zdarma.

sipkaVsaďte si na zápas Buday vs. Arlovski a sledujte livestream zdarma na TV Tipsport!

UFC 303 Prochazka vs Pereira 2

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Alex Poatan Pereira

Alex Pereira: životopis, zápasy MMA (UFC) a statistiky bojovníka

Alex Pereira je šampionem polotěžké divize nejprestižnější organizace světa UFC.💎💪Vše o brazilském zápasníkovi a jeho kariéře se dozvíte v...

Český šampion polotěžké váhy UFC Jiří Procházka

Jiří BJP Procházka MMA zápasy, UFC, statistiky a životopis

Jiří BJP Procházka je prvním českým šampionem nejlepší světové organizace UFC ⭐. Podívejte se na jeho unikátní cestu bojovníka, pro kterého...

Jiří Procházka jde do boje o titul UFC

Vyzvedněte si bonus 500 Kč za registraci u Sazkabet a vsaďte si na zápas Jiřího Procházky

Odveta Procházka vs. Pereira na UFC 303 se nezadržitelně blíží. Přemýšlíte, jakou sázkou si zpestřit tuto očekávanou bitvu? 💎 Zkuste trefit...