Tipsport mobilní aplikace – stažení, vklad a výběr, sázky a live přenosy

Sázková kancelář Tipsport nabízí spoustu zábavy, která uživatelům neunikne ani na cestách. Aplikace Tipsport do mobilu je k dispozici vždycky a všude, a tak o nic nepřijdete.

Tipsport aplikace Foto: Tipsport

Tipsport.cz aplikace

Tipsport je jedna z největších sázkových kanceláří u nás a její obliba stále stoupá. A není divu, registrace je jednoduchá a nese s sebou bonusy a další výhody. Tipsport má také velmi přátelské uživatelské prostředí, které sázkovka dokázala přenést i do své mobilní aplikace.

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Jestliže jste zvyklí cokoli online řešit na svém mobilním telefonu, je pro vás aplikace v podstatě nutností. Ačkoli je mobilní verze stránek Tipsportu uzpůsobena na výbornou, ani zdaleka nedosahuje výhod a kvalit mobilní aplikace, která je zkrátka vychytaná. Kde ji lze stáhnout a co všechno v ní objevíte, se dozvíte v následujícím článku.

sipka Registrujte se ZDE a obejvujte výhody aplikace s námi

Mobilní aplikace Tipsport ke stažení (www.m.tipsport.cz aplikace download)

Způsobů, jak si stáhnout mobilní aplikaci, je více. Možnosti, jak získat aplikaci, najdete na oficálních stránkách www.tipsport.cz pod záložkou „Mobilní aplikace“. Varianty jsou následující:

  • kliknete na odkaz https://m.tipsport.cz/mobil (ten si také můžete rovnou zadat do vyhledávání)
  • využijete QR kódu, který vás přesměruje na odkaz, odkud aplikaci stáhnete
  • vyplníte své telefonní číslo na stránkách www.tipsport.cz a Tipsport vám pošle odkaz prostřednictvím SMS

Tipsport aplikace do mobilu – aplikace Tipsport pro Android i iOS

Jestliže jste vlastníky androidu, jste zcela v suchu i v případě, že využíváte straší verze systému. Aplikaci najdete tradičně v Google Play obchodu, kde ji stáhnete jako každou jinou aplikaci. Pokud jste uživatelem oblíbených Jablíček, aplikaci stáhnete v App Store.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Tipsportu

Tipsport aplikace platba (vklad a výběr)

V aplikaci máte svůj uživatelský účet, přes který můžete pohodlně vkládat i vybírat peníze. Jakmile kliknete na ikonku svého profilu v pravém horním rohu, okamžitě se vám ukáže stav vašeho účtu a pod tím najdete dvě nepřehlédnutelná tlačítka „Vložit peníze“ a „Vybrat peníze“. Transakce oběma směry zabere sotva několik vteřin a peníze by se měly objevit jak na vašem hráčském účtu, tak na tom bankovním v podstatě ihned.

Aplikace Tipsport kurzy a live

Aplikace Tipsport dokáže všechno, na co jste zvyklí na klasických webových stránkách. Aplikace je ale zcela uzpůsobena tak, abyste všechno měli doslova při ruce. Hned po přihlášení do aplikace najdete základní nabídku:

  • KURZY
  • LIVE
  • VEGAS
  • KRYPTO
  • FANTASY
  • LOTERIE
  • KOMUNITA
  • MŮJ ÚČET

V prvním okénku s názvem „Kurzy“ objevíte veškeré vypsané kurzy na celou spoustu sportovních událostí. Okénko „Live“ vás zase odkáže na přímé přenosy utkání, pro jejichž přehrání je nutné vsadit v posledních sedmi dnech alespoň 30 Kč.

Své štěstí také můžete zkusit v sekci „Loterie“, kde lze snadno virtuálně stírat losy nebo tipovat výherní číselnou kombinaci.

Tipsport.cz Vegas, Fantasy, Krypto

Okénko „Vegas“ osloví ty, kdo mají rádi kasinové hry. Najdete tu například ruletu, nespočet karetních her, ale i sekci e-gaming. Zajímavá je také sekce „Fantasy“. Ta hráčům umožňuje sestavit si tým snů, který má zahrnovat tři útočníky, dva obránce a jednoho brankáře.

Vybírat můžete z řad reálných hráčů extraligy a NHL. Na tohle všechno máte k dispozici omezený virtuální rozpočet. Docela nedávno Tipsport spustil také „Krypto“, kde můžete dle libosti kupovat a prodávat kryptoměny.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣Jak stáhnout Tipsport mobilní aplikaci?

Mobilní aplikaci stáhnete buď na stránkách sázkové kanceláře Tipsport, nebo v Google Play či App Store. Všechny možnosti najdete v článku.

2️⃣Co dělat, když Tipsport aplikace nefunguje?

Jestliže vám nefunguje aplikace, ale webové stránky normálně běží, můžete využít live chatu na webu Tipsportu. V opačném případě můžete využít další kontakty: podpora@tipsport.cz, +420 311 633 118 (pouze od 8 do 22 hodin) nebo sociální sítě.

3️⃣Dá se stáhnout Tipsport aplikace pro Windows?

Na počítači lze sázet jen skrze webové stránky, aplikaci do svého počítače nestáhnete, jelikož je určena čistě pro mobilní zařízení.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vsaďte si u Tipsportu s bonusem 300 Kč

Tipsport akční kód zdarma: návod, jak získat bonus za registraci

Sázková kancelář Tipsport se u nás dlouhodobě těší velké oblibě ❤️. V tomto článku si ukážeme, jaké jsou u Tipsportu akční promo kódy, a...

Vsaďte si u Tipsportu s bonusem 300 Kč

Recenze Tipsport: kurzy a live sázky na OKTAGON MMA, UFC, KSW a bojové sporty s bonusem

Sázková kancelář Tipsport je jednou z nejlepších společností ✅, u kterých lze sázet na spoustu bojových sportů. Získejte bonus 300 Kč...

Tipsport Gamechanger Challenge

Tipujte zdarma výsledky v Tipsport Gamechanger Challenge: další kolo již tuto sobotu!

Sobotní turnaj Oktagon 59 v Bratislavě si můžete zpestřit tipovací soutěží, kterou si pro fanoušky připravila organizace Oktagon MMA ve...