Nety Tipsport: Jak bonusové nety získat a jak si za ně vsadit

S takzvanými nety se noví uživatelé Tipsportu seznámí hned po registraci. Právě založení účtu je první z možností, jak tyto bonusové body získat. O dalších způsobech či o tom, co si s nety počít dál, se dočtete v článku.

Jak získat nety?
Jak vsadit nety?
Jak proměnit nety v koruny?

Tipsport registrace Foto: Tipsport

Tipsport nety zdarma: Co to je?

Po založení účtu u sázkové kanceláře Tipsport získáte od společnosti registrační bonus, který můžete využít na první sázky. Bonus vám na vašem Tipsport účtu přistane ihned po registraci, a to ve formě takzvaných netů, které by se daly popsat jako bonusové či věrnostní body, kterými vás sázková kancelář za určitých podmínek, které najdete níže, odmění.

sipka Registrujte se u Tipsportu a získejte své první nety ihned

Nety fungují při sázení stejně jako peníze – jeden net odpovídá jedné koruně. Rozdíl je v tom, že nety jako takové si nelze z účtu vybrat, jelikož je třeba je proměnit v peníze prostřednictvím sázky.

Nety získáte nejen bezprostředně po registraci, ale také později jakožto bonusové body za vsazené tikety (bližší info níže). Pro tyto nety platí stejná pravidla jako pro ty, které získáte při založení účtu.

Tipsport nety jak vsadit

Tipsport nety můžete použít hned na vaši první sázku. Postup je stejný jako jakákoli jiná sázka. Vyberete si sázkařskou příležitost a pak už jen stačí před definitivním uzavřením sázky přepnout z korun na nety.

Postup krok za krokem najdete zde:

  1. Prvně se zaregistrujte u Tipsportu ZDE
  2. Vyberte si sázkařskou příležitost podle svých představ
  3. Klikněte na kulatou modrou ikonku „Kč“ (tím změníte koruny v nety)
  4. Zvolte výši vkladu (můžete vsadit všechny nety, které máte, nebo je sázet po částech)
  5. Klikněte na vsadit xxx net

Tipsport nety Foto: Tipsport

Tipsport nety na peníze

Jestliže jste získali od sázkové kanceláře nety a chtěli byste je proměnit na reálné peníze, je třeba, abyste si za věrnostní body vsadili. Vyhraná částka už se vám na účet připíše v korunách, které můžete použít na libovolnou sázku nebo vybrat.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Tipsportu

Bonusové nety ve věrnostním programu Tipsport

Jak již bylo řečeno, registračním bonusem to teprve začíná. U Tipsportu se vám každá sázka nejen počítá, ale i vyplatí. Věrnostní program Tipsport odměňuje každého, kdo si rád okoření sportovní utkání sázkou. Jedinou podmínkou je vsadit si s minimálním kurzem 1.50.

Každý desátý den, kdy si vsadíte, vám pak přinese zmíněné bonusové nety. Nemusí jít o deset dní v řadě, nýbrž o součet deseti dnů v jakémkoli časovém horizontu. Počet získaných netů je závislý na výsledcích vašeho tiketu (konkrétní údaje najdete v přiložené tabulce níže).

Ten ale nemusí být nutně výherní. Tipsport vás navíc po připsání dvou takových bonusů – tedy po součtu dvaceti dnů sázení – odmění speciální prémií ve výši 30 % z dosud nastřádaných bonusů.

SÁZKA (SOUČET) ZÍSKANÉ NETY
200 Kč až 599 Kč ➡️ 1 NET
600 Kč až 999 Kč ➡️ 3 NETY
1 000 Kč až 1 399 Kč ➡️ 5 NETŮ
1 400 Kč až 1 999 Kč ➡️ 7 NETŮ
2 000 Kč až 3 999 Kč ➡️ 10 NETŮ
4 000 Kč až 9 999 Kč ➡️ 20 NETŮ
10 000 Kč až 19 999 Kč ➡️ 50 NETŮ
20 000 Kč až 39 999 Kč ➡️ 100 NETŮ
od 40 000 Kč ➡️ 200 NETŮ

Jak jinak získat Tipsport nety zdarma?

Vyjmenovali jsme si dva základní postupy, jak získat Tipsport věrnostní body a jak je možné je získávat pravidelně. Jsou ale i další varianty, jak k bonusovým netům přijít. Další nety vám (většinou zdarma) přinese:

  • přivedení kamaráda k Tipsportu: Každý váš kamarád, který při založení účtu použije váš speciální odkaz, dokončí registraci a vsadí si za reálné peníze, vám přinese celkem 500 netů. K tomu můžete využít dotazník, který po přihlášení najdete na stránkách Tipsportu. Stačí jen zadat kontakty přátel a Tipsport už vše další zařídí za vás. Vaši přátelé po dokončení tohoto procesu obdrží pozvánku k registraci.
  • psaní analýz pro sázkovou kancelář: Další možností je být aktivní a psát pro Tipsport analýzy utkání, které jsou součástí vašeho tiketu v hodnotě alespoň 30 korun. Podmínky získání netů tímto způsobem jsou už o něco složitější, a tak stojí za to si je prostudovat na stránkách Tipsportu. Pokud ale prostřednictvím své analýzy inspirujete k sázce alespoň deset lidí, může vaše odměna dosahovat až 250 netů.
  • účast v soutěžích a promo akcích: Skrze soutěže a promo akce Tipsportu můžete k netům přijít často zcela zdarma. K těmto akcím obvykle dochází během největších sportovních událostí, jako jsou fotbalové šampionáty či mistrovství světa v hokeji.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣Jak získat Tipsport nety?

První nety získáte dokončením registrace u Tipsportu. Další způsoby, jak získat nety, najdete v článku.

2️⃣Jak použít nety Tipsport?

Tipsport nety můžete použít na libovolnou sázku. Výhra vám pak na vašem účtu Tipsport přistane v korunách.

3️⃣Jak proměnit Tipsport nety v peníze?

Abyste nety proměnily na peníze, je třeba je využít na sázku, případnou výhru už dostanete v korunách. Podrobnosti se dozvíte v článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tipsport registrace

Tipsport kontrola tiketu 2024 – jak zkontrolovat tiket na tipsport.cz online a zdarma

Každý sázející chce snadno a jednoduše zjistit, zda se mu zadařilo.✅ Nejen na to myslela sázková kancelář Tipsport, kde proces zabere pár...

Sledujte MMA na Tipsport TV

Jak sledovat na TV Tipsport live stream z MMA? Podívejte se na jednoduchý návod

Na Tipsport TV můžete pravidelně sledovat MMA zápasy živě v online live streamu.💙 Jak si pustit přímý přenos online vám poradíme v tomto...

Vsaďte si u Tipsportu s bonusem 300 Kč

Tipsport akční kód zdarma: návod, jak získat bonus za registraci

Sázková kancelář Tipsport se u nás dlouhodobě těší velké oblibě ❤️. V tomto článku si ukážeme, jaké jsou u Tipsportu akční promo kódy, a...