Kingsbet promo kód: online sázení s registračním bonusem Free bet a dalšími výhodami

Sázková kancelář Kingsbet nabízí celou řadu výhod jak pro stávající uživatele, tak pro nové sázkaře. Možností je nespočet. Podívejte se s námi, jak získat registrační bonus, jakých bonusů můžete využít a zda je třeba promo kódů.

Kingsbet Foto: Kingsbet

Kingsbet.cz vstupní bonus bez vkladu

Kingsbet.cz je online sázková kancelář, se kterou si užijete spoustu zábavy. Na odměny v podobě různých bonusů si tu můžou přijít noví uživatelé, ale také stávající sázkaři, kteří si na své přijdou pomocí pravidelných či jednorázových akcí.

sipka Založ si hráčské konto hned a získej registrační bonus Kingsbet

Jestliže jste Kingsbet teprve objevili a chystáte se na registraci, můžete se těšit na registrační bonus Free bet (sázka zdarma). Ten je ale podmíněný prvním vkladem během třiceti dnů od založení účtu.

Zaregistruj se a vsaď si online u Kingsbet

Registrační bonus bez vkladu u Kingsbet tedy zatím nezískáte, avšak po splnění pár podmínek obdržíte na své hráčské konto bonus v hodnotě 500 Kč. Tyto peníze slouží k prvním sázkám a nelze je vybrat, aniž byste si za ně vsadili či zahráli.

Podmínky využití bonusu Free bet:

  • Vložte na konto min. částku 500 Kč (obratem získáte Free bet bonus v hodnotě 500 Kč)
  • Na tiketu je třeba mít min. 2 příležitosti a min. celkový kurz 2,00
  • Vklad je nutné provést do 30 dní od registrace
  • Bonus (Free bet) je třeba využít do 3 dnů od jeho připsání
  • Bonus nelze využít částečně a není možné jej vybrat bez „protočení“

» Vše, co potřebujete vědět o Kingsbet, najdete ZDE

Kingsbet další bonusy za registraci

Jestliže vás bonus za registraci zase tolik neláká, můžete si zvolit jinou z nabízených výhod. Vybrat si můžete alternativu v podobě free spinů do online kasina Kingsbet nebo 500 Kč na hraní v Live kasinu.

Kingsbet bonus za registraci

Kingsbet promo code (promo kód 2024)

Jestliže jste v kurzovém sázení zběhlí, možná jste zvyklí sledovat takzvané promo kódy, které jsou cestou k bonusům a dalším výhodám. U Kingsbet jsou ale všechny bonusy dostupné i bez promo kódů, a tak si můžete ušetřit práci.

Zaregistruj se a vsaď si online u Kingsbet

kingsbet promo kod bez vkladu

Při zakládání účtu sice na políčko k vyplnění promo kódu narazíte, i kdybyste jej ale vypsali, výsledek bude stejný. Registrační bonus vztahující se k prvnímu vkladu alespoň zatím získáte jednoduše i bez promo kódu.

Kingsbet pravidelné bonusy a Kingsbet 24 live score

V Kingsbet nedbají jen o to, aby přilákali nové hráče, ale také jim záleží na tom, aby byli spokojení ti stávající, a proto registračním bonusem odměny u Kingsbet nekončí. Sázkovka nabízí pravidelné bonusy a další výhody, které vám zpříjemní či přinejmenším usnadní online sázení.

Veškeré novinky, které by vám neměly uniknout, najdete pod záložkami Promo a Výzvy. Jsou ale vychytávky, kterých si můžete u Kingsbet užívat pravidelně. Můžete využít například funkce Live Betbuilder, která je jistě zkušeným sázkařům dobře známá. Téhle možnosti sestavit si tiket z různých příležitostí v jednom zápase lze u Kingsbet využít i live.

»O dalších vychytávkách na Kingsbet se dozvíte ZDE

Další speciální a exkluzivní vychytávkou je servis sázkařům Kingsbet 24 live score. Tady můžete sledovat veškeré výsledky v reálném čase. Pohodlně a snadno tu najdete výsledky zápasů z vašeho tiketu a můžete si tu na míru vytvořit portfolio oblíbených lig, soutěží či zápasů, které vás zajímají.

Hodnocení bonusů a výhod Kingsbet: 9.4/10

  • Bonusy: Po vkladu získáte registrační bonus, resp. sázku zdarma v hodnotě 500 Kč.
  • Vychytávky Kingsbet: Sázkovka Kingsbet nabízí speciální službu Kingsbet 24 live score.

Využij vstupní bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Kingsbet

Kingsbet - založ si účet a vsaď si online

Zaregistruj se a získej vstupní bonus u sázkové kanceláře Kingsbet.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Kingsbet

1️⃣ Získám Kingsbet bonusy i na mobilu?

Ano, v mobilní aplikaci lze všechno co ve svém počítači, tedy i získat bonusy. Více o bonusech Kingsbet najdete v článku.

2️⃣ Kolik je registrační bonus u Kingsbet?

Registrační bonus (Free bet) u Kingsbet je v hodnotě 500 Kč, je ale nutné učinit vklad. Veškeré podmínky získání bonusu najdete ZDE.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Kingsbet má širokou nabídku kurzů

Kingsbet recenze – registrace, bonus, výhody a kurzy na bojové sporty

Online casino a sázková kancelář Kingsbet 🎁 představuje svěží vítr mezi poskytovateli hazardní zábavy v České republice. Jaké výhody na...

Aplikace Chance

Chance mobilní aplikace: stažení, instalace, přihlášení a sázky

Sázková kancelář Chance chce pro své klienty to nejlepší, a tak pro ně vyvinula vymazlenou mobilní aplikaci, která uživatelům maximálně...

Bavte se u Betana s bonusem za online registraci

Jak získat Betano free spiny dnes? Vyzkoušejte volné otočky zdarma každý den

Betano free spiny 🍒 můžete získat každý den hned několika způsoby. V tomto článku si ukážeme jednoduchý návod, jak je získat snadno během...