Betano nabízí speciální bonusy, které u jiné sázkovky nenajdete. Registrace a přihlášení jsou jednoduché

Sázková kancelář Betano uživatelům nenabízí jen běžné bonusy, na něž jsou sázející zvyklí, ale mnohem víc. Není přitom nic jednoduššího než se u sázkovky registrovat. Návod, jak vytvořit účet, přihlásit se a získat bonusy, najdete níže.

Betano registrace Foto: Betano

Registrační bonus a další bonusy bez vkladu

Sázková kancelář odmění každého nového uživatele už na samém začátku. Tomu, kdo má zájem o registraci, stačí jen založit si a ověřit účet, na němž mu posléze přistane částka 350 Kč, kterou lze využít na první sázky. Vsaďte si na bojové sporty a získejte registrační bonus.

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Betano ale nabízí mnohem víc než registrační bonus. Do 48 hodin po dokončení registrace a ověření účtu získáte další dva bonusy, na jejichž uplatnění máte celých sedm dní.

První z nich je bonus v podobě takzvané „sázky zdarma“. Za pár kliknutí získáte sázku zdarma v hodnotě 100 Kč, kterou můžete a nemusíte vsadit najednou – částku je možné si rozdělit do několika sázek. Jedinou podmínkou pro uplatnění tohoto bonusu je sázka s kurzem 1.50 a výš. Vedle toho získáte také 400 free spinů, neboli otočení zdarma v online casinu Betano.

Zajímavé jsou i bonusy s vkladem

Noví uživatelé mohou přijít ještě k jednomu zajímavému bonusu, pro ten je však již nutné učinit vklad. Odměnou vám ale bude 100% uvítací bonus k prvnímu vkladu (do částky 3000 Kč). Podmínkou tohoto bonusu je však nutnost ho takzvaně 10 x protočit, tedy vsadit na příležitosti s minimálním kurzem 1.8. Veškeré podmínky a podrobnosti k tomuto bonusu se dočtete zde.

Podobně funguje i bonus k prvnímu vkladu v hodnotě až 3000 Kč, ten je ale na rozdíl od předchozího případu nutné protočit jen jednou.

Tím ale nabídka sázkové kanceláře ani zdaleka nekončí. Betano během roku přináší spoustu dalších způsobů, jak získat bonus. Můžete využít například speciálních misí či svátečních kalendářů. Veškerou nabídku najdete přímo na stránkách Betano.

sipka To všechno je možné jak na vašem počítači, tak v mobilní aplikaci, ta je k dispozici jak na systém Android, tak pro iOS.

Betano mobilní aplikace

Foto: Betano

Registrace a přihlášení u Betano

Jestliže vás odrazuje proces registrace, není třeba se obávat, není totiž nic jednoduššího, než si u Betano založit účet. Postačí vám na to pouhých pár minut času a stejně tolik kliknutí. S registrací můžete začít ihned. Vyplníte krátký registrační formulář a poté kliknete na „dokončit registraci“.

Následně se přihlásíte prostřednictvím zeleného tlačítka, které najdete v pravém horním rohu webových stránek Betano. Jakmile se přihlásíte, na mobilní telefon i email obdržíte ověřovací a aktivační kód.

Poté si zvolíte, jakým způsobem si na účet vložíte peníze, ověříte platební metodu a učiníte první vklad. Nakonec ověříte svou totožnost pomocí internetového bankovnictví. Než se vrhnete do víru hraní a sázení, nezapomeňte si nastavit herní limity. Pak už nezbývá než začít svůj nově nabytý účet i s bonusy využívat.

sipka Podrobnosti k založení účtu u Betano včetně fotografického návodu najdete zde

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online a sleduj streamy živě na Betano TV

BETANO – získej zdarma 350 Kč za registraci

Dokonči snadnou a rychlou online registraci. Získej 350 Kč zdarma za ověření účtu a sleduj livestreamy 1. fotbalové ligy zdarma.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Bavte se u Betana s bonusem za online registraci

Jak získat Betano free spiny dnes? Vyzkoušejte volné otočky zdarma každý den

Betano free spiny 🍒 můžete získat každý den hned několika způsoby. V tomto článku si ukážeme jednoduchý návod, jak je získat snadno během...

Získejte 350 Kč za registraci u Betana

Podívejte se na 3 důvody, proč se zaregistrovat u sázkové kanceláře Betano

Výhody a bonusy sázkové kanceláře Betano ✔️ by měl znát každý milovník kurzových sázek. Rádi si tu a tam zpestříte program zajímavou...

Sázejte u Betana s bonusem za registraci

Sázková kancelář Betano: Sázejte na MMA i box se skvělým bonusem

Sázkaři a fanoušci nejen bojových sportů mají obrovský důvod k radosti❤️. Světová společnost Kaizen Gaming spustila v Česku novou sázkovou...