Kdy a jak sledovat box: Jake Paul vs. Mike Perry živě online? Live stream, kurzy a PPV info

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Už v neděli ráno našeho času se Jake Paul utká v boxerském zápase na 8 kol s bouřlivákem Mikem Perrym. Kde sledovat živý přenos vám poradíme v tomto článku.

Jake Paul Foto: Profimedia

Box křížová váha 8 kol: Mike Perry – Jake Paul live stream dnes

Jake Paul se nebojí ničeho a nikoho. Úspěšný Youtuber, ze kterého se v posledních letech stal velice zajímavý boxer, se v neděli okolo 5:00 českého času utká s bývalým zápasníkem UFC Mikem Perrym. Ten v poslední době v boxu bez rukavic kosí jednoho soupeře za druhým a svou tvrdost bude chtít uplatnit i tentokrát. Ustojí Paul jeho granáty a připíše si další vítězný zářez? Vsaďte si na box s bonusem 300 Kč za online registraci ZDE.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

Mike Perry vs. Jake Paul kde sledovat live stream + PPV cena dnes

Jake Paul zápasem s Mikem Perrym jasně dokazuje, že pro něj box neznamená jen rozšíření bankovního konta. Před sebou má totiž největší zápas kariéry s legendárním Mikem Tysonem, který se ale musel přesunout na listopadový termín. Paul si tak narychlo domluvil zápas s Perrym, čímž riskuje víc, než by se na první pohled mohlo zdát.

V duelu Jake Paul vs. Mike Perry se můžeme těšit na srovnání různých stylů. Zatímco Perry sází na své KO údery a neuvěřitelnou odolnost, Jake Paul postupně piluje svou boxerskou techniku a díky tomu bude v ringu i tentokrát kurzovým favoritem.

Perry se v posledních letech usadil v organizaci BKFC, kde v řežbách bez rukavic zatím nepoznal přemožitele (5–0). Klasický box na 8 kol je však zcela jiná disciplína, ve které se Paul neustále výkonnostně zlepšuje.

Jake Paul během své kariéry profi boxera posbíral 9 výher a nad jeho síly byl v těsném zápase pouze Tommy Fury. Hned 6x přitom Paul ukončil své soupeře před časovým limitem a takový výsledek předpovídá i tentokrát. Mike Perry ovšem dokáže vydržet opravdu nesmysl úderů, a tak se jako zajímavá sázka jeví to, že zápas skončí na body v atraktivním kurzu u Fortuny.

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Paul box dnes stream zdarma? Online PPV na DAZN

Box Paul vs. Perry si můžete pustit také živě v livestreamu. Živý přenos nabízí platforma DAZN, kde si po registraci lze zakoupit různé předplatné. Jednorázové sledování tohoto galavečeru vás vyjde na 459 Kč. V rámci měsíčního balíčku za 339 Kč máte první měsíc zdarma. Nejvýhodněji se jeví roční předplatné, kde máte první měsíc taktéž zdarma a za každý další měsíc zaplatíte 249 Kč.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA – získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ V kolik hodin bude Jake Paul vs. Mike Perry box?

Zápas v boxu Paul vs Perry se uskuteční v sobotu 20. července v Amalie Areně v Tampě na Floridě. Hlavní karta startuje v neděli okolo 3:00 SEČ. Více informací se dočtete v článku.

2️⃣ Je možné sledovat box: Mike Perry vs Jake Paul zdarma?

Jakea Paula proti Mikeu Perrymu můžete sledovat online živě pouze skrze placené PPV na platformě DAZN. Informace o ceně pay-per-view najdete uvnitř článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí – program a kde sledovat box živě

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...

Jake Paul boxerské zápasy hodně prožívá

Boxer a YouTuber Jake Paul - životopis, zápasy a statistiky

Americký youtuber, boxer a byznysmen Jake Paul je jednou z nejkontroverznějších postav bojových sportů současnosti.☝ Důvody si přečtěte v...

Ronald Paradeiser

OKTAGON 59: Bratislava – datum, kurzy, program, online livestream a výsledky

Organizace Oktagon MMA 💎 se vrací na Slovensko s turnajem pod otevřeným nebem Oktagon 59. Fight card a kompletní informace najdete v...