Kde sledovat dnes turnaj KSW 98 živě online? Livestream zdarma

Ani dnes nebudou fanoušci MMA ochuzeni o skvělé zápasy. Na programu je turnaj KSW 98 s českou účastí. Jak sledovat přímý přenos se dozvíte v článku.

Humburgera potkala změna soupeře na poslední chvíli Foto: KSW

Dominik Humburger a Steven Krt na KSW 98: kde sledovat online livestream?

Dva čeští bojovníci dnes vběhnou do klece na turnaji KSW 98 v polském Lubinu. Premiéru v polské organizaci má před sebou Steven Krt (5-2), kterého prověří Borys Borkowski (4-3). Dominika Humburgera (8-1) potkala nepříjemná změna soupeře pár hodin před fightem. Český zápasník nakonec nastoupí proti zkušenému Bartoszi Leškovi (13-5-2). Dokáže si s touto změnou poradit? Sledujte všechny zápasy KSW 98 živě na Tipsport TV ZDE.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Svěřenec Petra Monstera Knížete, Dominik Humburger, se pokusí navázat na poslední výhru z turnaje KSW 91 v Liberci, kde v parádním zápase ukončil Adriana Dudka na TKO ve 2. kole.

"Hambáče" čeká premiéra v polotěžké váze, dosud nastupoval v nižší váhové kategorii (84 kg), avšak tento přesun dává vzhledem k jeho fyzickým proporcím jednoznačně smysl. Teoreticky by měl v tomto zápase ještě více těžit ze svého wrestlingu. Hlavní zbraní Humburgera je každopádně jeho komplexnost a zápasová chytrost.

Jeho soupeř Bogdan Gnidko ještě na páteční váze nevykazoval žádné problémy, nicméně se u něj na poslední chvíli dostavily zdravotní komplikace, kvůli kterým nakonec nenastoupí. Humburger ale o zápas nepřijde. Zápas na short notice vzal polský bijec Bartosz Lesko, který z posledních 4 duelů třikrát prohrál.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Šampion organizace I Am Fighter Steven Krt má před sebou velkou zkoušku. Jeho kvality otestuje v rámci debutu v organizaci KSW Borys Borys Borkowski, kterého dokázal před dvěma lety porazit právě Dominik Humburger. To může být pro Krta velká výhoda, protože český parťák mu jistě předal cenné zápasové poznatky. V samotném souboji by na tom měl být Steven Krt oproti soupeři lépe zejména na zemi.

Kde a kdy sledovat KSW 98 přímý přenos a online live stream

Turnaj KSW 98 startuje dnes od 19:00. Zápas Stevena Krta by měl přijít na řadu okolo 19:30. Dominika Humburgera bychom se mohli dočkat okolo 22:00. Celou kartu můžete sledovat živě na Tipsport TV. Pro nově zaregistrované sázkaře je zde připraven bonus 300 Kč. Stávajícím uživatelům stačí pro spuštění streamu splnit podmínku vsazeného tiketu alespoň za 30 Kč v posledních 7 dnech. Přímý přenos KSW 98 je dostupný také pro předplatitele VOYO a Nova Sport 2.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...

Rony Paradeiser a Losene Keita

Oktagon 61 Paradeiser vs. Duque: info, datum, karta, kurzy a livestream

Co nevidět v Brně vybuchne bomba v podobě dalšího turnaje OKTAGONu MMA.💣 Čeká nás tu návrat Macha Muradova a fantastická karta zápasů.💪

UFC 306: O'Malley vs. Dvalishvili

UFC 306: O'Malley vs. Dvalishvili – info, karta, sázkový tip a livestream

UFC přichází s dalším turnajem, který přinese titulový zápas bantamové váhy mezi O'Malleym a Dvalishvilim. Kompletní info najdete v článku.