Týden s FightLive #17: Komplikace na Edenu, nesmlouvavý Peňáz, Gábor a Maté, vítězný Buki

Předposlední květnový týden přinesl skutečně hodně. Vedle mnoha novinek, vítězství i porážek doručil bohužel i špatné zprávy v podobě zrušených zápasů. Jak to v tuto chvíli vypadá s kartou na Edenu a spoustu dalšího, se dozvíte v článku.

Matěj Peňáz Foto: OKTAGON MMA

Komplikace pro turnaj OKTAGON 58: zraněný Kincl a neoblomný Peňáz

Už několik dní se spekulovalo o tom, že Patrik Kincl zápolí se zdravotními komplikacemi, které mu nedovolí nastoupit na turnaji OKTAGON 58 v Edenu. Tyto zvěsti se bohužel v sobotu večer potvrdily, když Inspektor vydal oficiální prohlášení, ve kterém prozradil, že utrpěl zranění, z něhož se následně vyklubala nepříjemná infekce.

Zaregistruj se online a vsaď si u SYNOT TIP

Okamžitě se začalo mluvit o náhradním duelu Peňáz vs. Čepo, který se koneckonců odkládá už celé roky, jenže i tady se objevil zádrhel. Matěj Peňáz totiž trvá na titulové bitvě, zatímco Čepo by si představoval běžný zápas. Money si nicméně hodlá trvat na svém a raději svou účast na velkolepém turnaji v Edenu oželí, než aby v tomto ustoupil.

sipka Podrobnosti čtěte zde: Obrovská ztráta pro turnaj Oktagon Eden. Nejlepší bojovník organizace bohužel odstupuje

To nicméně není jediná ztráta turnaje OKTAGON 58, kromě Kincla s Peňázem se na akci neobjeví Ahmed Sami, který si bohužel zlomil ruku. Tím pádem po dlouhé době vracející se Miloš Petrášek zůstal pro tuto chvíli bez soupeře.

Rozhovor před bitvou s Milošem 🍉 Petráškem: o Edenu, shazování, zranění i taktice

Boráros vs. Kertész: překvapivý výsledek

Gábor Boráros před nedávnem propadl v zápasu slovenské organizace RFA, kde měl po neúspěchu v Rusku ukázat svou údajnou nejlepší formu. To se Borárosovi bohužel nepovedlo a bezprostředně po zápase ho odvezla sanitka.

Jak později sám Boráros přiznal, ze zápasu si odnesl otřes mozku a o to více fanoušky překvapilo, že se i přesto chystal do domluveného boxerského zápasu s bojovníkem známým z organizace OKTAGON MMA Matém Kertészem.

Zápas nicméně neskončil pro Borárose takovým fiaskem, jak mnozí očekávali. Navzdory tomu, že to byl právě on, kdo v duelu utrpěl viditelnější damage, sudí celkově výsledek souboje zhodnotili jako remízu.

PML 10: Bukiho TKO a další česko-slovenská vítězství

V pátek večer se odehrál v pořadí desátý event organizace PML, kde se představila celá řada hvězd česko-slovenské bojové scény. Své vítězství si tu například vybojoval Matouš Kohout, který kolumbijského bijce Oscara Mauricia Diaze porazil na body.

sipka PML 10 - aktuální informace, program, kurzy, výsledky a livestream

Podobně si vedl i Milan Paleš, kterého prověřil ukrajinský bojovník Tymur Didiaev. Vítězství si připsal i Ivan Buchinger, který brazilského borce Paula Suriana ukončil ve druhém kole TKO.

Návrat Terezy Bledé?

Tereza Bledá si v červnu 2023 připsala v UFC své první vítězství, kterým upravila svou bilanci na 1-1, poté ale přišlo zranění a dlouhá pauza. O Tereze nebylo donedávna slyšet a fanouškům MMA se připomněla až online potyčkou s další UFC zápasnicí Lucií Pudilovou.

Tereza Bledá by už měla být zase zpátky ve hře a začíná se mluvit o jejím nadcházejícím zápasu. Podle spekulací by měla být její další soupeřkou Casey O’Neill, která se může chlubit UFC bilancí 4-2. Organizace zatím zápas oficiálně neohlásila, v příštích týdnech bychom se ale měli dozvědět víc.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři SYNOT TIP

SYNOT TIP – získej skvělé bonusy

Zaregistruj se online u SYNOT TIPu a získej zdarma 500,-, bonus až 10 000 Kč ke vkladu a "sázku bez rizika" 500 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u SYNOT TIP

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola promluvil o výplatě za odvetu s Attilou Véghem

Karlos Vémola přibližuje výplatu za odvetu století s Attilou Véghem. Na kolik si přijde?

Oktagon 58: Vémola vs. Végh 2 bude největší událostí na tuzemské MMA scéně v letošním roce. Podívejte se, kolik peněz vydělají za odvetný...

Vlasto Čepo na Edenu

Vlasto Čepo se připravuje na Eden. Jaká netradiční role ho tentokrát čeká?

Už 8. června se uskuteční největší MMA turnaj ✔pod širým nebem v Edenu. Organizace Oktagon MMA povolala dalšího zápasníka, kterého fanoušci...