Trénink zdarma s Karlosem Vémolou? Není problém. Stačí splnit jedinou podmínku

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Karlos Vémola je oficiálně v důchodu, a tak se můžeme těšit, jak se jeho život i kariéra budou odvíjet dál. Zatím se zdá, že z jeho nově nabytého volného času budou těžit i fanoušci. Ti skutečně skalní mají teď možnost si s šampionem zatrénovat.

Karlos Vémola Foto: OKTAGON MMA

Trénink s Terminátorem? Bez problému

Karlos Vémola odvetou s Attilou Véghem oficiálně ukončil kariéru a zatím to vypadá, že jediný, kdo by ho mohl dostat zpátky do klece OKTAGONu, je opět jen Attila. Karlos si nicméně dle vlastních slov volnějšího režimu užívá a je připravený na nové výzvy. To dokázal i na turnaji v Bratislavě, kde se poprvé zhostil komentování.

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Přestat trénovat určitě nehodlá, ve svém vysílání ale připustil, že by potřeboval nějakou motivaci, aby do tréninku dával maximum. Jako příklad zmínil třeba získání hnědého pásku v bjj nebo boxerský zápas.

Do té doby si ale užívá nově nabytého času, který může využít například na točení Osscastu a další věci, a z kterého teď můžou těžit i jeho příznivci. Karlos Vémola totiž chystá trénink se svými nejvěrnějšími fanoušky.

„Často mi píšete, že byste si se mnou chtěli dát trénink, tak teďka už jsem v důchodu, mám na to malinko víc času. Na mém Hero jste určitě viděli tréninky, které teď dělám se svým novým kondičním trenérem Viktorem Šebákem,“ říká Terminátor v příspěvku na svém instagramu.

„Tak mě napadlo, že bychom si mohli dát společný trénink třeba ve Stromovce pod vedením Viktora Šebáka. Dejte mi do zpráv vědět, kdy byste chtěli dorazit, kdo by o to měl zájem. Viděl bych to na některou neděli, teďka o prázdninách,“ dodal Karlos.

sipka Seznamte se s Viktorem Šebákem zde: Viktor Šebák, trenér Karlose Vémoly a dalších: S mentálními kouči se roztrhl pytel, ale je to důležité

Karlos u videa uvádí, že trénink s ním je zdarma, a je třeba splňovat jedinou podmínku: „Pokud na ten trénink chcete dorazit, tak stačí, abyste odebírali moje Hero, napsali do zpráv a domluvíme se.“

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.